Sari la conținut

Sumar topicuri - probleme & rezolvari Dacia Duster

Postări Recomandate

• 4 years later...
  • 4 months later...

Abia mi am luat noul Duster (2018) are 99 km direct din reprezentanța, am apasat pe ceva butoane și acuma cand ma apropriu de mașină nu se mai deschide automat, cand ma apropiam de masina se deschidea automat ,la fel si cand ma indepartam de ea se inchidea,cand aveam telecomanda la mine

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 8 months later...

Are 185.000 ultimul schimb nu stiu cand a fost facut ca abia in mai anul trecut am luat-o dar cred si eu ori antigelul e vechi ori caloriferul e infundat

Editat de dorinu
Link spre post
  • 1 month later...
La 30.01.2019 la 13:52, dorinu a spus:

Are 185.000 ultimul schimb nu stiu cand a fost facut ca abia in mai anul trecut am luat-o dar cred si eu ori antigelul e vechi ori caloriferul e infundat

Sfatul meu:

- schimba lichidul de racire si vezi daca apar imbunatatiri, daca nu.

- schimba termostatul de pe blocul motor care deschide traseul catre radiator, acesta este actionat de un arc care ar trebui sa permita trecerea lichidului de racire catre radiator (pt. a fi racit) incepand cu 90°C, in timp acest arc sufera fenomenul de oboseala, si deschide circuitul spre racire la valori mai joase, drept pentru care lichidul de racire este mentinut la temperaturi de 50-55° cu o evidenta influenta asupra eficientei caloriferului. la calorifer umbli doar daca ai 4 liniute in bord si tot pare ineficienta incalzirea.

Sanatate!

La 26.11.2013 la 12:06, dust3radmin a spus:

Da, de retinut, o sa incerc sa pun detalii referitoare la linkurile postate, multumesc de sugestie.

Salut 

Ar mai fi de adaugat ne functionarea pompei de stropire parbriz fata spate, si stergator spate.

In tabloul de sigurante, se vede simbolul unu din randul de sus, ei bine aceasta siguranta este numai pentru stergatoarele fata si atat.

Pompa duala de stropire si stergatorul spate sunt legate pe siguranta simbol randul 4 de sus in jos simbol 8 (ultimul din dreapta) care este simbolul clar pentru lampa de mers inapoi. 

Daca mergem in manual si ne uital la descrierea simbolurilor vedem ca acesta este pentru lampa inapoi si stergator spate, pompita nu este mentionata nici unde dar tot aici e legata.

Si uite asa am ajuns cumasina in service dupa ce am inlocuit popita cu una noua, si am comandat si returnat dupa proba o maneta de comanda stergatoare pentru ca nu reuseam sa-i dau de cap. Bineinteles ca in manual m-am uitat cand am vazut ce siguranta mi-a schimbat electricianul la service.

Situatie prezenta la PH1 din 2010, DCI1.5 4x4.

IMG_20190312_094510055_HDR.jpg

IMG_20190312_094451686_HDR.jpg

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...