Sari la conținut

Defecte ascunse pierderi de ulei si presiune

Postări Recomandate

Am descoperit ca am pierderi de presiune la furtunul ce vine de la turbina si intra in intercooler ,cum? cu urmele de ulei existente . Din 110 cp la motorul de 1.5 dci si 6 trepte cred ca pana se incalzea motorul atat de bine ca sa transmita si caldura la acea garnitura sa se dilate si sa functioneze la parametrii normali,aveam 85cp,nu se vede de cit daca indeparta-ti capacul de protectie ce vine montat pe bara de torsiune in partea stanga .

Deci sa mergem la garantie :oops::D

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 16
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Posted Images

Poate nu m-am facut prea bine inteles generic vb are mai putina putere am zis eu 85cp dar asta inainte de a se incalzii zdravan ,apoi isi revine .(Prin incalzirea materialelor se produce un fenomen fizic)iar garnitura respectiva inchide cum trebuie.

Iar chestia cu mersul subturat ar fi un paradox pt ca acolo unde am zis ca pierde presiune este vb de foarte mare presiune si anume pe furtunul care vine de la turbina .Schimbbarea treptelor de viteza le fac la 2700-3000rpm.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 6 months later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...