Sari la conținut

Mak

Moderators
 • Număr conținut

  2.318
 • Înregistrat

 • Zile Câștigate

  155

Mak a câștigat ziua ultima dată pe 5 Iunie

Mak a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

1.173 Excelent

1 Urmăritor

Despre Mak

 • Rang
  Senior

Informații profil

 • Interese:
  Masinile cu 4,6,8 etc roti..
 • Oraș:
  Bucuresti
 • Stare:
  Nu posed un Duster

Vizitatori Recenți Profil

7.204 citiri profil
 1. Nu cred ca userii normali se apuca sa posteze prostii asa din senin.Eu am început sa șterg doar spamul. Pe alt forum se înregistrează zilnic min 5 conturi spam..Cum forumul e lăsat de izbeliște pot doar sa banez IP.. nume adresa mail..IP sunt de pe alte meleaguri..
 2. Legat de profil,multe sunt "hakuite" și în numele lor se postează spam.Cred ca userul nici nu știe ca i este spart profilul și se trezește banat.
 3. Mak

  Cod eroare

  La diagnoza ai avut și alte coduri de eroare?Prostul ce a făcut diagnoza posibil sa nu fi fost meseriaș.
 4. Dieselul ar fi câștigător.Desi mentenanța la el este mai costisitoare.Desi nici 1.3 nu o sa te facă de rușine.Masina o sa fie doar cărăuș sau vei ieși cu ea si pe autostrada?
 5. Și la Suzuki e la fel.La 4 ani bujiile.Desi la 2 ani am înlocuit lichidul de frana.Mecanicul spunea ca nu era cazul.
 6. Importator la ce anume? Sunt mai multe modele.Pe olx și alte site.uri ai cautat? Dacă vei cauta pe pieseautoarges.ro o sa găsești stopurile de Rusia.
 7. Preturile sunt de magazin ce vinde pentru Mazda,Opel,Suzuki..Pe dreapta(zona Pacii) cum ieși din București spre Pitești.. Manopera o sa fie în particular la mecanicul ce mi lucrează la masina la revizii. Da @Gil26,voi sta în spatele tuturor.E ca și când te joci v.ati ascunselea.
 8. Încă un drum București Buzău Focșani Husi.Am depășit 40.000 km. De la Husi am deviat prin Tecuci-apropiere de Galați la o înmormântare.Apoi centura Brăilei Slobozia Drajna București.Am avut și medie de 90.Pana la final la întoarcere am obținut un consum de 7.4 și medie de 77km/h.Sunt mulțumit de consum având în vedere ca am fript.o.Drept dovada am reușit doar 3 puncte de penalizare pe autostrada.Eram cu doliu uitat în piept..i.o fi fost si mila de mine..Cert e ca am avut 156 km/h.Chiar ma gandeam eu cu mine..de când nu am mai luat o ameda..De data asta domnii polițiști au fost drăguți.. Merge
 9. Poate reușești și o medie de 90 km/h.Pe autostrada..Sa ne scrii și atunci consumul.
 10. Eu am cerut.o la predarea masinii.E o hârtie A4.
 11. Dacă.ti dădeau în scris ca înlocuiesc pe garantie,era ceva.Asa, sunt doar vorbe!
×
×
 • Creează nouă...