Sari la conținut

t0rquemada

Moderators
 • Număr conținut

  1.699
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  225

t0rquemada a câștigat ziua ultima dată pe 11 Mai

t0rquemada a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

1.458 Excelent

11 Urmăritori

Despre t0rquemada

 • Rang
  Senior

Informații profil

 • Oraș:
  București

Vizitatori Recenți Profil

6.741 citiri profil
 1. În poză pare M6x30, pentru M8 trebuie de obicei cheie de 13 sau 14 (piulite pe inchi, adică 13,ceva ). Mai degrabă e marcaj 8.8 (property class)
 2. Prima intervenție trebuia să fie o diagnoză, abia apoi restul (înlocuirea aleatorie de piese)
 3. În principiu cam 0,3 bari, dar la indirect ține cont și de temperatura exterioară și compensează în calcule
 4. Nu învârte sau învârte și nu pornește ?
 5. Ce treabă are accesul în MICOM (unde oricum nu ai ce căuta) cu funcționarea USB-ului ? Niciuna Medianav-ul stock (indiferent de versiune) nu citește formate video, deci le folosim degeaba - asta dacă nu cumva Medianav-ul nu este stock și informațiile furnizate sunt incomplete. Acolo e o problemă software (o rezolvare aveai în service dacia cu un reset dat via diagnoză) sau hardware mufă USB cu probleme (se înlocuiește mufa) sau cip alimentare USB. Ca să nu existe discuții: Medianav stock = fix cum a ieșit pe poarta fabricii, dacă s-a activat ceva pe el nu mai e stock.
 6. Primul pas, e copierea acelui stick pe un PC, formatare full FAT 32, copiate doar niste fișiere audio verificate pe PC și abia apoi vorbim de port usb defect. Soluția se aplică doar unui Medianav stock sau cu firmware Menavrus/Menaco
 7. Mașina aia nu mai are garanție ? Bateria schimbată era la fel , tot pentru Stop&Start (EFB) 70Ah cu 720A curent pornire ? Alternatorul se verifică via diagnoză (tensiune, sarcină putere) și în paralel cu măsurători la bornele bateriei/alternatorului (funcție de posibilități)
 8. În paralel cu inlocuirea de piese s-a pus și o diagnoză pentru a urmări temperatura citită de injecție ? Cu motorul cald( rulat macar 15minute) furtunele spre radiator și calorifer sunt calde? Termostatele probate au/aveau temperatura de deschidere de x grade C ?
 9. În stânga, sub bord. Gaura e dată în dreapta lămpii de număr din dreapta.
 10. Senzori de parcare din fabrică = buton de oprire senzori sub medianav în dreapta. Mufa de deasupra UCH-ului, suplimentar trebuie să ai gaură pentru cameră în tabla hayonului
 11. Duster ph2 nu are cablaj complet (adică o parte de mașină avea pregătire pentru cameră dar restul mașinii nu) pentru cameră marșarier (decât dacă avea senzori de parcare spate), e inutil să cauți mufe în haion.
 12. Problema nu cred că s-a rezolvat, cel mai probabil respectivul a făcut trecerea de la radio/medianav la ceva aftermarket și speră să lege joystick-ul direct - exclus, trebuie adaptor.
 13. La mașina aia doar via diagnoză. Nu ai ce activa, la primul interval atins(km sau zile) ai avertizare pe display apoi și prin martor.
×
×
 • Creează nouă...