Sari la conținut

Toată activitatea

Acest curent se actualizează automat

 1. Azi
 2. Da . Aparea pe bonul de comanda VIN-ul si inca un cod mai mic din cateva litere si cifre. Plata avansului si jos termenul de livrare aproximativ. (saptamana 49) Asta a fost pe 23 septembrie cand am primit bonul de comanda. Dar am vb telefonic cu dealerul care a facut comanda in 20 sept.
 3. Adica ai plasat comanda la reprezentanta si in acelasi moment ai primit VIN-ul ? Fara ca masina sa fie inca fabricata ?
 4. VIN format din 17 caractere, doar cifre si litere ?
 5. La mine a aparut pe bonul de comanda VIN-ul si un termen de livrare aproximativa.
 6. Cand primesti data de fabricatie, atunci vei primi si VIN-ul. Pana atunci, astepti.
 7. Ieri
 8. Salutare, Am dat si eu comanda ieri (18.01.2022) de un Duster 1.3 Tce130 dar nu mi s-a comunicat o data de fabricatie ci faptul ca in aproximativ 30-45 de zile voi primi codul VIN alocat. Ai primit deja si codul VIN odata ce ai primit data de fabricatie?
 9. Corect, 07.04.2022. Am ramas setat pe anul trecut.
 10. As dori sa montez un radio cu MP5 , bluetooth, mirror link usb si comenzi pe volan la un Duster din 2015. Doresc un model de buget redus si cu montaj inclus in Bucuresti . Multumesc pentru recomandari !
 11. Eu am dat comanda de 1,5 dci pe 23 septembrie si in 17 decembrie am ridicat masina. Masina a fost fabricata in 8.12.
 12. Am dat si eu comanda pt un Duster 1.3 4WD. Am primit un termen de fabricatie, 07.04.2021. Din experienta voastra, cam in cate zile ajung masinile la dealeri de la data fabricatiei?
 13. Caut pe cineva competent cu diagnoza sa pot monitoriza parametrii la pornire . Recomandati in Ploiesti pe cineva ?
 14. La fel si la mine. Unul dintre "dezavantajele" variantei cu 150 de cai e ca nu poti sa mergi frumos cu ea. 😂
 15. Au evoluat la modelul asta..led..la varianta mai veche era bec simplu.
 16. Ultima săptămână
 17. E lampă cu LED, nu văd ce poți înlocui acolo.
 18. Mulțumesc foarte mult. Sunt 5 cleme, 3 sus si câte una lateral. La demontare le-am impins intai pe cele de sus. Când am pus capacul la loc, am început tot de sus, după care am lovit usor in dreptul celor laterale și au intrat fără probleme. La bec nu m-am uitat să văd ce tip este, am avut nevoie doar să bag un cablu pentru o cameră de pe lunetă.
 19. Dupa vreo 4k suntem pe la 31k+. azi fuse ziua de inlocuit chederele (usor gaurite in zona coltului usilor fata, buba clasica) pe garantie. operatia dureaza cred 10 minute si inca 20 de completat acte! din pacate ..sunt fix la fel ca cele "originale", presupun ca le mai schimb in cei 3 ani de garantie ramasi. in rest numai de bine. doar ca "suge" cand mergi cu ea uitand ca e cubulet. m-a rupt in grecia la 2 eur / litru
 20. @t0rquemada ce bec are acolo? W16W?
 21. Are cleme pe caroserie, iar capacul vine peste ele - cu o minirangă de plastic rezolvi imediat problema
 22. Nu are pe lateral niste cleme pe care apesi..?La 2016 asta.i " șpilul"..
 23. Duster 2 (model 2018). Îmi poate spune cineva cum anume se scoate capacul din plastic ce acoperă a treia lampa de frână, vă rog? N-aș vrea să forțez și să rup ceva pe-acolo. Mulțumesc anticipat.
 24. ma gandeam ca poate ai bezina tinand cont de faptul ca ai mentionat schimbarea bujiilor. parca la diesel nu functioneaza decat la pornire, la cald nu prea sau nu stiu eu bine. in functie si de asta si directia de diagnosticare, zic.
 25. 1.5 dci 4x4 Adblue dec 2018 fabricatie
 26. ce masina ai?(poate completare profilului ajuta).
 1. Încarcă mai multă activitate

×
×
 • Creează nouă...