Sari la conținut

Lucian10

Members
 • Număr conținut

  102
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  3

Lucian10 a câștigat ziua ultima dată pe 23 Decembrie 2018

Lucian10 a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

13 Bun

Despre Lucian10

 • Rang
  Senior

Informații profil

 • Oraș:
  Ploiești
 • Stare:
  Posesor de Duster
 • Motor:
  1.6 4x4 105cp

Vizitatori Recenți Profil

376 citiri profil
 1. Buna ziua, Vă scriu câteva rânduri despre compania Arpacor S.A. care se ocupă cu producerea și comercializarea a următoarele produse finite : - lichid de parbriz de vară - pet 5 litri; - lichid de parbriz de iarnă cu punct de înghețare la - 10, - 20, - 30 de grade Celsius - pet 5 litri; - apă demineralizată obținută prin procesul de osmoză inversă - pet 1 și 5 litri; - antigel concentrat G11 cu punct de înghețare la - 33 grade Celsius - pet 1 litru; - antigel diluat G11 cu punct de înghețare la - 27 grade Celsius - pet 1 litru; - șampon auto - pet 1 litru; - gama de ulei Havoline și Panther la canistra de 1litru și 4 litri; - antigel și lichid de frână marca Chevron; Prețurile și produsele se găsesc expuse pe rafturile hipermarketurilor Carrefour și Cora, benzinăriile RBC și pe site-ul de cumpărături Emag. Dacă se cumpără în cantitate mare se pot face livrări din partea companiei Arpacor S.A. Dacă cineva a achiziționat până acum astfel de produse, vă rog să ne ajute cu un feed back pe site-ul Emag, pentru că ne ajută să îmbunătățim calitate produselor comercializate. Vă mulțumesc!
 2. Lucian10

  Upgrade low bumper bara frontala

  A fost si reducere din partea Renault
 3. Lucian10

  Upgrade low bumper bara frontala

  S-a făcut comandă prin contul MyDacia.ro... Și apoi s-a făcut programare la service pentru montaj. Dacă se intra in cont toate nu au Montaj asigurat. Din contul mydacia.ro
 4. Lucian10

  Upgrade low bumper bara frontala

  Da este acela frontal. Montajul s-a făcut in service. De observat ca scutul pe emag vine fără clipsurile de prindere doar cu o pasta siliconica. Într-adevăr arată bine dar trebuie si să dispui de resursa financiară pentru acest pachet.
 5. Lucian10

  Upgrade low bumper bara frontala

  Astazi am ridicat masina de la service dupa ce am facut un upgrade la bara frontala cu un low bumper. Costul a fost de 365 de ron piesa plus montaj in service Serus.
 6. Lucian10

  Înlocuire baterie

  In ultimul an a stat mai mult pe loc sau preponderent sau s-a mers urban...
 7. Lucian10

  Înlocuire baterie

  Dupa inlocuire problema nu a mai persistat. Pur si simplu avea momente cand nu mai pornea decât la 2 cheie.
 8. Lucian10

  Colantare bavete

  Am colantat bavetele de pe spate. Iată cum arată :
 9. Lucian10

  Schimb ulei

  Pentru înlocuirea uleiului, am decis să renunț la cel de la ELF 5w30 și să trec pe Castrol Edge 5w30.
 10. Lucian10

  Înlocuire buji

  În toamnă am înlocuit și bujiile. S-a renunțat la cele de uzină și s-a trecut pe Ngk.
 11. Lucian10

  Înlocuire baterie

  După 4 ani de funcționare, am fost nevoit să înlocuiesc bateria. Baterie care încă de la început îmi făcea probleme la pornire, mai ales când se utiliza la maxim instalația electrica. Baterie slab dimensionata. Să fie low cost. Așa că am înlocuit actuala baterie de origine românească și bistrițeană, cu una noua numită Macht. Când am înlocuit-o singura problemă pe care am întâmpinat-o a fost reprogramarea radio mp3 playerului mașinii cu codul aferent acestuia. Manualul primit nu s-a potrivit cu acesta, dar până la urmă s-a trecut și peste acest hop cu bine. Acum în momentul de față are aproape 2 ani.
 12. Lucian10

  Plăcuțe de frână

  Câteva cuvinte despre plăcuțe de frână. Anul acesta de Paște, am înlocuit plăcuțele de frână. Problemele pe care le am întâlnit au fost următoarele : 1. Ce tip este diesel sau benzina? 2. Ce model de plăcuță de frână? De ce zic de ce tip plăcuță de frână? Pentru că sunt unele care sunt mai mici și cad din etrier. ? Doi la mână între cele de origine și cele consacrate, am ales Bosch. De ce le-am înlocuit? Se uzaseră până aproape de limită.
 13. Lucian10

  Limitator frână

  O să scriu câteva cuvinte despre ceea ce înseamnă limitatorul de frână la acest model. Acum un an, nu se mai atingeau becurile de la frână, mașina funcționa dar nu trăgea. Posibil sa fie o eroare pe calculator mașinii? De fapt a fost limitatorul de frână. Am fost în service. Prima dată s-a încercat reglarea acestuia. A ținut 2, 3 pedale după care din nou problema a persistat. Am revenit. A fost înlocuit cu unul nou. Problema s-a remediat. Manopera plus piesa a fost până în 200 de lei. Se înlocuiește ușor, prin întoarcere la 90 de grade, cred că în sens orar, dacă nu invers.
 14. Lucian10

  Siguranță brichetă

  Bună ziua, Revin cu o nouă problemă. De data aceasta pe parte electrică. Am pornit motorul. Toate bune, pornesc radio ok, pun încărcătorul la camera auto când dintr-o dată radioul se oprește și ledul de la încărcător se stinge. Și se arse siguranța de la brichetă. Am fost, am achiziționat un set de siguranțe și am înlocuit siguranța de 15 amperi. Simptome : radio merge 10 minute și bricheta este moartă. Rezolvare : înlocuit siguranță
 15. Lucian10

  Înlocuire ornament prag plastic

  Nu am nici înainte, nici după...
×