Sari la conținut

Lucian10

Members
 • Număr conținut

  88
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  2

Lucian10 a câștigat ziua ultima dată pe 15 Martie 2013

Lucian10 a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

11 Bun

Despre Lucian10

 • Rang
  Dusterist

Vizitatori Recenți Profil

227 citiri profil
 1. Lucian10

  Înlocuire ornament prag plastic

  Nu am nici înainte, nici după...
 2. Lucian10

  Înlocuire ornament prag plastic

  A fost spart. S-a dat într-un canal de irigații.
 3. Lucian10

  Înlocuire ornament prag plastic

  Partea proasta ca s-a înlocuit Pragul de jos, Pragul de lângă roata, limitatorul S-a tencuit S-a vopsit
 4. Lucian10

  Înlocuire ornament prag plastic

  Și costul reparație pentru piesa, Înlocuire piesa și tinichigerie.
 5. Lucian10

  Înlocuire ornament prag plastic

  Gata. A fost scos din service. Cu manopera și înlocuit piesa defecta 1752,2 lei. Din care peste 1100 a fost întreg pragul, restul manopera și tinichigeria. Încântat de lucrare, vedem dacă și rezista.
 6. Lucian10

  Înlocuire ornament prag plastic

  Pana la urma am găsit și un magazin de piese care îl aduce pe comanda. În 5 zile. La suma de 1100 de lei. Dacă m-ai pun și manopera și tinichigeria, tot același drac rămâne. Și uite așa când îți face cineva un pustiu de bine, nu știi de ce durează așa de mult. Tabla se îndreaptă, dar plasticele ne omoară cu zile.
 7. Lucian10

  Înlocuire ornament prag plastic

  Partea bună : a intrat azi în service la tinichigerie la Serus Ploiești S-a făcut comandă, s-a avizat devizul de reparație, procedura Serus Ploiești. Partea proastă : bani, tutun, multă răbdare și timp pierdut. 2 zile cel puțin doarme prin străini. Pe lângă ce am văzut în service, pot sa spun ca a mea este o zgârietură pe lângă cele aflate în lucru. Nu este loc sa respiri și nici să parchezi o mașină, că se află la mecanică ( motor), electrică sau tinichigerie ( table) cu o problema. Cum este afară și în show room este și în service.
 8. Lucian10

  Înlocuire ornament prag plastic

  Partea proastă ca : 1. Nu se găsesc în magazin de piese auto. Cum spuneam de Renault nu treci. Se blochează aplicația. 2. Se face comandă nu este pe stoc. În 5 zile teoretic vin. 3. Sunt scumpe ca dracu. Parca au cristale Swaroski. 4. La băieți nici atât. 5. La dezmembrări te rogi la icoane sa găsești unul întreg și de care îți trebuie.
 9. Lucian10

  Înlocuire ornament prag plastic

  O sa scriu succint. Fiind o mașină de teren sa spun așa ies la o drumeție și din neatenție și lipsă vizibilitate ( punct mort) cad într-o groapă și rămân suspendat la unghi de 45 de grade. Roata dreapta spate cade în groapă și cade în ea. Șoferul în aer. Pun 4x4 ies din groapă. Se sparge pragul dreapta spate de plastic pe dedesubt. Și acum partea frumoasă. Caut magazin de piese auto și cer în stânga și în dreapta, în sus și în jos. Întreb ce și cum. Nimic. Parcă sunt englezul de la wheeler dealers! Second hand nici atât. Ne trebuie Vin ul mașinii. Nu se poate aduce un banal plastic. Ajung în service. Vrei nu vrei de Renault nu treci! Sun în 2 locuri.Ambele veniți discutăm, vedem ce și cum. Până la urmă între Poliserv Ploiești și Serus Ploiești aleg pe cel de al doilea. Vorbesc pe cale electronică. Vă costă maxim 5 milioane. Întreb sigur atât, căci vorbisem la Poliserv Ploiești și au dat un scor de 1300 de lei. Da sigur, sigur veniți. Îl trimit pe tata trebuie să lăsați un avans. Lasă un avans și apoi vă sunăm noi când vine. OK. Vine ziua. Las mașina. Vrând să cunosc starea reparației mașinii sun. Știți este o problemă, trebuie să veniți. Se duce tata, se pare că este vorba de întreg pragul. Știam acest lucru i-am și atenționat de acest lucru. Hop ca apare și prețul 1300. Spun nu cel cromat. Ei răspund : da da nu cel cromat. Se anulează avansul pentru cel vechi și se trece pentru piesa veche. Întreb când vine, mi se răspunde este în stocul Renault Dacia în 5 zile vine. Acum sunt în perioada de așteptări. Este ca și la femeile însărcinate, am rămas sau nu am rămas. Vă țin la curent. Prag prag dar mă costă cât un tanc!
 10. Lucian10

  Duster Benzina 1.6 16V

  Mă refer la K4M?
 11. Lucian10

  Kilometraj - scrie aici cati kilometri ai cu Dacia Duster

  Pana acum am cca 60.000 km. Schimbat la el doar filtre, ulei la motor, bujii și plăcuțe de frână. Incidente : 1. O pisică nebună și nici o zgârietură. Ambele vii. 2. Un câine de stână și un proiector înfundat cât și suportul plastic față sărit (zona radiatorului). Ambii șifonați... Câinele văzut când zboară în fața mașini și se făcu' căprioara, plasticele menționate de mai sus sărite. 3. Una bucată ornament de prag spart; punctul mort de vină și o groapă, el ( Duster) rămâne la 45 de grade ( șoferul în aer și roata dreapta căzută în șanț - scos din incident cu 4x4 loc, fără șufă, fără Esp, împins de grup la fund, căzu ca un bolovan și rămase ornamentul de pe dreapta spate spart - se repară doar prin service - afurisit Reno, afurisit plastic ). 4. Una bucată stâlp de electricitate tatuat pe bara din spate. În rest numai de bine... Ceva de genul și Duster rezistă.
 12. Lucian10

  Duster Benzina 1.6 16V

  Revin după un car de ani. Am citit pe undeva ca acest motor ar avea distribuție și pe lanț. Oare o fi adevărat?
 13. Lucian10

  De unde alimentati cu carburant Dusterul vostru?

  Sa vedem : 1. Mol/Agip - masina trage 2. Petrom - in caz de avarie - stai langa ea si iti faci cruce si apoi mergi catinel 3. Rompetrol - in caz de avarie - porneste la a-3-a sau a-2-a cheie 4. Lukoil - putere tot ce vrei - papa repede si rezervorul si buzunarul 5. OMV - un fel de Rompetrol si Lukoil pe undeva la mijloc Verificat cu masina de putere mica motor aspirat
 14. Lucian10

  Revizii Dacia Duster

  Buna dimineata.Ieri am facut si eu revizie de 1 an. Costurile au fost urmatoarele: - manopera revizie - 112.49 lei - filtru habitaclu - 72.50 lei - ulei Elf Evolution 5W30 - 5x1l - 5x34.56 lei - element filtrant (aer) - 74.49 lei - filtru ulei - 39.95 lei - lichid de racire glaceol rx type D - 1x1l - 31.89 - surub prindere scut ( cel original avea filetul "impuscat" ) - 9.05 lei Cost total revizie: 513.17 lei
×