Sari la conținut

Lucian10

Members
 • Număr conținut

  108
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  3

Lucian10 a câștigat ziua ultima dată pe 23 Decembrie 2018

Lucian10 a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

15 Bun

Despre Lucian10

 • Rang
  Senior

Informații profil

 • Oraș:
  Ploiești
 • Stare:
  Posesor de Duster
 • Motor:
  1.6 4x4 105cp

Vizitatori Recenți Profil

487 citiri profil
 1. Și a venit și ledbarul...
 2. Lucian10

  Un upgrade mic

  Astăzi vreau să vă prezint un upgrade mic la partea frontală a Dusterul din dotare. Este un light bumper, pentru bara frontală. Are suport de număr și de proiectoare ( proiectoare de ceață, led lightbar, stroboscoape - mașină autoutilitara sau autospeciala, etc ). Culoarea disponibilă este gri sau neagră. Acum sunt in cercetare pentru proiectoare.
 3. Si o nouă informație suntem activi si pe site-ul de cumpărături Emag. O parte din produse se găsesc exclusiv numai pe site-ul de cumpărături Emag.
 4. In ultimele 2 luni am cam tras un pic cu Dustărel. Kit de distribuție Ina. Rolele sunt făcute in Canada, iar cureaua este Contitech. Prețul cu piese și manopera a fost 700 lei. Schimb ulei și filtre. Uleiul este Castrol Edge 5w30, filtru de ulei Mann, filtru de aer Wix, plus filtru cabina. Prețul total cu manopera a fost de 359,50 de lei. Consumul, înainte de a inlocui distribuția cu actuala configurație ulei și filtre a fost între 5,5 și 12%.
 5. Bună ziua, Am schimbat și eu distribuția la Dusterică. Este din August 2012, aproape 60000 km. Am optat pentru kit Ina ( rolele sunt made in Canada), iar cureaua de accesorii este Contitech extra și cea de distribuție este Ina. Ce este interesant la vechea curea de accesorii? Începuse să se roadă pe margini. După înlocuire motorul pare că nu mai are acele trepidații la relanti și este mai silențios, deși schimbul de ulei nu a fost încă efectuat. Uleiul si filtrele le voi înlocui în luna în curs. Costul cu piese și manopera a fost 800 de lei. Prima impresie a fost ca " nu mai am terminația finală de la tobă".
 6. Buna ziua, Vă scriu câteva rânduri despre compania Arpacor S.A. care se ocupă cu producerea și comercializarea a următoarele produse finite : - lichid de parbriz de vară - pet 5 litri; - lichid de parbriz de iarnă cu punct de înghețare la - 10, - 20, - 30 de grade Celsius - pet 5 litri; - apă demineralizată obținută prin procesul de osmoză inversă - pet 1 și 5 litri; - antigel concentrat G11 cu punct de înghețare la - 33 grade Celsius - pet 1 litru; - antigel diluat G11 cu punct de înghețare la - 27 grade Celsius - pet 1 litru; - șampon auto - pet 1 litru; - gama de ulei Havoline și Panther la canistra de 1litru și 4 litri; - antigel și lichid de frână marca Chevron; Prețurile și produsele se găsesc expuse pe rafturile hipermarketurilor Carrefour și Cora, benzinăriile RBC și pe site-ul de cumpărături Emag. Dacă se cumpără în cantitate mare se pot face livrări din partea companiei Arpacor S.A. Dacă cineva a achiziționat până acum astfel de produse, vă rog să ne ajute cu un feed back pe site-ul Emag, pentru că ne ajută să îmbunătățim calitate produselor comercializate. Vă mulțumesc!
 7. A fost si reducere din partea Renault
 8. S-a făcut comandă prin contul MyDacia.ro... Și apoi s-a făcut programare la service pentru montaj. Dacă se intra in cont toate nu au Montaj asigurat. Din contul mydacia.ro
 9. Da este acela frontal. Montajul s-a făcut in service. De observat ca scutul pe emag vine fără clipsurile de prindere doar cu o pasta siliconica. Într-adevăr arată bine dar trebuie si să dispui de resursa financiară pentru acest pachet.
 10. Astazi am ridicat masina de la service dupa ce am facut un upgrade la bara frontala cu un low bumper. Costul a fost de 365 de ron piesa plus montaj in service Serus.
 11. In ultimul an a stat mai mult pe loc sau preponderent sau s-a mers urban...
 12. Dupa inlocuire problema nu a mai persistat. Pur si simplu avea momente cand nu mai pornea decât la 2 cheie.
 13. Lucian10

  Colantare bavete

  Am colantat bavetele de pe spate. Iată cum arată :
 14. Lucian10

  Schimb ulei

  Pentru înlocuirea uleiului, am decis să renunț la cel de la ELF 5w30 și să trec pe Castrol Edge 5w30.
×
×
 • Creează nouă...