Sari la conținut

Lucian10

Members
 • Număr conținut

  113
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  3

Lucian10 a câștigat ziua ultima dată pe 23 Decembrie 2018

Lucian10 a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

17 Bun

Despre Lucian10

 • Rang
  Senior

Informații profil

 • Oraș:
  Ploiești
 • Stare:
  Posesor de Duster
 • Motor:
  1.6 4x4 105cp

Vizitatori Recenți Profil

673 citiri profil
 1. Buna ziua, Știe cineva ce tipuri de șuruburi torx sunt. Am văzut ca 30 și 20, de 8mm dar distanțierele? Vă mulțumesc!
 2. Deoarece de multe ori mulți dintre noi avem "mici probleme" pe timp când se deschid ușile am făcut acest upgrade. Sunt reflectorizante.
 3. Deoarece lumina interioară pe timp de noapte este insuficientă am decis să fac acest upgrade. Am încercat cu becuri mai puternice și led, dar tot nu este suficient. Așa că am trecut pe sistem smd, așa cum reiese din fotografii. Montajul a fost oarecum greu deoarece "becurile" sunt legate între ele și a fost necesar "pilirea" plăcii cablajului după forma suportului plafonierei, chiar dacă sunt construite după forma acesteia. A fost vorba de câțiva milimetri și îndemânare pentru a nu atinge "ledul" efectiv. P. S. Acum "bate" și în spate.
 4. 1.Spui de bara aia ca și când ar fi nu știu ce chestie. Este doar suport de număr. 2. La orice suv nu se mai lovește pietonul nici de bară si nici de bullbar.
 5. Și am terminat și montajul ledbarul ui. A ieșit așa ceva. Mai mult a durat să adun piesele necesare pentru montaj( papuci, Clește sertizat, șuruburi și piulițe), în rest ledbarul a venit cu cablaj, releu, siguranță și buton. Și bineînțeles timpul necesar montajului. O parte din papuci ia avut, o parte au fost sertizati la fața locului.
 6. Astăzi vreau să vă prezint un upgrade mic la partea frontală a Dusterul din dotare. Este un light bumper, pentru bara frontală. Are suport de număr și de proiectoare ( proiectoare de ceață, led lightbar, stroboscoape - mașină autoutilitara sau autospeciala, etc ). Culoarea disponibilă este gri sau neagră. Acum sunt in cercetare pentru proiectoare.
 7. Si o nouă informație suntem activi si pe site-ul de cumpărături Emag. O parte din produse se găsesc exclusiv numai pe site-ul de cumpărături Emag.
 8. In ultimele 2 luni am cam tras un pic cu Dustărel. Kit de distribuție Ina. Rolele sunt făcute in Canada, iar cureaua este Contitech. Prețul cu piese și manopera a fost 700 lei. Schimb ulei și filtre. Uleiul este Castrol Edge 5w30, filtru de ulei Mann, filtru de aer Wix, plus filtru cabina. Prețul total cu manopera a fost de 359,50 de lei. Consumul, înainte de a inlocui distribuția cu actuala configurație ulei și filtre a fost între 5,5 și 12%.
 9. Bună ziua, Am schimbat și eu distribuția la Dusterică. Este din August 2012, aproape 60000 km. Am optat pentru kit Ina ( rolele sunt made in Canada), iar cureaua de accesorii este Contitech extra și cea de distribuție este Ina. Ce este interesant la vechea curea de accesorii? Începuse să se roadă pe margini. După înlocuire motorul pare că nu mai are acele trepidații la relanti și este mai silențios, deși schimbul de ulei nu a fost încă efectuat. Uleiul si filtrele le voi înlocui în luna în curs. Costul cu piese și manopera a fost 800 de lei. Prima impresie a fost ca " nu mai am terminația finală de la tobă".
 10. Buna ziua, Vă scriu câteva rânduri despre compania Arpacor S.A. care se ocupă cu producerea și comercializarea a următoarele produse finite : - lichid de parbriz de vară - pet 5 litri; - lichid de parbriz de iarnă cu punct de înghețare la - 10, - 20, - 30 de grade Celsius - pet 5 litri; - apă demineralizată obținută prin procesul de osmoză inversă - pet 1 și 5 litri; - antigel concentrat G11 cu punct de înghețare la - 33 grade Celsius - pet 1 litru; - antigel diluat G11 cu punct de înghețare la - 27 grade Celsius - pet 1 litru; - șampon auto - pet 1 litru; - gama de ulei Havoline și Panther la canistra de 1litru și 4 litri; - antigel și lichid de frână marca Chevron; Prețurile și produsele se găsesc expuse pe rafturile hipermarketurilor Carrefour și Cora, benzinăriile RBC și pe site-ul de cumpărături Emag. Dacă se cumpără în cantitate mare se pot face livrări din partea companiei Arpacor S.A. Dacă cineva a achiziționat până acum astfel de produse, vă rog să ne ajute cu un feed back pe site-ul Emag, pentru că ne ajută să îmbunătățim calitate produselor comercializate. Vă mulțumesc!
 11. S-a făcut comandă prin contul MyDacia.ro... Și apoi s-a făcut programare la service pentru montaj. Dacă se intra in cont toate nu au Montaj asigurat. Din contul mydacia.ro
 12. Da este acela frontal. Montajul s-a făcut in service. De observat ca scutul pe emag vine fără clipsurile de prindere doar cu o pasta siliconica. Într-adevăr arată bine dar trebuie si să dispui de resursa financiară pentru acest pachet.
×
×
 • Creează nouă...