Sari la conținut

Mazarin

Members
 • Număr conținut

  65
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  2

Mazarin a câștigat ziua ultima dată pe 27 Octombrie 2019

Mazarin a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

28 Excelent

Despre Mazarin

 • Rang
  Dusterist

Informații profil

 • Oraș:
  de șes
 • Stare:
  Posesor de Duster
 • Motor:
  1.5 4x4 110cp
 • An fabricație:
  2018

Vizitatori Recenți Profil

1.198 citiri profil
 1. Pe mine m-au întrebat la service ce ulei prefer. Am ales Castrol deși Blue am doar la culoarea caroseriei.
 2. Zgomotele care se aud dinspre hayon mai pot fi generate și de placa (podeaua) portbagajului.
 3. 1 an și 5 luni... dintre care vreo două de lock down...
 4. Am luat în calcul și remap-ul, dar încă mai am un an și jumătate de garanție, așa că îl mai amân oleacă. Până atunci am timp să caut ceva fără EGR off.
 5. La acea revizie nu am avut vreo eroare. Nici la revizie următoare pe care am făcut-o săptămâna trecută. Totuși săptămâna trecută mi-au resoftat calculatorul de injecție. E prematur să îmi dau seama dacă s-a rezolvat problema pentru că oricum iarna asta îmi făcuse figura doar de vreo 3 ori față de iarnă trecută când mi-a făcut și de 3 ori în aceeași zi. Ce am observat momentan este că mașina este ceva mai leneșă după resoftare. La accelerările mai viguroase instinctiv simt nevoia să verific dacă nu cumva este butonul ECO activ.
 6. Cred că le-ai pus un pic cam devreme. Temperaturile au fost zilele acestea și de 30°C.
 7. Leutzul, râzi degeaba de postarea mea. Ții minte mai ușor valorile pe care ni le-a scris t0rquemada mai sus sau niște valori care sunt multipli de 5 (ori poate 6)?
 8. Eu nu voiam schimbarea comportamentului, ci doar aducerea pavelelor la niște valori mai ușor de memorat.
 9. t0rquemada, la prima generație de Logan fiecare pavelă avea câte 5 litri. Nu poate fi setat la fel și aici?
 10. Mai luați în calcul că la temperaturi exterioare peste 35°C start-stopul nu mai oprește motorul. Dacă nici nu folosești mașina zile întregi rezultatul este previzibil. În altă ordine de idei am pățit și eu treaba asta prin primăvară, numai că eu mergeam destul de mult, iar temperaturile exterioare se încadrau fără probleme în intervalul 0-35°C. Am fost la garanție și nu au găsit erori. Au făcut niște reinițializări și după două zile a început să funcționeze.
 11. La mine nu prea se simte diferență în funcție de motorină, iar după 3.000 ture accelerează lent. Când era mai frig afară am avut momente când dădea în nas o secundă, întotdeauna pe accelerare, dar niciodată pe Cruise Control (eu am peste jumătate din km. făcuți pe CC). La diagnoză nu a ieșit nici-o eroare, apoi a venit căldura și nu a mai făcut, dar odată cu căldura uneori se anesteziază pedala de accelerație. Luni merg la revizie. Să vedem dacă apare ceva la diagnoză.
 12. eman4x4, după cum s-a scris mai sus, dacă ai citit, OTS-ul pentru bujii cuprinde și resoftarea injecției și implicit rezolvarea unor probleme de dat în nas. Ce zici? Are cumva legătură cu mersul motorului? Nu știu... întreb și io... Referitor la mașina cumnatului și eu sunt de părere că nu avea cum să scape motorul neafectat. Pe el nu l-a interesat foarte tare cum a fost soluționată problema. Mașina este de serviciu.
 13. Nu tremură nimic anormal. Legat de OTS-ul pentru bujii pe vară-mea au chemat-o prin mai. A mers în service, dar nu i-au înlocuit bujiile. Cred că doar i-au făcut resoftare. Cumnatul meu nu a fost atât de norocos. Duster fabricat în decembrie 2019, 28.000 km, limp mode... mers în service... i-au zis de bujie spartă și că este turbina dusă... Cred că de fapt a fost și motorul. După reparație i-au cerut să revină după 1.000 km. Am verificat seria de la al meu. Nu am OTS pe bujii deși uneori nu îmi place cum trage. Parcă aș fi pe ECO, deși eu nu folosesc ECO pentru că nu îmi place
 14. Eu am băgat litri de Rompetrol și au intrat vreo 95. Tu ești pus pe adunat postări?
 15. OK, ai dreptate. Litrul de la benzinărie are 0,5 litri, iar anvelopele noi sunt tocite și de aceea vitezometrul arată mai mult.
×
×
 • Creează nouă...