Sari la conținut

adl

Members
 • Număr conținut

  29
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1

adl a câștigat ziua ultima dată pe 7 Martie

adl a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

44 Excelent

Despre adl

 • Rang
  Dusterist

Informații profil

 • Stare:
  Posesor de Duster
 • Motor:
  1.6 4x4 114cp
 • An fabricație:
  2018

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. In sfârșit am scos bicicleta la aer 😀
 2. Și eu sunt mulțumit, mă așteptam să consume mai mult, benzinar fiind. Inainte am avut un BMW X1, xdrive, motor de 2.0 D și aveam un consum mediu, in aceleași condiții de 6,5 l/100km, dar era diesel. Sănătoși să fim să ne putem bucura de ele și de locurile unde ne dorim să ajungem!
 3. Din păcate încă nu am apucat sa merg in excursii cu mașina, abia avem puțin peste 3.000 km parcurși, cu un consum mediu de 8,02 l/100km, făcut la pompă. Bănuiesc că o să mai scadă, important este să treacă toată nebunia asta, să putem ieși din casă.
 4. Am găsit unul pe OLX (sper că nu încalc regulamentul că atașez linkul - nu am nici un interes, nu cunosc vânzătorii): https://www.olx.ro/oferta/dacia-duster-dacia-duster-sl-orange-tce150-4wd-IDdc6ES.html Și 130 cp: https://www.olx.ro/oferta/dacia-duster-dacia-duster-1-3-tce-130-cp-benzina-euro-6-4wd-prestige-nou-0-km-IDd9Ybk.html
 5. Codul motorului este h4m-d7.
 6. Azi am făcut un drum Tg.Mures - Cluj Napoca și retur + ceva fâțâială prin Cluj, mers pe autostrada cu 140 km/ora, am făcut 280 km cu 24 l de benzina = 8,57 l/100 km, tot așa de la plin la plin. Eu sunt foarte mulțumit de mașină și consumul mi se pare ok, ținând cont de aerodinamica mașinii - țin evidența consumului doar din curiozitate. Înainte am avut un X1 2.0D, 4x4, care avea un consum de 6,56 l/100km in aceleași condiții, asa că nu mi se pare mare diferența între ele.
 7. Depinde și de stilul de condus, dar, clar, motorul de 1.3 este unul modern și mai economic față de cel de 1.6. Să ai noroc de mașină!
 8. Azi am trecut de 2.000 km, cu un consum mediu pe toată această distanță de 8,25 l/100 km, rulat mai mult în afara localității. Consumul este calculat la pompă, de la plin la plin, cu tracțiunea setata pe auto non stop.
 9. Între timp, de Crăciun, i-am luat bare transversale Thule și bandouri laterale uși și aripi. De asemenea i-am montat in reprezentanta alarmă. Azi am ajuns la 1500 km și am verificat puțin aderenta anvelopelor pe zăpadă - sunt foarte incantat de cum se comportă, am urcat un deluț de câteva sute de metri fara sa aibă vreun moment de ezitare. share a picture
 10. Din păcate, deocamdată nu mă pot pronunța, pentru că în afara zăpezii din postarea de mai sus, alta nu a mai văzut - menționez că am făcut puțini kilometri în această perioadă ( ~400). În tura respectivă nu am avut nici o problema cu aderenta, iar zgomotul interior nu pare modificat. Eu am ales acest model de anvelope (Debica frigo hp2 clasa b/b) in urma review-urilor pozitive de pe grupurile Duster de pe Facebook.
 11. Prima noastră ieșire la zăpadă, la statuia Inima lui Iisus din Harghita: free image hosting website
 12. Programul l-ai instalat pe calculator sau pe telefon? Am căutat în magazin play dar nu am găsit aplicația respectivă.
 13. Mașina e super, sa ai noroc de ea! O întrebare - nu se pierde garanția daca fac modificarile acelea cu interfața obd? As vrea sa îmi activez și eu temperatura și ceasul in bord. Mulțumesc!
 14. Și eu am fost pe punctul de a lua unul gri închis, dar până la urmă nu s-a mai concretizat. Daca ar fi fost sa pot sa aleg, mi-ar fi plăcut mai mult culoarea beige dune.
×
×
 • Creează nouă...