balcanic

Members
 • Număr conținut

  108
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  2

balcanic a câștigat ziua ultima dată pe 7 Iulie 2013

balcanic a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

10 Bun

2 Urmăritori

Despre balcanic

 • Rang
  Senior

Informații profil

 • Gen:
  Nu spun
 1. PLACUTE DE FRANA

  Se potrivesc perfect. Sunt echivalate pentru duster. Numai știu exact suma. Verific mâine. Sunt luate din Germania.
 2. PLACUTE DE FRANA

  Eu am schimbat discurile la 110000 km și am pus zimmermann perforate și plăcute ATE ceramice. Deocamdată am 20000 de km cu ele și văd ca se comporta super ok, fără zgomote , trepidații.
 3. Uleiuri utilizate Dacia Duster

  Salut, La Motul pentru modelul pe benzina sunt 2 variante , ultima varianta fiind si pentru motorul turbo pe benzina., https://www.motul.co....pdf?1420818184 sau https://www.motul.co....pdf?1323966801
 4. imbunatatire suspensie

  Salut, Exista bilstein B4 si pentru 4 x4 si pentru 4 x 2. Pentru 4 x 2 Fata : 22-223470 Spate : 19-223483
 5. Salut, Am de vânzare Set stopuri full led pentru Dacia Duster. In pachet este inclusa si lampa stop suplimentara full led . - 260 euro. http://www.lzparts.d...roduct&info=999
 6. Set stopuri full led pentru Dacia Duster. In pachet este inclusa si lampa stop suplimentara full led . - 260 euro. http://www.lzparts.de/index.php?page=product&info=999
 7. Cheie Briceag Pentru Duster

  1. BlaueCorsa 2. ToranagaSama - 2 bucati 3. danielcojocar - 2 bucati 4. fnicolau 5. gserban 6. cosminium 7. mustermann 8. dr_dumi - 2 bucati 9. Alias 10. masiu 11. huskyuk 12. balcanic Ma bag si eu la 1 bucata.
 8. Da. In acea zona aveam si eu probleme.
 9. Salut, Apropo de acest troncanit la schimbarea treptelor de viteza, ati mai gasit sursa zgomotului.? Ma dispera si zgomotul si faptul ca cei din service habar nu au ce produce acest zgomot.
 10. Buna ziua, Nici eu nu pot spune ca sunt super multumit de masina mea, deorece mai sunt mici probleme nerezolvate, dar in ce priveste promptitudinea vocii clientului si a uzinei legat de problemele mai grave pe care le-am avut nu am decat cuvinte de lauda. Am inlocuit sonda litrometrica si tabloul de bord pe garantie , evident dupa ceva teste ale reprezentantului dacia + alte cateva piese, dar cel mai tare lucru cu care am fost rezolvat a fost computerul de abs ( pentru care cei drept am facut sesizari timp de 2 ani de zile ) , computer care a fost inlocuit pe banii dacia la 5 zile dupa ce masina a iesit din garantie. Am demonstrat ca am facut aceasta sesizare in decursul timpului si cei de la uzina au decis inlocuirea respectivei piese. Parerea mea ca daca insisti si incerci sa argumentezi si sa ceri o verificare mai amanuntita a unei probleme , se va rezolva.
 11. Am primit comanda. Multumesc. Acum sa vad cand apuc sa le montez.
 12. probleme cu duster

  Zgomotul este de la caseta de directie. Se pare ca este zgomot tehnologic.( in viziunea Dacia). Nu ar trebui sa faca asa ... dar... Eu am schimbat caseta pe garantie si tot asa face.( cei drept parca mai finut decat prima caseta).
 13. Probleme martori luminosi bord?

  Problema este de la pompa de abs/esp. Eu am rezolvat problema pe garanție prin înlocuirea piesei.
 14. Salut, Aveti cumva un cod de origine pentru medianav? Codul aparatului ma intereseaza. Cel dupa care se poate da comanda la furnizor. Multumesc.
 15. Salut, Aveti cumva un cod de origine pentru medianav? Codul aparatului ma intereseaza. Cel dupa care se poate da comanda la furnizor. Multumesc.