Sari la conținut

ISZY56

Members
 • Număr conținut

  1.100
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  60

ISZY56 a câștigat ziua ultima dată pe 20 Aprilie

ISZY56 a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

491 Excelent

5 Urmăritori

Despre ISZY56

 • Rang
  Senior
 • Dată Naștere 26.03.1956

Informații profil

 • Gen:
  Masculin
 • Oraș:
  CLUJ
 • Stare:
  Posesor de Duster
 • Motor:
  1.5 4x4 110cp
 • An fabricație:
  2012
 • Număr auto:
  CJ20SIG

Vizitatori Recenți Profil

1.366 citiri profil
 1. Bricheta este uzata nu face contact. Era o metoda la dacii sa prinzi cu lama unui patent si sa stringi usor marginea brichetei de filamentul brichetei in 4 locuri diametral opuse si/sau curata bricheta de oxizii de pe filament prin perierea usoara a filamentului.
 2. Discutii generale...

  Pentru cei care cunosc zona (!) Padis - Bihor vedere spre Biserica Motului - Ic Ponor. Luni 09.04.18
 3. Discutii generale...

  Sarbatori fericite
 4. Recensamant Cardane Decedate

  Io ca economist (!) suspectez ambreiajul disc, rulment, placa etc. care este pe duca. Incearca sa pleci de pe loc cu frina de mina trasa. Daca zmuceste directia service.
 5. Probleme functionare motor

  Daca ai Duster 2 problema a fost tratata pe forum prelung. Daca ai Duster 1 testeaza bujiile incandescente.
 6. Eleron Dacia Duster

  Non sens dupa parerea mea. Un motiv in plus de fluierat si tiuit in mers la viteze. Absolut nerecomandat la iarba verde si padure, zboara la prima atingere cu o crenguta..
 7. Injector Defect

  La firma aveam probleme cu un MCV diesel simplu 1.5 - 315.000 km distributie Bucuresti - motorul se oprea fara nici un alt semn. Dupa doua-trei minute pornea voios. Si iarasi....si iarasi. Luat la test computerul de bord. Concluzia: printre altele si de la drumurile bune socurile pe cablurile care duc la computerul de bord si la conectoarele acestuia, au slabit contactele conectorilor pe placa computerului de bord. Specialist demontat si re cositorit contactele. Acum zbirniie! Poze:
 8. Discutii generale...

  Iesirea de duminica:
 9. Duster 2017

  Graficele au fost intocmite pe baza evidentei politie din HU al accidentelor din 2016 A ) Situatia pe marci auto al accidentelor cu deces la 10 mii e autovehicole: albastru inchis - decedat ca parte si albastru deschis decedat ca cauzator si B ) idem la accidente cu vatamari ca parte albastru inchis si ca cauzator albastru deschis. Singurul factor perturbator in evaluare esta ca, nu s-a putut face diferenta in interiorul unei marci: camion, van, autoturism etc., deci Mercedes de exemplu, toate tipurile: camion, van, autoturism sunt impreuna.
 10. Ce vreme flux e afara!

 11. Domnia si .....cit ai platit? Ochiometric nu-ti dai seama de consistenta zapezii.
 12. Nici vorba. Ca fost pompier i-ti recomand cu ' caldura ' vizita la un electrician auto.
 13. 1. Totul e bine daca s-a terminat cu bine. 2. N-ai parcat intr-un loc inclinat? 3. Cind ai parcat masina daca vrei sa stii exact, de fapt nu exact ci mai sigur, fa testul cu cantitatea de combustibil din rezervor. Il gasesti undeva prin acest topic. 4. Poate a fost o pozitie de moment, ' incomoda ' a sistemului plutitor traducator. 5. Mentionez inca o data ca sistemul nu este ' briceag elvetian '.
 14. Cu sistemul de de sters nu am auzit sa fi fost problem.Nu sunt electrician dau doar cu parerea. La Dacia au fost la in moment dat, problem cu pompa de la lichidul de sters parbrizul. Se defecta, erode, colmata, bloca din cauza lichidului de sters ieftin si prost. Daca este pe aceasi siguranta atunci acolo e buba. Dar oricum electrician specializat, mai ales daca esti pe benzina ( ca nu vad din datele tale ).
×