Sari la conținut

ISZY56

Members
 • Număr conținut

  1.360
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  90

ISZY56 a câștigat ziua ultima dată pe 1 Iunie

ISZY56 a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

663 Excelent

5 Urmăritori

Despre ISZY56

 • Rang
  Senior
 • Dată Naștere 26.03.1956

Informații profil

 • Nume:
  Iszlay Albert
 • Oraș:
  CLUJ
 • Stare:
  Posesor de Duster
 • Motor:
  1.5 4x4 110cp
 • An fabricație:
  2012

Vizitatori Recenți Profil

3.420 citiri profil
 1. Unde mai pui vintul care este absolut independent de orice. Daca ai probleme de consum mai bine stai acasa. In loc de 2 drumuri cu stres mai bine faci unul eliberat de orice presiune. Unde mai pui ca potentialul calcul teoretic dat peste cap te poate lasa fara combustibil pe autostrada, de exemplu, fiind un pericol pentru trafic, caz taxat prin amenzi in unele locuri. S-a paravorbit in acest forum despre consum. Variatiuni posibilitati etc. ' Pentru bani putini, muzica putina si falsa. ' Instrumentele de bord sunt un avertisment pentru a prevedea posibila necesitate de alimentare. La duster consumul poate fi, in functie de n factori, intre consumul teoretic dat de fabricant si pina la 10 l / 100 km.
 2. Arata OK. Din pacate la 120 si - experienta mea - adauga la drum zgomot suplimentar. La orice model.
 3. Intalnirea Naturala a Dusteristilor in Delta Dunarii - INDDD V - 10 - 12 IULIE 2020
 4. Acel semnal se pune la ZERO dupa schimbul de ulei. Cind depasesti limita superioara de km parcursi, ar trebui sa schimbi uleiul, apare acea cheie franceza. S-ar putea ca cel care a schimbat ultima data uleiul sa uite sa reseteze bordul. Se intimpla. Deci este un potential semnal ca ai depasit limita de km dupa care trebuie sa schimbi uleiul. Fiind o masina SH si eu recomand sa incepi concubinajul cu un schimb de ulei si filtre, toate. Sa stii ca ti-ai pus in curat noua proprietate.
 5. In cartea de utilizare se aminteste de conditiile de utilizare! Restul sunt limite maximale.
 6. ' Iszlay Ibolyka (2*cv1, ?, ?) - 1 double - achitat 230 lei ' - am precizat meniurile in mailul prin care am trimis documentul de plata a avansului la: [email protected] . Nu am vrut sa incarc Ordinul de plata. Precizeaza te rog daca totul e OK si ai primit meniul dorit pe mail.
 7. Con permezzo: io am patit, la alt motor Diesel, din neatentie, cauciucul de la decuparea garniturii, zona centrala, aprox ca un nasture de cauciuc, a ramas pe canalul central. La montaj nu s-a verificat orificiul ochiometric, s-a fortat montajul, dupa un timp datorita suprapresiunii a cedat carcasa, ' a explodat filtrul '.
 8. No problem poti posta. Ai acceptul. Cel cu Dusterul alb pe bacul din Partizani e poza postata de tine in 2019. Sa ne revedem cu bine in Delta si in 2020!
 9. Na, asteptam anuntul! Venim! Anul trecut a fost fain! https://photos.app.goo.gl/KUnU2aGnNunjgkwm7
 10. ISZY56

  ambreiaj

  Noutate absoluta, cred. Bine ca s-a rezolvat.
 11. ISZY56

  ambreiaj

  Din cauza manoperei la schimbare ( placa ) discul de ambreiaj, merita de schimbat si rulmentul de presiune. ' M-a lasat ambreiajul la 53 000 km. Cum imi dau seama daca e din cauza mea sau din uzura ei? ' Foarte putin. Ceva nu e in regula. In principiu, daca sunt probleme tehnice trebuie sa le sesizezi prin frecare, zgomot si miros de ferodou ars. Tot tehnic la demontare daca au fost probleme de reglaj arcurile de pe disc sunt rupte sau roase; daca eventual a fost problema de ferodou, aceste parti sunt roase inegal, dar putine sanse. Daca nu ai simtit nimic, vinovat este stilul de condus. Manevre care uzeaza ambreiajul prematur: demaraj in tromba cu alunecare prelungita, circulatie cu viteza mica in trepte superioare, sau invers, tractari, manevre cu patinarea ambreiajului, piciorul pe pedala de ambreiaj fara motiv, mers cu spatele timp mult cu turarea motorului, sau pur si simplu cineva a facut ' scoala de soferi ' cu masina. Poate fi o geometrie deformata daca eventual masina a fost deformata. 53 mii km este extrem de putin, incredibil. Verifica si nivelul in cutie, poate s-a scurs la semering ax in ambreiaj si de aia aluneca daca ai pete sub masina
×
×
 • Creează nouă...