Sari la conținut

ISZY56

Members
 • Număr conținut

  1.241
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  70

ISZY56 a câștigat ziua ultima dată pe 24 Aprilie

ISZY56 a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

572 Excelent

5 Urmăritori

Despre ISZY56

 • Rang
  Senior
 • Dată Naștere 26.03.1956

Informații profil

 • Oraș:
  CLUJ
 • Stare:
  Posesor de Duster
 • Motor:
  1.5 4x4 110cp
 • An fabricație:
  2012

Vizitatori Recenți Profil

2.257 citiri profil
 1. ISZY56

  '16 Duster 1,2 Tce 4X4 Laureate

  Am intilnit problema, dar la 1,5 D, cind se incalzea se oprea dupa ce se racea pornea. Cablajul motor se presupune ca are undeva izolatia slabita si trimite semnale care blocheaza careva dintre procesoare. Deocamdata am schimbat unul din cele 3 cablaje motor.
 2. ISZY56

  Probleme lipsa compresie motor

  Nu este ciudat daca urmaresti sirul de evenimente. Ai putea face demersuri pe calea legala, vezi cazul colegului stefanudrea, ai putea scadea zilele cit a stat masina in service din perioada de garantie....ai putea. Mergind pe firul evenimentelor descrise de colegul torquemada, nimeni nu putea sa verifice cantitatea de ulei consumata si eventual calitatea celui ramas in rezervor inafara de tine, macar la al treilea plin, dupa un traseu lung etc. etc. Nu stiu daca scrie in cartea de intretinere dar, automobilismul ramine o aventura mai complexa fata de bicicleta. Pina si bicileta trebuie intretinuta. Caz trist, bine ca ne-ai impartasit pataniile. 8000 de lei reparatia, pare o parere foarte optimista. Daca e bine facuta capitala poate insemna inca o viata pentru motor. Cum am mai povestit, noi am facut la Cluj, o reparatie capitala la 1,5 D de 75 cai la 380.000 km parcursi, prin Bucuresti la distributie marfa, saptamina trecuta. Dacia mcv si-a reluat traseele prin Bucuresti si urmarim consumul de ulei. Speram inca pe atitia kilometri. Sunt taximetre in tara cu motoareDacia 1,5 D cu peste 1 milion de km. Speranta moare ultima!
 3. ISZY56

  Iluminare comenzi clima

  D-apoi mai pateste omu'. Io zic sa vizitezi un electrician auto.
 4. ISZY56

  Probleme lipsa compresie motor

  Ref. chiuloasa.....ma inspir din 1,5 D Logan MCV reparatie capitala la motor facuta in martie....inseamna ca vibrochenul = arborele cotit, era inca in cote, prezenta zura redusa - norocul tau. Au inlocuit segmenti(i) eventual pistoane, depinde de gradul de uzura. La reparatie de acest gen chiuloasa, care se deformeaza in timp din cauza momentului exploziei, se pune pe masina de rectificat si se reface planeitatea pe partea unde se intilneste cu blocul motor ( prin garnitura de chiuloasa ) sa inchida perfect si sa nu ai scapari de ulei. Nu stiu daca la km tai trebuia facut, dar probabil au respectat procedura standard pentru reparatie capitala motor. Ref. daca a mai intilnit cineva....nu cred, de la pompa....alimentarea de la pompa nu ar trebui sa produca asemenea efecte.....daca ai schimbat filtrele combustibil + aer la timp, nici praful nu ar trebui sa afecteze motorul. Io subscriu la postarile lui t0rquemada, ai prins seria cu probleme la pompa de ulei si senzorul pompei de ulei. De aici presiune scazuta la ulei, ungere proasta, functionare uscata, particole metalice dislocate depuse in baia de ulei = nisip in motor. Oricum, as insista pe pompa de ulei sa o controleze iar dupa lucrare trebuie sa tii sub observatie consumul de ulei ( control joja ulei dimineata periodic ) , pete de ulei in jurul chiuloasei, baii de ulei eventual pe sub masina, o perioada. Idem senzor presiune de ulei si sistemul de avertizare legat de acesta in bord, cf descrierii defectiunii date de t0rquemada.
 5. ISZY56

  Iluminare comenzi clima

  Scoate si verifica ochiometric fiecare. Ce intelegi prin zapacit? Ai ars sau ai pus gresit? Nu poate fi ceva scump, daca nu te descurci mergi la electrician service. Cu ESP ul nu-i de joaca.
 6. ISZY56

  Iluminare comenzi clima

  Doua becuri la min 3:02!
 7. Pentru faceliftisti am citit pe un forum din HU cum se poate monta un senzor de temperatura exterioara de la o oglinda Renault din dezmembrari pe Duster facelift si activa functia cu testerul. Redau pozele:
 8. Pachete, vreau pachete...cit mai multe pachete!
 9. Merci pentru rezervare.

 10. ISZY56

  Aer conditionat

  Acceptabil. Inca din 2012 au fost reclamatii privind zgomotele zdranganitului conductelor de la clima.
 11. ISZY56

  Trasee Efectuate

  Stolna in week end:
 12. ISZY56

  Aer conditionat

  Parerea mea: defect ascuns in material ( thermo dilatatie si contractie repetata) si/sau zdranganit = probleme de fixare conducta.
 13. ISZY56

  vand cateva piese duster

  Ma intereseaza, pretul la Rulou portbagaj Logan MCV 2006 cu factura. Multumesc.
 14. ISZY56

  Un Duster De Cluj

  I-mi amintesc ca si eu am avut o avertizare. Odata a fost liniste in pompa si am bagat motorina cu tiriita max max max. Cred ca a intrat inclusiv pe conducta de aerisire (?) ...si atunci pina la urmatoarea oprire - pornire motor am avut avertizarea. Frumoooooooooooooooooos la Rotunda!
×