Sari la conținut

ISZY56

Members
 • Număr conținut

  1.086
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  59

ISZY56 a câștigat ziua ultima dată pe 3 Decembrie 2017

ISZY56 a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

478 Excelent

5 Urmăritori

Despre ISZY56

 • Rang
  Senior
 • Dată Naștere 26.03.1956

Informații profil

 • Gen:
  Masculin
 • Oraș:
  CLUJ
 • Stare:
  Posesor de Duster
 • Motor:
  1.5 4x4 110cp
 • An fabricație:
  2012
 • Număr auto:
  CJ20SIG

Vizitatori Recenți Profil

1.116 citiri profil
 1. Sa nu tac: Ai verificat geometria masinii, paralelismul rotilor si a sasiului in sensul sa nu fi fost busita inainte, data peste cap, cazuta ( lovita ) dintr-o parte in spate.... si s-a reparat cit s-a putut. Vad ca e SH.
 2. Citeste tot topicul. Resume: Indicatorul este sensibil la pozitia masinii, citeodata inexact dar i-si revine. La 4 x 4 in mod special e predispus spre indicatii incorecte din cauza formei rezervorului doua parti alingite in jos spre fund. La PH2 au fost unele probleme legate de electronica care comanda afisajul si s-au rezolvat prin resoftare. Cu anii sistemul plutitor traducator de semnal de la capacul rezervorului se poate uza. Se misca uniform cu fiecare miscare a masini. Eventuala lui reparare inlocuire recomandata la service din motive de siguranta. Nu cred ca rasturnarea ar fi afectat acest subansamblu dar se poate verifica. Dar numai daca defectiunea si/sau eroarea apare repetat si asemanator.
 3. Trasee Efectuate

  Craciun Fericit!
 4. Duster 2017

  " Este un pas mic pentru Duster, un salt uriaș pentru Dacia. " Restul depinde de unghiul de vedere al fiecaruia.
 5. Trasee Efectuate

  Si iarna iar...
 6. Duster Ph2 Laureate 1.6 16V 114 Cp 4X2 E6

  Felicitari pentru schimb!
 7. Duster 2017

  ' O comunitate Dacia foarte activă ' Oh, Yes!
 8. Duster 2017

  O prezentare in HU: http://www.autopult.hu/ujdonsagok/oriasgaleria-es-minden-informacio-az-uj-dacia-dusterrol.html in care se mentioneaza: capacitatile de teren inaltimea fata de teren 21 cm, grade atac fata 30 spate 33 si grade rampa urcata 21. Lungime 4,34 m latime 1,8 m. Cresterea calitatii este asigurata de cresterea cantitatii de izolant fonic la motor cu 20-50% in functie de tipul motorului si cresterea grosimii partii vitrate cu 0,35 mm. Pentru cresterea rezistentei la vibratii s-a lucrat la conceptia partii din fata.
 9. Duster 2017

  https://www.motor1.com/news/222379/2018-dacia-duster-new-photos/ .
 10. Poate rezulta in regim urban. Taca paca fara sa ajunga la turatia de incarcare.
 11. Duster Ph2 Laureate 1.6 16V 114 Cp 4X2 E6

  Inca nu e ' unsa '!
 12. Aer conditionat

  Cineva cauta lima care se poate monta ulterior. Orientativ ca si preturi ( fara montaj ): https://www.vintageair.com/surefit/
 13. Statii RADIO CB

  Arata bine. Este prea la indemina. Fi sigur ca orice ' copil ' care va trece pe dupa masina va trage de el. Bormasina story; ca ma bufneste risul, io n-am vazut politai cu bormasina pe marginea drumului. Pe urma ar cam trebui dovedita puterea excesiva, aparat de masura? Presupun ca o demonteaza nu-I da gaura pe bord sau sub scaun. Daca nu ma insel este un bun al meu si nu al gauritorului. Nu cred ca scrie in lege ca ...daca, atunci I se va gauri statia si/sau la exces de viteza I se vor demonta rotile din fata. Si oricum at fi o operatie non profit, ei traiesc din procese verbale nu din gauriri. Parerea mea.
 14. Bendixul nu cupleaza pe coroana !

  http://www.e-automobile.ro/categorie-electronica/122-demaror-electromotor.html Daca citesti cu atentie gasesti motivul defectiunii descrise. Io suspectez bobina solenoid de cuplare,; electromotorul la cheie, se invirte dar bobina nu-I in stare ( uzuri, contacte, masa, murdarie la pirghii ) sa impinga rotita mica din virf pe roata mare dintata a motorului. Curatire din nou, inclusive partea de bobina, testat bobina separate daca e cazul de schimbat. Daca sunt uzate angrenajele la km descrisi de tine poate in electromotor nou sau componentele uzate la dezmembrari sau electricieni auto.
 15. Anvelope iarna Dacia Duster

  Depinde ce se intelege sub conditii normale. Daca au fost utilizate si vara...confirm, ca unul din pacatosii care nu schimba anvelopele de iarna, anvelope de iarna mai cu renume chiar, utilizate si vara non stop, nu rezista mai mult de 2 ierni , sau a 3-a e deja la risc.
×