Sari la conținut

Snailking

Members
 • Număr conținut

  12
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

1 Neutral

Despre Snailking

 • Rang
  Dusterist

Vizitatori Recenți Profil

566 citiri profil
 1. Din proprie experiență, Duster I (2011) și Duster II (2016) diesel nu au fost afectate.
 2. La mine deja parcă s-a mai atenuat. Oricum, tu ca producător să imi recomanzi să achimb treapta în bord și mașina să facă așa urât în treapta următoare... Cam mhm. Mulțumesc tuturor pentru răspunsuri, m-am liniștit!
 3. Și totuși portul AUX e în dreapta, lângă USB. Posibil ca acea gaură să aibă pur și simplu rol de ventilație?
 4. Am reușit oarecum să înregistrez. Zgomotul se produce FIX între 1800 și 2000 turații. Înregistrarea: https://drive.google.com/file/d/18nAVHfYWBsICs1WCfVUs7BsRjtsjZlNr/view?usp=sharing
 5. Cum a trebuit să merg în regim de rodaj, schimbatul înainte de 2500 RPM a însemnat să ajung sub 2000 în treapta superioară, ocazie cu care am sesizat un zgomot, ca un fel de frecare? de la motor fix în intervalul 1800-2000, cum sar de 2000, zgomotul dispare. Se aude mai pronunțat în viteza a 6-a. Duster 4x4 1.5 blue dci, model 2020, fabricat 2021. Poate ați sesizat și voi ceva asemănător? Voi încerca să și înregistrez, dar nu cred că se aude suficient de tare pentru a putea fi prins de telefon.
 6. Scuze că deschid un topic pentru atât, dar sunt foarte curios ce este elementul din imaginea atașată. Vreun senzor de lumină? De asemenea, de curând am aflat că microfonul pentru convorbiri este pe plafon, în stânga elementului misterios, și nu în stânga butonului on/off de pe Medianav. Acea gaură are vreun rol în acest caz? Mulțumesc, weekend plăcut!
 7. S-a desprins ornamentul cam după 500 km și produce niște greieri extrem de enervanți pe drumuri neasfaltate. Și cum circul pe astfel de drumuri zilnic... E o problemă care poate fi rezolvată în garanție? Încă aștept să-mi vină bullbar-ul în reprezentanță și le voi expune această problemă. Dacă țin cu mâna, nu se mai aude. Eram curios dacă s-au rezolvat astfel de probleme pe garanție. Duminică plăcută tuturor!
 8. Am pățit exact ca tine și a fost electromotorul.
 9. Da, exact la fel se comportă și la mine. Duster 4x4 Blue dCi model 2020 fabricat 2021.
 10. Fiind proaspăt posesor de Duster, am tot urmărit în ultima perioadă tot felul de review-uri, filmulețe, etc. Într-unul din ele (chiar nu-l mai găsesc acum, posibil seria de clipuri de pe canalul "turatii"), relata exact aspectul pe care îl descrii tu: cu clima pe manual, între 24 si High, nu bagă căldură cât ar trebui, însă pe automat cu temperatura setată pe 25, 26, e OK. Voi încerca și eu și revin. Am găsit clipul cu pricina, de la minutul 17:47. https://youtu.be/HQRQ_cw3qiU
×
×
 • Creează nouă...