Sari la conținut

ISZY56

Members
 • Număr conținut

  1.375
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  94

Orice postat de ISZY56

 1. Pierderi pot aparea la garnitura de chiuloasa daca s-a mincat undeva unde sunt portiuni inguste si transpira in doua directii posibile in cilindrii cu pierdere de putere sau in gaze de espament. Doar o idee.
 2. Di nou Cluj / Padis / Boga si retur> https://photos.app.goo.gl/7E4K2oLcBboPnXT47
 3. Chapeau! Ma bucur ca esti fericit. I-mi amintesti de Ion a lui Rebreanu. Drumuri bune!
 4. Probabil. Io-s economist! Dar ma bate inca gindul, dupa 130.000 km.
 5. Eu simt si nitica perversitate.....foarte de departe l-as explica cu suflul realitatii virtuale, cu tot felul de scuze mai la vedere si mai ascunse de vederea cumparatorului, texte cu litera mica, tiparite sau afisate, care explica diferenta intre real si virtual. Nu cred ca vei primi nimic in plus. Eu mi-as construi apararea pe semnatura ta de primire a obiectului vinzarii. Daca as fi vinzator, as sustine ca a fost dar l-ai pierdut. Nu vreau sa-ti jignesc initiativa, scuze mari daca asta simti, dar gestul seamana cu cel celor, care stau la pinda la linia continua! Viata e dura, constru
 6. Si probabl ( presupun ) sunteti obisnuiti cu cutii si ambreiaje SH si acum aveti unele noi. O sa va treaca,
 7. Deoarece ma intereseaza tema, un coleg de club din HU ( Dacia guru ) recomanda firma si acest tip de Cruise control. Pret informativ 150.000 HUF care inseamna apox 500 euro. https://tempomatbeszereles.hu/en/galleries/tempomat-beszereles-dacia-duster-2013/ montaje pe Dacia: https://tempomatbeszereles.hu/en/referenciak/#filter-dacia
 8. Mea culpa trebuia sa citesc manualul ( sa recitesc ). Multumesc.
 9. Mergind pina in Delta si inapoi, am observat ca in modul AUTO ( ploaie torentiala ) nu arde nici un bec in bord. Este normal sau anomalie? Duster 2012 PH1 cu mici imbunatatiri spre PH2.
 10. Am ajuns cu bine acasa. A fost o intilnire deosebit de placuta! Multumiri organizatorilor. https://photos.app.goo.gl/vZW4RsxTsJYfYVM76
 11. Program trecere bac Nufăru – Ilganii de Jos: zilnic 7:00 – 17:00 https://primarianufaru.ro/contact-11/ Drum bun sa aveti. Noi pornim din Cluj la ora 0. Ne vedem miine!
 12. Da trebuie rama noua. Da cu mester bun poti monta scula. Recomand sa nu cumperi scula no name, e mai slaba calitativ. Atentie la microfon. La mine au montat un microfon suplimentar ( pentru telefon ) . Pe urma am aflat ca se putea utiliza, cu un pic de interes si modificari, microfonul existent.
 13. Unde mai pui vintul care este absolut independent de orice. Daca ai probleme de consum mai bine stai acasa. In loc de 2 drumuri cu stres mai bine faci unul eliberat de orice presiune. Unde mai pui ca potentialul calcul teoretic dat peste cap te poate lasa fara combustibil pe autostrada, de exemplu, fiind un pericol pentru trafic, caz taxat prin amenzi in unele locuri. S-a paravorbit in acest forum despre consum. Variatiuni posibilitati etc. ' Pentru bani putini, muzica putina si falsa. ' Instrumentele de bord sunt un avertisment pentru a prevedea posibila necesitate de ali
 14. Arata OK. Din pacate la 120 si - experienta mea - adauga la drum zgomot suplimentar. La orice model.
 15. Intalnirea Naturala a Dusteristilor in Delta Dunarii - INDDD V - 10 - 12 IULIE 2020
 16. Acel semnal se pune la ZERO dupa schimbul de ulei. Cind depasesti limita superioara de km parcursi, ar trebui sa schimbi uleiul, apare acea cheie franceza. S-ar putea ca cel care a schimbat ultima data uleiul sa uite sa reseteze bordul. Se intimpla. Deci este un potential semnal ca ai depasit limita de km dupa care trebuie sa schimbi uleiul. Fiind o masina SH si eu recomand sa incepi concubinajul cu un schimb de ulei si filtre, toate. Sa stii ca ti-ai pus in curat noua proprietate.
 17. In cartea de utilizare se aminteste de conditiile de utilizare! Restul sunt limite maximale.
 18. ' Iszlay Ibolyka (2*cv1, ?, ?) - 1 double - achitat 230 lei ' - am precizat meniurile in mailul prin care am trimis documentul de plata a avansului la: [email protected] . Nu am vrut sa incarc Ordinul de plata. Precizeaza te rog daca totul e OK si ai primit meniul dorit pe mail.
 19. Con permezzo: io am patit, la alt motor Diesel, din neatentie, cauciucul de la decuparea garniturii, zona centrala, aprox ca un nasture de cauciuc, a ramas pe canalul central. La montaj nu s-a verificat orificiul ochiometric, s-a fortat montajul, dupa un timp datorita suprapresiunii a cedat carcasa, ' a explodat filtrul '.
 20. No problem poti posta. Ai acceptul. Cel cu Dusterul alb pe bacul din Partizani e poza postata de tine in 2019. Sa ne revedem cu bine in Delta si in 2020!
×
×
 • Creează nouă...