Sari la conținut

Forestman

Members
 • Număr conținut

  8
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1

Forestman a câștigat ziua ultima dată pe 26 Februarie

Forestman a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

7 Neutral

Despre Forestman

 • Rang
  Nou venit

Informații profil

 • Stare:
  Posesor de Duster
 • Motor:
  1.5 4x4 110cp
 • An fabricație:
  2018

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Salut. Acum am 4200 km și ori m-am obișnuit cu acel zgomot ori nu se mai aude așa tare. Am mai mers cu persoane în mașină și nu mi-au atras atenția asupra vreunui zgomot. Eu zic să nu umbli deocamdată la cutie. Orice piesă din fabrică e mai bună decât cele pe care le folosești ulterior.
 2. Salut, Acum am 3500 km cu mașina și pot să spun că m-am obișnuit cu acest zgomot, fiind puțin mai pronunțat în treapta a 6-a pe decelerare. Având în vedere că mașina merge foarte bine nu aș băga-o deocamdată în service. Dacă șuieratul devine mai pronunțat o să iau și alte măsuri.😁 Drumuri bune!!
 3. Salut. Așa mi-au spus și mie că se numește (clapetă Start - Stop) cei din service Dacia. L-am montat împreună și cu scutul pentru diferențial. În total m-a costat 1030 lei. (500+390 lei materialele, restul manoperă). 390 lei a fost scutul pentru diferențial. Tot cei de la reprezentanța Dacia mi-au spus, că în caz de distrugere totală a clapetei costul este de 6.000 lei. Cred că merită o investiție de 500 lei +manoperă. O zi frumoasă și drumuri bune. 😊
 4. Forestman

  Duster One

  La mine sirenajul se aude în viteza a 6 a între 1800-2100 turații în decelerare, nefiind deranjant, dar e sesizabil și cu radioul închis. Aproape insesizabil se aude când accelerez tot între aceste marje de turații.....deocamdată :). Sunt posesor de Duster 4x4 1.5dci, fabricație 30 martie 2018, aprox. 200 km, cumpărată de pe stoc acum 6 zile.
 5. Salut. 

  Am văzut că ai postat prin 2012 o problemă cu un șuierat la diferențial /cutie. Ai rezolvat problema? Am Duster nou 4x4 din 2018, 200km și am aceeași problemă. 

  Merci. 

  1. ISZY56
  2. Ursu120

   Ursu120

   Vezi si la postările mele duster one ... trec prin aceeași problema

 6. Salutare! Am exact aceleași șuierat ca în descrierea/filmul citat. Menționez că am duster nou 4x4 an 2018 cu 200 km la bord. Încă mai studiez problema. Nu s-a auzit șuieratul în primii 130 km. Dacă știe cineva de la ce ar putea fi.... Mulțumesc!
 7. Mulțumesc. Am înțeles de la dealer că mașina ar fi în parcul auto al uzinei. Ca urmare, s-ar putea să dureze tot procesul mai mult decât mă așteptam. O zi bună!
 8. Salut. Înțeleg că ai luat mașina de pe platforma vânzări.dacia, mașina fiind pe stoc. Totuși, așa de mult durează (aprox. 1 lună) de la plata avansului până la livrare? Mă interesează pentru că și eu am plătit avans acum o săptămână și mă aștept să primesc mașina mai repede. Mulțumesc! Drumuri bune fără evenimente neplăcute!
 9. Salutare!! Ieri am făcut o rezervare de pe platforma vânzări.dacia (mașini din stoc) pentru un Duster 4x4 1.5 dci 109 cp varianta Comfort + vopsea metalizată. Mașina avea o reducere de 900 euro, fiind varianta fără adblue. O să revin cu detalii după întrarea în posesie a mașinii.
×
×
 • Creează nouă...