Postări Recomandate

Nu stiu tipul de banda.

Ale mele le=am pus in Service: nu s-au dezlipit de 1 an de zile de cand le am sus.

 

Preferabil e sa ii lasi pe ei sa ti le puna - ai si garantie in acest fel ;).

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

3M am vazut ca face unele bune. Eu am folosit o banda 3M dublu adeziva permanenta de culoare gri ca sa lipesc un stecker pe plasticul consolei centrale. Am lasat o noapte putin presat si s-a prins bine (asta dupa o incercare nereusita cu o bada dublu adeziva nepermaneta de culoare alba).

Dar la protectiile de plastic pentru aripi nu cred ca pot fi aplicate asa usor: benzile adezive sunt in general inguste de 10-15 mm si au 1-2 mm grosime. Ca sa nu intre apa si mizerii intre plastic si tabla ar trebui o suprafata continua si uniforma de lipici. Eu as incerca cu ceva prenadez si eventual prindere suplimentara cu nituri ;)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Stie cineva cu ce marca de banda dublu adeziva vin ornamentele ptr aripi ? le-am lipit de 2 ori si se dezlipesc .

 

nu incerca cu chestii recomandate de gen prenandez sa nituri!

Presupun ca vorbesti de un Duster, si nu cred c-ai vrea sa-ti dizolvi vopseaua cu prenandez sau sa o gauresti pentru nituire.

Banda cel mai des utilizata (avand si cea mai buna calitate) este banda dublu adeziva de la 3M. Aceasta banda are, pe langa proprietati excelente de lipire, si o proprietate excelenta de impermeabilizare.

Atentie, in schimb, la montaj!

- Atunci cand le montezi (protectiile) trebuie sa o faci cu mare atentie si cu insistenta pe presare, poti sa nu folosesti o roata de presare, asa cum e prezentat in tutorialul de montaj, dar trebuie sa presezi cu mana (din aproape in aproape) si s-o faci ferm.

- Trebuie sa cureti, sa matuiesti usor si sa degresezi ft bine zona inainte de aplicare. Pentru aceste activitati exista, tot de la 3M solutiile necesare. (KIT-urile de protectie vin cu pliculetele care contin aceste elemente)

Succes (URI)!!!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

le-au montat cei de la serus in decembrie s-au dezlipit fata stg si spate dr pe aripi ,le-au montat acum 2 saptamani acum iar s-au dezlipit

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

nu ramane decat protectia consumatorului, ori nu stiu meserie ori face parte dintr-un lot de proasta calitate...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.