soare

probleme martor presiune ulei

Postări Recomandate

dupa un drum mai lung, combinat cu o portiune de autostrada unde am mers cu maxim 130, am ajuns acasa, am oprit motorul, dupa care am plecat prin oras dupa aproximativ o ora

cand am pornit motorul martorul de ulei a ramas aprins cam 3-4 secunde dupa care s-a stins

mentionez ca eu pornesc dupa ce se sting parte din martorii luminosi.

am mers cam 2 km, am oprit si pentru a verifica inca odata am pornit din nou.

de data asta martorul s-a stins cand a pornit motorul, nu a mai ramas aprins ca data trecuta.

nivelul de ulei este intre limite, la semnul din partea de sus.

ce ar putea fi?

ma gandesc sa nu fie de la pompa de ulei, poate da semne de slabiciune;

poate este din partea electronica si mecanica pana se rodeaza;

sau ....

oricum e in garantie dar totusi e masina mea :?

ce parere aveti ?

4x4 - 1,6 - 16v - benzina, 2000 km parcursi

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Treaba asta este normala atunci cand uleiul este "de vara" si afara este foarte frig. Uleiul facut pentru temperaturi mai mari este mai gros cand este rece si dureaza putin pana cand pompa de ulei reuseste sa faca presiunea necesara ca martorul sa se stinga.

Daca toata tarasenia s-a intamplat cu motorul cald sau la +35 de grade afara, nu e deloc normal.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

am observat ca martorul de ulei se stinge dupa cateva clipe, daca motorul este rece;

daca motorul este cald se stinge martorul imediat ce porneste motorul;

nu ma puneti sa definesc conceptul de clipe;

adica, daca motorul este rece, martorul se stinge imediat dupa ce motorul a pornit;

daca motorul este cald martorul se stinge in timp ce care motorul porneste;

va mai tin la curent cu martorul de ulei;

:D

nivelul de ulei este la limita de sus, nu o depaseste.

pentru "Florin27"

multam pentru informatie ;)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Confirm si au aceasi chestie pentru un Duster 1.5 dci, 110CP. Livrata in 09.03.2011, face aceasta chestie din prima zi. Doar dimineata la prima pornire. Cred, ca odata ce se incalzeste vremea, o sa dispara acest fenomen. In rest sunt foarte placut surprins de masina.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.