Sari la conținut

soare

Members
 • Număr conținut

  552
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  10

soare a câștigat ziua ultima dată pe 7 Iulie 2019

soare a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

49 Excelent

Despre soare

 • Rang
  Senior

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. la mine apare din când în când, acum foarte rar.
 2. Eu am pe benzina si apare acel tremurat, care este foarte enervant. Am înțeles că atunci când motorul se încălzește apar aceste probleme, dar nu este normal. Într-o coloană, în oraș, când apar anumite blocaje și mergi bară la bară minute bune, nu este normal să apară astfel de probleme; sunt convins că nu toate ”dusterele” au această problemă.
 3. Asta e ”boala” Dusterului; după un drum lung sau chiar când pleci dimineața din parcare, are acest gen de manifestare, trepidații aproape inexplicabile. Eu m-am resemnat. Am postat această problemă, pe acest forum , acum 2-3 ani, cred că a fost un topic cu ”probleme ambreiaj”, nu mai țin minte. Nu apare tot timpul, totul ține, cred, de o anumită excentricitate franțuzească cu arome de plaiuri mioritice. Este, în acest comportament, o anumită taină, care dă în definitiv farmec și unicitate acestei mașini. Trebuie să te obișnuiești cu astfel de comportamente. Ele apar ca o formă de provocare
 4. am înteles ca acea gaura este pentru reglajul farurilor
 5. Nu sunt nemulțumit, am făcut doar o constatare.
 6. Așa este la noi; cred însă că pentru a scoate în evidență aceasta dotare, chiar și un martor luminos presupune niște costuri suplimentare, și dacia merge pe costuri minime, nu ?
 7. Aceasta varianta este nașpa, am văzut la ruși alte forme care sunt mai finuțe. Prețul este exagerat, cel mult 100 lei. Nu știm cum se comportă la - 20 grade celsius, s-ar putea să crape, zăpadă, gheața .... Acestea sun părerile mele.
 8. este valabil și pentru benzină această procedură ?
 9. această cruce cardanică, supusă la apă și mai ales praf, nu se poate curăța? mă gândesc eu, că dacă tot se adună acolo praf la greau, nu există o posibilitate ca acesta să fie eliminat și astfel uzura să fie mai mică? acum întrebarea contrarie: dacă încercăm să curățim acea cuplă, nu există posibilitatea ca să-i micșoră durata de funcționare ? prin curățare poate introducem agenți ”patogeni” și mai rău facem.... deci?
 10. Indiferent de dealer, orb si surd sa fii ca sa nu rezolvi aceasta problema, ca producator; adica oamenii se dau cu capul de pereti, ca nu merge masina normal, si cei ce conduc noul duster pe motorina nu sunt incepatori, iar producatorul, prin vocea dealerilor, care sunt autorizati de producator, o dau cotita, e de `jale mare`... Minunea dacia incepe sa moara, ca orice lucru romanesc `autentic`... Cât eram eu de fan `dacia` incep sa-mi cam schimb părerea; sincer acum 5-6 ani, pe vremea cand aveam loganul, nu se comportau asa; imi aduc aminte ca m-au rugat sa-mi dea borbul jos, pe garantie,
 11. Am impresia ca cei de la ”dacia” au început sa fie cam indiferenți fata de producția duster; (ca pe vremea lu ceaușescu, tot se vinde, indiferent dacă aducem sau nu îmbunătățiri) că oricum prețul este la jumătate față de un 4x4 de pe piață; însă cred că acest lucru va costa pe termen mediu și lung vânzarea, se cam joacă cu focul. Păcat de această inițiativă ”duster” care la început a fost un vis frumos.... Așa suntem noi românii, începem bine și sfârșim lamentabil, păcat... Nu cred că ”dacia” și în special ”dusterul” va putea să-și mai revină. Eu, sincer, nu cred că următoarea mașină,
 12. Prea multa patimă pui ”bre” ; Îmi place foarte mult Dusterul (acesta este și motivul pentru care l-am cumpărat, un VW Golf era la același preț) nu am dorit să-l subestimez, ci să mai potolesc din patima acestui topic, să mai potolesc puțin atmosfera, că era prea tensionată și puțin deplasată :frantics: . Și pentru a completa tot în această direcție, Macanul este mașină, iar Dusterul emotivitate, pasiune și iubire, că tot a venit primăvara .
 13. Fără nici o îndoială că și mie mi-a plăcut știrea, dar trebuie să ne păstrăm simțul proporționalității „tehnico-sociale”. Cum ar fi de exemplu o știre ”de genul”: la un târg gastronomic din Germania, să zicem, castraveții românești au fost mult mai apreciați decât cei bulgărești; acest fapt este un accident, nu ceva ce este repetabil și în cea mai mare parte adevărat, vorba lu` Aristotel din Metafizica lui. Adică castraveții/Porscheul țin și de o anumită tradiție, chiar dacă în anumite cazuri izolate mai dau și rateuri, tot ei sunt pe locul întâi.
 14. Eu încă nu am făcut ITP-ul, dar am auzit aceste lucruri de la un prieten, așa că am făcut această întrebare să văd ”pe teren” care-i problema. Mulțumesc de răspunsuri. Zilele urătoare am să sun la un ITP să văd ce-mi răspund și ce articol de lege sau de regulament îmi prezintă.
 15. @ISZY56 Ai perfectă dreptate, dar realitatea la nivel european este diferită; ea seamănă cu victoriile lui Ștefan cel Mare asupra otomanilor, care la nivel european nici nu există....
×
×
 • Creează nouă...