Sari la conținut

Ignis

Members
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

3 Neutral

Despre Ignis

  • Rang
    Nou venit
  • Dată Naștere 30 Octombrie

Informații profil

  • Nume:
    Andrei
  • Oraș:
    Bucuresti
  • Stare:
    Posesor de Duster
  • Motor:
    1.5 4x4 110cp
  • An fabricație:
    2018

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

  1. Ignis

    Dacia Duster diesel cu 143 cai putere by RACE CHIP!

    Difera masa masinii banuiesc.
  2. Ignis

    Scartait dupa pornire

    Porniti masina fara consumatori mari electrici (clima, ventilator, dezaburitor, incalzire in scaune). Dupa 30 sec - 1minut puteti porni si acei consumatori. Problema dispare.
  3. Pretul este pe buc evident. Sunt totusi niste stergatoare de origine, nu costa 50 lei la set nici macar unele aftermarket mai rasarite
  4. Ignis

    Cric Hidraulic

    Cum ridicati voi cu cricul de 2T crocodil dusterul? La D2 cu 3 modele de cricuri crocodil de 2T niciunul nu ridica suficient de prag cat sa ridici roata dupa sol. Cricurile crocodil care au inaltime mai mare sunt de 2,5 - 3T sunt mult mai grele si "neportabile". Nu-mi place ideea cu dale de beton sau lemne sub cric speram sa gasesc un cric de 2T care sa asigure inaltimea de ridicare necesara.
  5. Ignis

    Jante Otel

    Jantele noi de tabla mai ieftine au un strat foarte subtire de vopsea care e penetrat de rugina chiar si dupa o iarna. Daca vreti sa tina mai bine aplicati inca un strat de vopsea pe zonele critice. Daca jantele au apucat sa rugineasca folositi un convertor de rugina (Kelfer+) inainte de a le revopsi altfel rugina va reaparea in scurt timp.
  6. Ignis

    Jante Otel

    Da, se potrivesc
  7. Ignis

    tamburi ruginiti

    Eu i-am revopsit de noi si daca tot eram in zona am dat cu Kelfer+ si pe portfuzete ca sa ma asigur ca nu se vad urat. Daca au apucat sa rugineasca se curata cu bormasina cu perie de sarma sau flex cu perie de sarma (atentie ca are recul mare) sau cu disc special Forch rosu (f eficient dar mai scump) si ulterior desprafuire, degresare, tratament convertor rugina si grund+vopsea. Garantat ani de zile vor arata bine.
  8. Ignis

    cabana ciucas

    A urcat cineva iarna cu Dusterul? Eu am urcat de doua ori iarna trecand la limita de ultima curba abrupta cu Daihatsu Rocky cu LSD si BFG noi A/T
  9. Ignis

    Parbriz Incalzit

    Cel mai bun sistem din pacate valabil pentru cei care stau la curte sau au posibilitatea de alimentare electrica, este o aeroterma Defa cu cablaj special. O pui temporizat sa porneasca si in maxim o ora de functionare si daca sunt -20 grade ai habitaclul incalzit placut si geamurile dezghetate. Eu folosesc asa ceva la o masina de teren mai veche dar daca Dusterul nou va face figuri la iarna voi monta si pe el. La un VW Transporter de 2 litri (masina din 2017) cand sunt sub -10 afara merg 15 km in oras pana sa faca ceva caldura. La fel si pe ea am aeroterma ca sa nu inghet de frig.
×