Sari la conținut

Viperr

Members
 • Număr conținut

  14
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

3 Neutral

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Salutare , dragi posesori de Duster . Dupa achiziția noului Duster bluedci am constata două probleme de care mă stresez tare rău . 1. Încălzirea electrică habitaclu. Mai acum 2 săptămâni la pornirea mașinii la 11 seara și 6 grade afara să activat aceasta încălzire , in 5 minute baga aer călduț și parbrizul sa dezaburit . De câteva zile bune nu mai simt aceast aer cald în mașina și nici nu se dezabureste geamul repede . DE CE ? 2 , Avertizare pericol polei. Tot am așteptat să primesc informația de gheata , polei că la alte mașini și nu am primit această informație decât o singură dată la 3 grade afara . La multe mașini primești o avertizare sonora sau un fulg sau semnul de pericol , asta după fiecare pornire atâta timp cât este frig afara . La Duster am primit o singura data aceasta informație și gata , atât . Dacă opresc motorul și l pornesc iar nu mai primesc informația asta , DE CE ? Dacă cineva cu model nou îmi poate spune daca pornește aceasta încălzire și primește avertizare gheata rămân dator . Doresc aceste informații că vreau sama duc la garanție și vreau să mă duc cu temele făcute . Mulțumesc Rog un moderator sa mute discuția din secțiunea Dusterul meu / nou in bransa , ultimele discuții deoarece trebuia să postez aici de la început. SCUZE.
 2. Viperr

  Nou in Bransa

  Nu cred că este aberat ceea ce am întrebat , Legat de avertizare gheata Mi-a apărut o singura data la 3 grade după care nu am mai văzut aceea avertizare . Despre încălzire Am pornit mașina la 6 grade și a început să bage cald repede , de câteva zile nu mai face acest lucru ,nici la -1 nici la 5 grade .. Nu este o aberație când plătești ceva și primești acel ceva cu întârziere și cu acest defect. Dacă îți cumperi un pachet de țigări și lipsesc 2 țigări din el , cum este ? Dacă citești legea vei vedea că scrie clar unde trebuie poziționate lămpile de ceata și respectiv marsalier .
 3. Viperr

  Nou in Bransa

  Salutare , pentru a nu deschide alt topic întreb aici poate sânt și eu lămurit cu 3 probleme. 1 , de cate ori indica in bord , posibilitatea poleiului , înghețului , la mine mă avertizat o singura data . 2 noul Duster are încălzitorul electric de habitaclu /dezaburire parbriz? 3 azi am cuplat și modul auto și când am incercat sa bag mașina în parcare nu a tras spatele deloc , am trecut în 4wlock și nimic , am dezactivat asr și atunci a tras și spatele , este normal așa? Mulțumesc,
 4. Viperr

  Blue Dci 4x4 Beige Dune

  Salut , nu vad de ce ar mai pune buton pentru decuplare tracțiune daca folosim 4x4 în oraș . Motivul pentru care am cumpărat Duster este decuplarea tracțiunii , am Subaru și acesta merge 4x4 și la -40 de grade și la +40 de grade . Motivul montări acestui selector este pentru consum mic in oras in 4x2 și tracțiune buna in drum accidentat , nu vad de ce sa merg in mod auto în oraș daca nu este zăpada , gheata . Eu de când am cumpărat mașina nu am activat niciodată 4x4 ,nici nu știu dacă merge sistemul .
 5. Viperr

  Carlig Duster

  Dacă doamne ferește ai ghinion să te lovească în spate ți-a distrus lonjeroanele . Este urat rău , eu am dar tractez rulota . In vest nu este legal sa fie montat daca nu tractezi ceva , amenda destul de mare . Bafta.
 6. Viperr

  Regenerare filtre particule Duster

  Salut , eu am văzut o singura schimbare și anume , tăia sistemul de start stop pe perioada regenerării . La mine începuse să facă treabă asta și mi-am dat seama târziu că tăiase start stop și am oprit motorul , a doua zi când am plecat și să activat start stop mia picat fisa . La Opel când făcea regenerarea creste consumul instant de la 0.4 la 3.4 litri pe oră și mirosea urat rău .... Sper sa descifreze și la Duster cum face...
 7. Salut, 1.5 bluedci 700 km . Până acum mulțumit parca agata 1,2,3 până se încălzește , consum până acum 7.1 mers numai în oraș 4x2 . Nu am avut ocazia sa merg 4x4 dar abia aștept să văd diferența între 4x4 de la Subaru la 4x4 Nissan , Renault ...
 8. Viperr

  Nou in Bransa

  Gata am rezolvat problema , mi-au schimbat stopurile cu scuzele de rigoare și urmează despăgubire a aferentă pentru întârzierea mașinii și problema cu stopurile . Ideea este că dacă nu stai pe capul lor cu mailuri , telefoane la vocea clientului și amenințări nu rezolvi nimic . Azi am 3 luni de când mă cert cu ei prin mail și telefon , sânt foarte delăsători , sânt sictiriți de clienți nemulțumiți și lasă să curgă totul de la sine . RUSINE ......
 9. Viperr

  Nou in Bransa

  Salut , mașina este la Dacoserv de azi de la 8 dimineața și nici la ora asta nu este gata . Acum mă duc la ei sa fac tam tam ..
 10. Viperr

  Blue Dci 4x4 Beige Dune

  Este fix că și a mea stânga marsalier , dreapta ceata , ceea ce nu este legal la mașinile cu volan stanga..
 11. Viperr

  Nou in Bransa

  Am luat mașina de la dealer de 2 săptămâni , când am fost sa montez cârligul am constat problema , sa făcut dosar către fabrica , am trimis mail , am vorbit la VC și exact cum am spus FIX un mare flit . Ideea este că vreau sa fac sesizare la ANPC mail către Renault Franța și pe la Tv as vrea sa mă duc . Pur și simplu își bat joc de clienți , am platit avans in August , am primit serie și termen în octombrie , am achitat mașina și după a început cearta că nu vroiau sa livreze mașina către Dealer . Din punctul meu de vedere sânt nesimtiti , mai pe înțeles se pi.....a pe clienți..
 12. Viperr

  Nou in Bransa

  Mulțumesc mult și legat de problema , aștept să vedem ce zice fabrica ideea este că am cerut despăgubiri și cred că primesc , nimic .
 13. Viperr

  Blue Dci 4x4 Beige Dune

  Să o stăpânești sănătos , și da așa este daca te iei după indicator motorul este subturat . Sincer nu știu de unde ai scos consumul ăla că la mine sa blocat pe 7 și nu vrea să scadă . Ai mare grija cu Adblue sa bagi din timp până vine frigul , îngheață la -10 îți spun din experienta.
 14. Viperr

  Nou in Bransa

  Salutare, sant nou in bransa Duster , mai nou sânt utilizator de Duster model nou de 115 cp și Adblue . După o perioadă de condus Dacia Logan 1.4 , Subaru Forester 2.0 , Opel Astra h 1.7 cdti am optat pentru Duster. Ținând cont că sânt și rulotisti de 12 ani am ajuns la concluzia că Duster va face minuni in ceea ce fac eu. Modelul este Confort 1.5 blue dci 115 cp și 260 Nm , Orange atacama . Sânt plăcut surprins de alegerea făcută și nu îmi pare rău o secundă , doar că am fost chinuit cu livrarea produsului care a durat 3 luni și încă mai am ceva de cearta cu ei. Am constata că am stopurile ceață și marsalier montate invers , respectiv ceata în dreapta și marsalier în stânga , ups mergem că în Anglia și nu știam. O seara buna ,
×