Sari la conținut

1.2 Tce Pofticios De Ulei

Postări Recomandate

• Răspunsuri 960
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Nu imi vine sa cred reactiile si concluziile unora despre forum , dar asta e, nu poti sa te intelegi cu toata lumea, unii chiar au idei fixe si atunci cel mai bine este sa renunti la efoturile de a-i

@stefanudrea te rog sa te calmezi si sa postezi pe forum , in speta in acest topic, numai cand vei avea date concrete, pana atunci iti recomand sa nu mai postezi informatii partiale sau fara surse, de

Ei na, este evident ca deja te-ai angajat, dar nu asta e ideea.   Parerea mea prietenesca, simpatizanta si pe deplin interesata: presupunand ca ar exista buna intentie si receptivitate din partea as

Posted Images

Nu am incetat niciodata sa zic ca da, nu mai am garantie la motor, sa va repet asta? Aici este vorba despre un viciu ascuns de fabricatie! Poate asa crede si Dacia de se suceste atata ca vreau garantie pe mortaciunea lor de motor! Culmea e ca nu vreau decat sa il inmormanteze pt ca avea anomalii genetice! Cat de plastic sa devin ca sa fiu inteles? Multumesc oricum tuturor! Imi dau seama astfel ca viata e complexa! Uite asa ajung sa cred ca are rost salariul unui judecator desi cateodata da si solutii gresite!

Trimis de pe al meu Philips I908 folosind Tapatalk

Editat de stefanudrea
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Păi nu ai nevoie de Dacia ca să înmormântezi motorul, o poți face singur.

Ștefane, când se va termina procesul tău, să nu te gândești că cu banii pierduți prin tribunale si pe expertize îți reparai singur motorul si erai de mult cu problema rezolvata.

Am citit tot ce sa scris aici. Deși poate ai dreptate si defectul nu provine de la instalația GPL, ești bun de plată. Cât plătești până la final depinde doar de tine.

Trimis de pe al meu Huawei P8 Lite folosind Tapatalk.

Link spre post

Te-ar incalzi cu ceva daca te-as sustine neconditionat, dar vei pierde in instanta?

Asa nu risc decat sa te superi pe mine acum, si poate peste catva timp vei zice: "uite, dom'le, ca ala mi-a zis atunci, dar eu nu am vrut sa ascult". Asta in cazul in care nu vei considera si atunci ca toti sunt contra ta, si ca tu ai vrut sa fii pionier si patriot si nu ai avut unde si cu cine.

Iar daca vei castiga, atunci ma voi inclina respectuos in fata ta si imi voi scoate palaria.

Repet, nu judec din perspectiva tehnica. Pozele nu imi zic mai nimic, denumirile la fel. Ma pricep la motoare la fel de mult ca sotia mea. Judec din perspectiva faptelor, a termenilor din certificatul si contractul de garantie si a legislatiei in vigoare. Si nu judec personal problema, putea sa fie si Dalai Lama sau Papa in locul tau, ca asa ii ziceam si lui.

Link spre post

Sa speram ca nu vei fi singurul din Romania cu motor 1,2 Tce schimbat. Dupa cum decurge sensul discutiilor pe acest topic, mai este putin si saracul Stefan udrea este bun de inchisoare sau mai rau pedeapsa capitala. Eu nu inteleg ce este cu atata pesimism in discutiile unora.

PS. Raman tot la parerea mea, ca i se va schimba motorul pe cheltuiala fabricii

Editat de bmcpst
Link spre post
Sa speram ca nu vei fi singurul din Romania cu motor 1,2 Tce schimbat. Dupa cum decurge sensul discutiilor pe acest topic, mai este putin si saracul Stefan udrea este bun de inchisoare sau mai rau pedeapsa capitala. Eu nu inteleg ce este cu atata pesimism in discutiile unora.

PS. Raman tot la parerea mea, ca i se va schimba motorul pe cheltuiala fabricii

M-am obisnuit cu postura asta in multe "sectoare" ale vietii. Viata e complexa si au ajuns ei sa se omoare intre ei frati sau alte rude. Cum sa ma impresioneze "judecatorii fara dosar"? Deci nu plang! Ce pot face insa este sa invat sa tac! Voi face asta cat de curand! Oricum, aveti detaliile tehnice, aveti poze, aveti pareri, mai ramane sa vedem ce se intampla! Pana atunci va urez o viata frumoasa tuturor si multi km, indiferent ce conduceti!

Trimis de pe al meu Philips I908 folosind Tapatalk

Editat de stefanudrea
Link spre post

Niște informații, codurile motoarelor (doar motorul fără turbină și accesorii) și al chiulaselor folosite(acceași se pare) pe cele 3 versiuni E6 4x4, E6 4X2, E5 4x2

h5f410

8201588064

chiulasa 110410224R

h5f408

8201588064

chiulasa 110410224R

h5f404

8201378032

chiulasa 110410224R

Dacă vă pun și prețurile vă speriați

Link spre post
  • Mak unpinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...