Sari la conținut

stefanudrea

Members
 • Număr conținut

  1.110
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  16

stefanudrea a câștigat ziua ultima dată pe 9 Decembrie 2018

stefanudrea a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

201 Excelent

3 Urmăritori

Despre stefanudrea

 • Rang
  MIC MIC DAR VOINIC!
 • Dată Naștere 06.12.1975

Informații profil

 • Interese:
  actual posesor
 • Oraș:
  drobeta

Vizitatori Recenți Profil

1.145 citiri profil
 1. stefanudrea

  1.2 Tce Pofticios De Ulei

  Nissan a publicat nota interna prin care se recomanda pasii de urmat in procedura consumului excesiv de ulei! Pe cand o va face si Renault? Oricum, lucrurile prind viteza in patria de origine Renault. Sa speram ca asta va determina masuri concrete si la noi. Justitia merge oricum mai departe. Iata documentul Nissan
 2. stefanudrea

  1.2 Tce Pofticios De Ulei

  Pentru prima data se recunosc toate problemele motorului 1.2 tce sintetizate astfel: consum ulei si/sau zgomot motor, dar si probleme de etanseitate a capacului distributiei cu consecinta resoftarii si daca este cazul chiar inlocuire motor! Sursa: https://www.largus.fr/actualite-automobile/dacia-psa-renault-les-moteurs-essence-sont-ils-fiables-9467395.html
 3. stefanudrea

  1.2 Tce Pofticios De Ulei

  Nu pot. Dupa ce a scapat porumbelul a disparut in ceata!
 4. stefanudrea

  1.2 Tce Pofticios De Ulei

  Din discutia cu un cotech Renault spunea ca numai intr-o saptamana a schimbat 3 motoare si ca nu le mai stie numarul. Deci vrajeala ca numai 3 motoare au fost schimbate in Ro este deja...fumata!
 5. stefanudrea

  1.2 Tce Pofticios De Ulei

  Cred ca deja imi pare rau ca v-am zis prea multe! Este vorba de principiu, nu judecati dupa tipul de masina ci dupa ce solutie au obtinut cei din caz si motivatia! Va mai zic doar atat...avea si gpl si totusi Dacia si Renault raspund in solidar! Rog tendentiosii sa se abtina pe viitor.
 6. stefanudrea

  1.2 Tce Pofticios De Ulei

  Avem o cauza in care firma de gaz impreuna cu Renault si Dacia sunt trase la raspundere in solidar! Viitorul suna bine!
 7. stefanudrea

  1.2 Tce Pofticios De Ulei

  Interesant!
 8. stefanudrea

  1.2 Tce Pofticios De Ulei

  Intre timp am primit confirmarea ipotezei expertului meu care a concluzionat ca etansarea proasta a capacului distributiei poate duce la distrugerea prematura a motorului! Recunoasterea este intrun document oficial Renault! Se ingroasa gluma!
 9. stefanudrea

  1.2 Tce Pofticios De Ulei

  Din moment ce am pornit pe drumul asta nu mai e cale de intoarcere! Va multumesc pt sustinere!
 10. stefanudrea

  1.2 Tce Pofticios De Ulei

  Mai e mult pana departe! Iti dai seama ca circul cu alta masina. Rabdarea si speranta sunt aliatii mei. Restul...cum vrea Dumnezeu!
 11. stefanudrea

  1.2 Tce Pofticios De Ulei

  121 de cazuri si motorul 1.2 tce scos din gama Renault si Dacia. Devine interesant! In plus, am primit si confirmarea prin document Renault a ipotezei expertului care a asistat la desfacerea motorului!
 12. stefanudrea

  1.2 Tce Pofticios De Ulei

  Are si buton de pornire. Eu am avut Prins si din cate stiam era singura instalatie compatibila cu motorul asta. Daca intre timp au aparut altele nu cunosc. Eu momentan sunt in litigiu cu Renault si cu montatorul gpl pt ca mi s-a distrus complet motorul! Citeste si tu mai in urma topicul. Daca vrei sa vb mai concret lasa-mi nr tau in mesaj privat.
 13. stefanudrea

  1.2 Tce Pofticios De Ulei

  Nu pune gpl. E injectie directa si porneste direct pe gpl.
 14. stefanudrea

  1.2 Tce Pofticios De Ulei

  Drumul este lung! In 1 an de zile am castigat dreptul de a ma judeca dupa regulile mele. Ca si cazuistica am ajuns la 110 cazuri si valoroase informatii! Rezumand, sunt pe drumul cel bun!
 15. stefanudrea

  1.2 Tce Pofticios De Ulei

  Ca si termen de solutionare dureaza, ca si "material didactic" am strans 84 de cazuri si destul de multe date tehnice! Voi reveni cu ele la momentul potrivit! Cei ce ma cunosc mai bine stiu despre ce vorbesc! Inca o data va multumesc pentru intelegere! Ca si noutate absoluta pot spune ca am castigat o prima batalie! Dar recunosc ca razboiul este inca lung!
×