Sari la conținut

stefanudrea

Members
 • Număr conținut

  1.114
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  17

stefanudrea a câștigat ziua ultima dată pe 12 Iulie

stefanudrea a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

204 Excelent

Despre stefanudrea

 • Rang
  MIC MIC DAR VOINIC!
 • Dată Naștere 06.12.1975

Informații profil

 • Interese:
  actual posesor
 • Oraș:
  drobeta

Vizitatori Recenți Profil

1.453 citiri profil
 1. in sinteza articolul recent arata situatia actuala
 2. In curand totul se va termina! Revin cu detalii!
 3. Nu e acelasi proces. Urmaresti cai gresite! Mersi @Kidu
 4. Vesti noi. Dupa aparitii in Le Monde si L Argus, Auto Plus, problema a ajuns pe masa Parlamentului francez! Au fost depuse 2 interpelari catre ministri si se cere interventia guvernului intr-o problema considerata deja de stat! In plus, in proces am onoarea ca Renault sa extraga trunchiat pasaje din acest topic! Atasez spre observare, chiar si de catre Renault, cele 2 interpelari. Nu mai mentionez aparitiile din ziarele din Ro si faptul ca deja se platesc despagubiri in cazuri unul mai ciudat ca altul! Procesul decurge in ritmul preconizat de mine adica f incet. Deci nimic no
 5. Nissan a publicat nota interna prin care se recomanda pasii de urmat in procedura consumului excesiv de ulei! Pe cand o va face si Renault? Oricum, lucrurile prind viteza in patria de origine Renault. Sa speram ca asta va determina masuri concrete si la noi. Justitia merge oricum mai departe. Iata documentul Nissan
 6. Pentru prima data se recunosc toate problemele motorului 1.2 tce sintetizate astfel: consum ulei si/sau zgomot motor, dar si probleme de etanseitate a capacului distributiei cu consecinta resoftarii si daca este cazul chiar inlocuire motor! Sursa: https://www.largus.fr/actualite-automobile/dacia-psa-renault-les-moteurs-essence-sont-ils-fiables-9467395.html
 7. Nu pot. Dupa ce a scapat porumbelul a disparut in ceata!
 8. Din discutia cu un cotech Renault spunea ca numai intr-o saptamana a schimbat 3 motoare si ca nu le mai stie numarul. Deci vrajeala ca numai 3 motoare au fost schimbate in Ro este deja...fumata!
 9. Cred ca deja imi pare rau ca v-am zis prea multe! Este vorba de principiu, nu judecati dupa tipul de masina ci dupa ce solutie au obtinut cei din caz si motivatia! Va mai zic doar atat...avea si gpl si totusi Dacia si Renault raspund in solidar! Rog tendentiosii sa se abtina pe viitor.
 10. Avem o cauza in care firma de gaz impreuna cu Renault si Dacia sunt trase la raspundere in solidar! Viitorul suna bine!
 11. Intre timp am primit confirmarea ipotezei expertului meu care a concluzionat ca etansarea proasta a capacului distributiei poate duce la distrugerea prematura a motorului! Recunoasterea este intrun document oficial Renault! Se ingroasa gluma!
 12. Din moment ce am pornit pe drumul asta nu mai e cale de intoarcere! Va multumesc pt sustinere!
 13. Mai e mult pana departe! Iti dai seama ca circul cu alta masina. Rabdarea si speranta sunt aliatii mei. Restul...cum vrea Dumnezeu!
 14. 121 de cazuri si motorul 1.2 tce scos din gama Renault si Dacia. Devine interesant! In plus, am primit si confirmarea prin document Renault a ipotezei expertului care a asistat la desfacerea motorului!
×
×
 • Creează nouă...