Sari la conținut

fintex

Membru
 • Număr conținut

  21
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

1 Neutral

Despre fintex

 • Rang
  Dusterist

Informații profil

 • Oraș:
  Falticeni
 • Stare:
  Posesor de Duster
 • Motor:
  1.5 4x2 110cp
 • An fabricație:
  2018

Vizitatori Recenți Profil

434 citiri profil
 1. fintex

  Bun gasit

  Se merita achizitionarea si montarea camerei video la dealer.
 2. fintex

  duster 2 computerul de bord se blocheaza

  Am fost la Darex Suceava unde mi s-a spus ca sunt singurul client care raporteaza aceasta problema
 3. fintex

  duster 2 computerul de bord se blocheaza

  In 2100 km s-a blocat o singura data . Azi am fost in service pt montat aparatori noroi si am sesizat si problema blocarii computerului.Raspunsul a fost ca pana in prezent nimeni nu a mai intampinat asemenea problema si daca mai apare sa revin cu o filmare cu blocarea respectiva.
 4. fintex

  duster 2 computerul de bord se blocheaza

  Revin dupa 1500 km parcursi, 1.5 edc prestige-nu s-a blocat computerul. Am lasat 3-4 ore in parcare si in soare. Am in schimb o alta probleme- am greierasi la partea inferioara a volanului, partea stinga, cred ca bordul in partea de jos stanga nu este fixat cum trebuie.
 5. fintex

  duster 2 computerul de bord se blocheaza

  Duminica seara o sa am peste 1000 km facuti si o sa ma conving .
 6. fintex

  duster 2 computerul de bord se blocheaza

  La 1.5 EDC nu s-a blocat pana acum. Am facut numai 300 km. In curand am de facut un drum mai lung, in jur de 900 km si ma voi convinge.
 7. fintex

  duster 2 computerul de bord se blocheaza

  Ieri am ridicat dusterul edc prestige fara piele. Am facut 200 km si la mine inca nu s-a manifestat problema blocarii calculatorului de bord. In rest sunt foarte multumit de masina. Am trecut de la un ford focus 1.8 tdci.
 8. fintex

  Montare Camera Marsarier

  Am comandat duster edc prestige full fara piele cu 4 camere. Sunt interesat de o camera care sa filmeze fata-spate.Ce model recomandati si unde se poate monta fara a pierde garantie?
 9. fintex

  Achizitie Noul Duster 2018

  Achitat acont 5% pe 13 martie la dealerul din Suceava, 1.5 dci edc prestige .Pe 25 aprilie iese de pe linia de fabricatie. Pana pe 20 achit avansul, iar diferenta cu credit de la RCI Leasing. Sper sa intru in posesia masini pana pe 10 mai.
 10. fintex

  Achizitie Noul Duster 2018

  M-am documentat si va prezint etapele de inscriere in programul rabla. Producatorul autorizat intocmeste urmatoarele documente: - Nota de înscriere in programul rabla in care se introduc inf. din documentele depuse de proprietarul masini -Se introduce Nota de înscriere in aplicatia PSIPAN - În termen de maximum 5 zile de la data introducerii informaţiilor menţionate la alin. (1), aplicaţia PSIPAN verifică corectitudinea şi realitatea informaţiilor privind proprietarul înscris şi autovehiculul uzat în evidenţa informatizată a DRPCIV şi confirmă sau infirmă corectitudinea şi realitatea acestora, cu afişarea datei confirmării ori infirmării -În situaţia confirmării, la data confirmării sau în următoarea zi lucrătoare, producătorul validat comunică rezultatul proprietarului înscris şi, după caz, beneficiarului, precum şi faptul că are la dispoziţie un termen de maximum 30 de zile de la data emiterii notei de înscriere pentru proprietarul persoană fizică pentru a proceda la obţinerea certificatului de distrugere şi a certificatului de radiere. Dupa achitarea acontului am primit bonul de comanda.
 11. fintex

  Achizitie Noul Duster 2018

  Am achitat pe 13.03.2018 acontul si am depus actele pt program rabla- 1.5 dci edc. Pana in prezent nu am fost contactat de reprezentantul de la dacia. Mi se pare prea lunga perioada pt validarea programului rabla. Luni 26.03. am sunat dealerul si nu avea inca validarea, urmand sa fiu contactat cand se aproba.
 12. fintex

  Achizitie Noul Duster 2018

  Pt posesorii 1.5 dci edc am inteles ca cutia edc are functia Hill Start Assist si functia de demaraj specific (crawling) prin care masina se deplaseaza cu viteza redusa in momentul cand se elibereaza pedala de frina. Aceste informatii le-am gasit postase la vecinii nostrii - pe site dacia.md la prezentare _duster cutia de viteze edc
 13. fintex

  Achizitie Noul Duster 2018

  Pt cei care detineti 1.5 dci edc va rog sa precizati daca masina are asistenta urcare-coborare in panta.Va multumesc anticipat.
 14. fintex

  Sfat achizitie

  Si eu pe partea de finantarea mai caut oferte la banci. Nu mi se pare atractiva oferta -Credit dacia box 3 pe care o am acum.
 15. fintex

  Sfat achizitie

  Am dat comanda pt un duster edc prestige prin programul rabla , acont 5 % din valoarea masini, dar sunt nemultumit ca pe bonul de comanda a fost trecut (impus) pachetul accesorii-covorase si pachetul legislativ- la un pret de 92 euro. Pretul mi se pare umflat. Ce parere aveti?
×