Sari la conținut

marco79ro

Members
 • Număr conținut

  118
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  4

marco79ro a câștigat ziua ultima dată pe 24 Decembrie 2019

marco79ro a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

15 Bun

Despre marco79ro

Informații profil

 • Oraș:
  Oradea

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Nu ma refeream la 1.3 tce. Din pacate acesta nu este disponibil pentru varianta 4x4 de ceva vreme si nu va fi cine stie pana cand. Eu citit review -uri pozitive despre el atât la posesorii de Megan cât și de Kadjar.
 2. Si uite cum am reusit sa stricăm o mașină. Din motoarele bune și fiabile ce le avea a ajuns sau va ajunge cu niste motoare care vor ridica multe semne de întrebare.
 3. Cu Suzuki 1.4 automata am fost. Duster 1.6 cu siguranță nu mai este pentru sti ce test. Am rețineri legat de acest motor pentru cuplul aproape jumătate din cel al unui diesel. As fi curios cum se transpun in practica aceste cifre in depășiri mai ales.
 4. Momentan mai culeg impresii. Nu vreau sa iau una din ele si tot timpul sa fiu cu gândul că mai bine as fi luat-o pe cealaltă.
 5. Fiecare isi laudă propria mașină. Dusteriștii pe a lor, cei cu Suzuki pe a lor. Am avut 8 ani de zile primul model de Duster. Nu am avut probleme cu el dar era diesel, faceam drumuri scurte in oras si asta nu prea le plăcea injectoarelor .
 6. Buna ziua! Oscilez in achiziționarea unui autorism sh intre urmatoarele modele: 1. Duster 1.6 sce 4x4 2. Duster 1.3 tce 4x4 130 sau 150 cp 3. Suzuki Vitara 1.4 140 cp 4x4 4. Suzuki Sx4 Scross 1.4 4x4 La modelele de la Suzuki iau in calcul si cutia automată. Masina nu va fi folosită la off road adevarat, dar cu vechiul Duster 4x4 nu aveam nevoie de lanturi cand toti cei cu 2x4 aveau. Legat de Duster ma neliniștesc problemele legate de cutia de viteze pentru motorul 1.3 tce cât și faptul ca au oprit posibilitatea de a comanda modelul 4x4. Oare aceste probleme sunt generale sau cazuri izolate? Pe forumul de la Suzuki sunt 6 pagini de topicuri probleme tehnice pentru aceste modele. Ar trebui sa ma consolez cu ideea ca nu mai exista masini fara probleme? Va multumesc pentru viitoarele sugestii si impresii. Sărbători fericite!
 7. Acum oricum nu se mai pun de problema de rabla . Nu se mai fabrica motorul.
 8. O intrebare pentru posesorii de Duster 1.6 SCE. Considerati ca este o diferenta mare intre modelul 2017 si modelul nou fabricat dupa 2018 incolo? Comparand masini cu aceleasi dotari si strict aceeasi motorizare. Va multumesc.
 9. Taviro - autonomia de 1000 de km o obții din gaz + benzină sau doar din gaz?
 10. Care este volumul rezervorului pe gaz?
 11. Din pacate nici nu stiu ce să îmi doresc. Daca se va așteaptă drumul vor merge tot felul de "personaje" șinu știu dacă va mai rămâne la fel de curat. Cam la fel s-a întâmplat și cu zona La duș (Glăvoi). După ce s-a asfaltat drumul au urcat urcat cu zecile iar poiana e un dezastru.
 12. Trebuie precizat că drumul de la Stana de Vale la Remeți oficial este închis. Va intra în reparații majore. A apărut si o bariera la 2 km dupa intrarea pe el( imediat după intersecția cu Cabana 4 brazi). Deocamdată bariera este deschisă dar nu se stie cat timp va mai fi.
 13. E bun si din prisma faptului că se pot vedea stațiile de gaz de-a lungul anumite rute.
×
×
 • Creează nouă...