Sari la conținut

marco79ro

Members
 • Număr conținut

  180
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  8

Orice postat de marco79ro

 1. Si implicit consumul afișat e mai mare cu aprox 3% decat cel pe care l-aș fi avut cu rotile de 65.
 2. Salutare.Am pe Duster cauciucuri AT Cooper Discoverer AT3 pe 70 in loc de 65 cat e in talon. A calculat cineva care este eroarea referitoare la viteza si distanta afisata fata de cea reala?
 3. Mers doar pe nationale eu am scos des consum 5.2 -5.4. Motor diesel.
 4. Nu sta bine la capitolul aerodinamicitate. De acolo si consumul. Plus ca dupa 130 de km/h mi se pare foarte zgomotos in comparatie Cu alte masini.
 5. Bfg sunt dintre cele mai scumpe cauciucuri pe piata in momentul actual. Si eu am un rand de genti cu Cooper Discoverer at3 si inca nu in rand cu cauciucuri de iarna. Vara ies mult la munte pe forestire si sunt bune, dar sunt mai grele si mai zgomotoase si implicit o crestere minora a consumului. Pentru mers doar pe asfalt si autostrazi mai am un Opel Astra. nu stiu daca mi-ar place sa merg cu AT-urile cu 130 de km la ora. Pe de alta parte am un prieten care e la al doilea rand de BFG si merge si pe autostrada cu 140 de km/h cu ele fara probleme.
 6. Bfg sunt pentru o utilizare 50%asfalt 50%"ofroad". Isi fac treaba in afara asfaltului foarte bine, dar sunt si cele mai grele. Pentru o utilizare de doar 10 % in afara asfaltului nu stiu daca merita banii.
 7. @bbm Din ce stiu Suzuki Vitara are acum combinatia hibrid+4x4+ cutie automata.
 8. 2x4 sau 4x4? Varianta hibrid ? La ce pret a fost ?
 9. Le-ai folosit si in sarcina ?
 10. Am vazut si eu o poza pe internet cu ele montate asa , dar nu cred ca e ok sa strângi pe plastic.
 11. Motor 1.3 tce inseamna Duster ph3 sau Duster 2 după 2018 adica ultimul model
 12. De ceva vreme caut bare transversale pentru un Duster ph2 . Săptămână aceasta sunt la Lidl dar nici nu m-am gândit că nu potrivesc. Am avut inainte Duster ph1 si tot de la Lidl am luat. Probabil nu va fi o problemă cu returnatul, dar ma interesează ce variante as putea găsi la un pret acceptabil.
 13. Vand 4 anvelope Michelin Latitude Tour 215 65 R16 M+S pentru Duster si nu numai, uzură medie . Dot 20 17 Pret 650 de lei tot setul. Predare personală in Oradea. Trimit prin curier doar cu trimiterea banilor in avans.
 14. De Joi pana Duminica am străbătut putin țara. Oradea- Complexul 7 Crai ( langa Plaiu Foii-Zarnesti)cu o scurta oprire la Castelul de lut. Vineri vizitat Dino park iar apoi plimbări pe la poalele Pietrii Craiului. Sâmbătă am pornit spre Cascada Casoca si Vulcanii noroiosi. Duminică inapoi spre casă. Cand am ajuns pe lângă Brasov nu-mi puteam lua ochii de la munți. Se vedea Poiana Brașov, Bucegii- Crucea de la Caraiman, Colții Mortului, vf. Omu., Piatra Craiului, Fagarasul. Masina s-a comportat fara probleme. 1300 de km . Consum pe bord 5.2. Consum la pompa 5.7. Mers cu 130
 15. Acum am gasit si eu. Multumesc. Am rezolvat. Eram obișnuit cu celelalte masini unde dispărea singur dupa ce umflam roțile.
 16. Nu reusesc sa scap de acest martor. Am fost la Mol am pus 2.1 bari in fiecare roată, dar degeaba.
 17. Daca iarna nu se dă dusă mai profitam de zăpadă. La un schi de tură prin Padiș.
 18. Recomanzi vreun site pentru placa dedicată? Troliul e mai usor de găsit.
 19. Multiplexorul a fost cumpărat de la @Neek . Mulțumiri pentru sprijinul tehnic. Nu am găsit pe cineva in Oradea priceput sa activeze acele opțiuni. Fostul proprietar a dezactivat (Din soft cred) start&stop. Eu l-aș activa din nou, dar nimeni nu știe cum. Cred ca sunt mai multe opțiuni de a-l dezactivat si e greu de gasit ce metoda a folosit, dar nu imposibil. As dezactivat de asemenea pornirea stergatorului spate cand dai in marsarier.
 20. Încă un mic upgrade. Am achiziționat un multiplexor pentru temperatura exterioară si meniul Ecodrive. De asemenea azi am montat si plasticul de la masca radiatorului. Pare destul de casant, dar sper sa țină. Foarte mult sezonul acesta n-am sa-l țin. Incepe sa se încălzească.
 21. Cablul e sintetic? Aproximativ la ce greutate ajunge troliul cu placa cu tot ?
 22. Am observat, dar credeam ca exista partea superioară și pentru Ph2. Momentan nu am gasit decat pentru partea de jos pe care am Si comandat-o 150 cu transport cu tot.
×
×
 • Creează nouă...