Sari la conținut

1.2 Tce Pofticios De Ulei

Postări Recomandate

• Răspunsuri 960
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Nu imi vine sa cred reactiile si concluziile unora despre forum , dar asta e, nu poti sa te intelegi cu toata lumea, unii chiar au idei fixe si atunci cel mai bine este sa renunti la efoturile de a-i

@stefanudrea te rog sa te calmezi si sa postezi pe forum , in speta in acest topic, numai cand vei avea date concrete, pana atunci iti recomand sa nu mai postezi informatii partiale sau fara surse, de

Ei na, este evident ca deja te-ai angajat, dar nu asta e ideea.   Parerea mea prietenesca, simpatizanta si pe deplin interesata: presupunand ca ar exista buna intentie si receptivitate din partea as

Posted Images

Acum faptul e consumat. Important este sa repari masina si sa revina totul la normal

Asa e. Nu cred ca va mai fi ceva normal chiar si dupa reparatie! Fierul isi va reveni, eu nu!

Trimis de pe al meu Philips I908 folosind Tapatalk

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Daca dacia recunoaste ca mot. asta consuma juma de litru la 1000km, deja recunosc ca au o problema. Asta e abureala de 2 lei. Eu nu am auzit ca un mot. nou sa manace atata ulei. Poate ar trebuii sa scrie in garantie, daca pleci in concediu si faci peste 1000km, sa-ti cumperi si baks-ul de ulei afferent. Eu stiu ca un mot. care papa ulei are o problema. Dar juma de litru la 1000KM la nici 30.000km totali !!! Despre cei de la dacia eu m-am lamurit in 2014, cand au dat peste cap un o gramada masini .

Link spre post

Citeste in manualul tau primit la masina, vei regasi acelasi barem, de 500ml/1000km (si 1000ml/1000km in perioada de rodaj).

Toyota si Mercedes dau un consum general de 1000ml/1000km ca fiind in limitele normale. VW nu mai stiu sigur, ori 500ml ori 1000ml. La fel si la Peugeot, Ford. Alte manuale pentru masini mai moderne de garantie nu am avut ocazia sa verific.

Cert e ca toti producatorii dau o marja generoasa de consum ca fiind normala. Asta nu inseamna (intotdeauna) ca motoarele chiar consuma atat.

Link spre post

Dragi colegi, vad ca discutiile au devenit usor inflacarate si incepem sa ne provocam fara folos.

@stefanudrea - imi pare rau de ce ai patit la masina si sper sa se rezolve intr-o varianta sau alta, dar totusi trebuie acceptat faptul ca unii pot avea si alte pareri decat ale tale.

@ TOTI colegii de . Hai sa pastram un nivel al discutiilor mai la subiect. Cine poate aduce un +valoare la topic este binevenit sa o faca, dar totusi sa nu comentam doar de dragul de a comenta si a aduna postari pe .

Datorata modului in care s-a perpetuat aceasta discutie ma simt obligat sa iau si cateva masuri disciplinare si voi imparti cateva cartonase galbene si rosii pentru colegii de si de asemenea sa curat putin acest topic. Daca NU putem sa ramanem la discutie corecta si coerenta ma voi vedea obligat sa blochez topicul.

Sper sa revenim la o discutie civilizata in cel mai scurt timp posibil.

Cu multumiri,

Radu.

Link spre post

Fratilor topicul asta e neverending story. Stefan ar tb sa dea Dacia in judecata ot viciu de fabricatie. Apoi Dacia va trebui sa demonstreze sa Stefan nu are dreptate si ca de fapt instalatia GPL a produs defectarea motorului. Daca Dacia va reusi sa demonstreze acest lucru si instantele accepta atunci mai e o sansa de a recupera banii de la montatorul instalatiei GPL. Stefan are si optiunea chemarii in judecata a acestuia din urma. Dar,again este un proces complicat si care va dura foarte mult. Daca intr-adevar motorul nou costa 10k EUR atunci mai bune cumperi o masina second la banii astia si te judeci cu Dacia . Ca sa ai sanse dusterul va trebui sa ranana imobilizat pt multe alte contraexpertize cerute de Dacia sau Stefan. Stiti vorba aia...expertiza la contraexpertiza... iar Dacia are destul de mult knowledge tehnic ca sa o dea la intors...de acera va fi nevoie de multe expertize , iar daca masina e reparata ... mai greu. Stefan va trebui sa ceara remedierea unui viciu de fabricatie. Garantia este ceva secundar si care nu intra in discutie initial.

Editat de capone
Link spre post

Nu costa chiar 10k €. Am mai zis-o, in cazul meu factura emisa catre uzina a fost de aprox. 8k €, si acolo erau incluse si alte costuri anexe, nu era strict schimbare de motor. Piesa in sine o fi undeva la 4-5k €, cred. Și da, poți lua mașină bună de banii ăștia, cu care să circuli și să îți faci treaba.

Link spre post
  • 3 weeks later...

Still waiting! Dupa aproape 1 saptamana de la vizita unui inginer Dacia la unitatea service in prezenta unui comisar OPC si a expertului angajat de mine, intrebarile fara raspuns inca nu si-au gasit raspuns! Astept raportul final ca sa stiu in ce directie ma indrept! Oricat ar fi de "clara" pierderea garantiei comerciale, consumul nejustificat de ulei si lipsa martorului de bord nu isi gasesc inca raspuns. De asemenea, disparitia a mai bine de 1 litru de ulei cat timp masina a stat nemiscata in service ramane un mister! La fel si cu nefireasca etansare a motorului care a permis scurgerea de ulei!

Trimis de pe al meu Philips I908 folosind Tapatalk

Editat de stefanudrea
Link spre post
  • Mak unpinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...