Sari la conținut

Stef13

Members
 • Număr conținut

  1.020
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  112

Stef13 a câștigat ziua ultima dată pe 7 Aprilie

Stef13 a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

722 Excelent

Despre Stef13

 • Rang
  Senior

Informații profil

 • Oraș:
  NT
 • Stare:
  Posesor de Duster
 • Motor:
  1.5 4x4 110cp
 • An fabricație:
  2018

Vizitatori Recenți Profil

3.442 citiri profil
 1. Parcă am mai discutat.. Bateria de 48V e doar pentru asistență la pornire și ceva consumatori suplimentari, nu pentru propulsie. Sistemul stop-start nu-ți mai creează stress ori neplăceri. Și chiar ajuta la consum. Adăugăm impozit redus cu pana la 95%, minim 50%, depinde cu ce primărie ai votat. Ca sa nu mai zic de preț de achiziție, greutatea mașinii.. E o benzinară mai deșteaptă, nu te mai plânge. Apropos de teoria consumului la români. Ne facem sau cel puțin visăm la case cu multe etaje și umplem coșurile la market, dar ne rușinăm atunci când ne luăm mașini care consumă mai mult de 5%
 2. Ceva metalic intră în rezonanță. Zici că-i Morse..
 3. De la ridicol la scandalos )) Las' ca azi an vizionat un apartament într-un bloc nou din Iași unde parcarea subterana e 12500 euro. Nu boxe, ci locuri normale, ca la Mall, de 2.5 m lățime. Cea supraterana e moka, doar 7000 euro. Și locurile nu mai erau pe alese, ci pe culese ..
 4. Pe lângă parcare gratuita ai și impozit redus (plata începând cu anul următor, anul asta nu plătești încă nimic). Găselnița mild hybrid tocmai a împlinit 20 de ani Bateria de asistență ajuta la pornire și în accelerare. Se încarcă si la frâna "de picior". Poate deja ai observat ca stop-startul e o placere acum, nu mai e deloc deranjant.
 5. Pe principiul ăsta am văzut idei și mai interesante.. Mașina era cu numere de Italia.
 6. La a mea scaunul încă rezista dar au trecut doar 6 luni și aproape 5000 km de când a fost schimbată armătura.
 7. Mașina are ESC, dar nu asta contează. Ai deconectat cumva bateria? Vezi https://forumduster.ro/topic/1619-problema-indicator-combustibil-duster-facelift/?do=findComment&comment=78556
 8. Țigănie rusească eventual, deoarece modelul Duster destinat Rusiei este asamblat în fabrica Renault de lângă Moscova. Ce se scurge acolo e cel mai probabil votcă. Chiar sunt curios dacă și Dusterul românesc are burete sub carenaj.
 9. Toate laudele de acolo au avut un preț din moment ce în film apare scris că "include promovare plătită". Consumul de carburant trebuie măsurat la pompă, plin cu plin, nu te lua după computerul de bord deoarece indică rău.
 10. Cum sa bag scândura când mașina se sprijinea pe cricul întins la maxim? În plus, nu știu cum e la alții dar la mine mașina nu a venit dotată cu nicio scândură. Doar cric avea.
 11. Normal ar fi ca cei de la Dacia sa imi dea un cric care sa poată fi utilizat. Ei probabil folosesc același tip de cric la toată gama de mașini, cel mai mic posibil.
 12. Inainte de a ne gândi câte roti de rezerva sa caram după noi, atrag atenția asupra unui detaliu de care m-am lovit ieri, când am observat ca roata din dreapta spate era aproape pe janta: culesesem de undeva un șurub autoforant. Fiind lângă acasă și având o vulcanizare în apropiere, am gândit ca e mai ușor sa scot roata defectă, sa o duc cu o alta mașina la reparat, după care sa o pun la loc. De scos a fost foarte ușor, dar când am vrut sa o repun, am constatat ca nu se putea deoarece cricul înălțat la maxim nu reușea sa ridice mașina suficient, mai trebuiau vreo 2 cm cel puțin. A trebuit sa de
 13. They say it's not a malfunction but a technologically noise. It's a comfort issue. Still you should give us some details about your car before all these questions, meaning not the colour of course, but MY, engine, transmission type, ecc.
 14. Let me guess: Diesel 4x4?! Althought, not necessarily.. In Romanian, this phenomenon is called "sirenaj". For short, it's about Duster's personality, comming from transmission engineering.
×
×
 • Creează nouă...