Sari la conținut

1.2 Tce Pofticios De Ulei

Postări Recomandate

O alta cauza probabila / posibila ar fi turbina cu probleme din conceptie (baga ulei in intercooler si apoi in admisie dupa ce in prealabil a existat o pierdere pe la lagarul axului pe care se afla elicea.

Luati in considerare si asta - poate ajuta.

Asa se explica prezenta uleiului in capul pistoanelor.

Verifica intercooler-ul si evacuarea.

Editat de Daniel68
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 960
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Nu imi vine sa cred reactiile si concluziile unora despre forum , dar asta e, nu poti sa te intelegi cu toata lumea, unii chiar au idei fixe si atunci cel mai bine este sa renunti la efoturile de a-i

@stefanudrea te rog sa te calmezi si sa postezi pe forum , in speta in acest topic, numai cand vei avea date concrete, pana atunci iti recomand sa nu mai postezi informatii partiale sau fara surse, de

Ei na, este evident ca deja te-ai angajat, dar nu asta e ideea.   Parerea mea prietenesca, simpatizanta si pe deplin interesata: presupunand ca ar exista buna intentie si receptivitate din partea as

Posted Images

... am renuntat complet! Consecinte: nu stiu daca vom afla vreodata verdictul, iar masina...adio! ...

@stefan, te-ai interesat totusi de un cost al reparatiei motorului? Sau de vreun posibil "transplant"?

Link spre post

Înainte să veniți cu idei trăznite, mai studiați.

Trecând peste partea legală RAR, alt motor înseamnă probleme cu :

-cutia de viteze

-injecție (soft și hard)

-antidemaraj( și aici stop joc, pe T4 cheile se fac doar online în reprezentanță)

așa că iau alt motor = iau alt motor cu toate calculatoarele de pe mașina donatoare + instalație electrică

Singura alternativă e un 1,2 TCe de Duster sau de Dokker/Lodgy dar și aici apar alte probleme(istoricul de funcționare al motorului, etc, etc)

Link spre post

in concluzie nu faceti modificari la masina (ex. montat instalatie gaz) si cumparati motoare de generatie mai veche

Si un motor de generatie mai veche costa destul de mult. In concluzie, nu faceti modificari la masina in perioada de garantie pe componentele ce costa foarte mult si nu ti le permiti sa le inlocuiesti pe banii tai dupa.

Link spre post
  • Mak unpinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...