Sari la conținut

Tutorial De Schimbare Amortizoare, Arcuri Si/sau Flanse La Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 17
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

ATENTIONARE:   Daca faceti operatiile de mai jos, o faceti pe propria raspundere! Eu nu pot fi facut raspunzator pentru orice efecte rezulta din urmarea instructiunilor de mai jos !   Nu sunt mec

Schimbare amortizoare spate:   https://www.facebook.com/eric.vanlerberghe/videos/10209140326726683/

Da, se schimba ca la Logan. Recent le-am schimbat si a fost usor de inlocuit. Partea mai dificila si consumatoare de timp a fost demontarea/montarea plasticelor ca sa umblu la piulita de sus

Posted Images

Eu cand am schimbat la Logan amortizoarele, pe langa ceea ce ai precizat tu, am amortizat cam de 10 ori fiecare amortizor caci erau pe gaz. Adica le-am apasat pana la maxim , apoi reveneau la pozitia normala, si iar apasam la maxim....si asta cam de 10 ori.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

As face si eu cateva mentiuni la tutorialul foarte bine elaborat de tine:

1. daca folosesti aceleasi arcuri nu este nevoie de presa de arcuri. se poate comprima arcul si de mana cat este necesar.

2. culmea este ca amortizoarele ar fi trebuit sa aiba in cutie toate suruburile si piulitele de montaj.

3. la schimbare eu n-am schimbat nici rulmentii si nici flansele.

In rest... numai de bine!

Link spre post

@bmcpst, multumesc de precizare, am uitat sa scriu asta; totusi amortizoarele normale cred ca sunt pe ulei, nu pe gaz sau hibride ulei-gaz.

@danielcojocar, eu nu as fi reusit fara presa de arcuri;

nu stiam ca amortizoarele vin cu piulite de montaj, dar am vazut pe tutorialelogan ca exista kit de reparatie flansa amortizor, care este un pachet ce contine: o flansa, o "palarie", un rulment si piulita autoblocanta.

post-3261-0-96681100-1444722117_thumb.png

erata:

post-3261-0-27443100-1444722143_thumb.png

era gresit mai sus, acolo in poza e piulita pt. cheie de 27 si nu, cum am figurat gresit, pt. cheie de 21 si nu e piulita autoblocanta.

Editat de vsebas
Link spre post
  • 2 months later...

Eu le-am schimbat pe fata ca am strambat unu' si am schimbat sa fie pereche, altfel si acum le aveam. Vreo 60k km parca aveam, da' precum am zis mai tineau. Pe spate nu ma ating de ele pana la 120k km.

Link spre post
  • 4 months later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...