Sari la conținut

1.2 Tce Pofticios De Ulei

Postări Recomandate

Unde e asta cu 15 zile? In contract ?in legea pt protectia consumatorului? Si apoi crezi ca le este greu sa-ti dea masina nereparata si mai vii cu ea inca o data pt inca 15 zile? Come on...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 960
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Nu imi vine sa cred reactiile si concluziile unora despre forum , dar asta e, nu poti sa te intelegi cu toata lumea, unii chiar au idei fixe si atunci cel mai bine este sa renunti la efoturile de a-i

@stefanudrea te rog sa te calmezi si sa postezi pe forum , in speta in acest topic, numai cand vei avea date concrete, pana atunci iti recomand sa nu mai postezi informatii partiale sau fara surse, de

Ei na, este evident ca deja te-ai angajat, dar nu asta e ideea.   Parerea mea prietenesca, simpatizanta si pe deplin interesata: presupunand ca ar exista buna intentie si receptivitate din partea as

Posted Images

Asta cu consumul de ulei la benzinare am citit si pe forumul de Audi, la A4 ceva in genul 1 litru ulei la 2500-3000 km. Daca retin bine, rezultatul problemei e ca asa face toate, nu schimba nimic.

Nu vreau sa indulcesc problema, spun doar ca la generatia asta noua de motoare pe benzina fie ele de la Renault sau de la VAG se pare ca este o problema in acest sens. Lucru care e extrem de naspa, sa fie eroare de proiectare? Cine stie.

Eu sper sa va rezolvati toti problema si sa va puteti bucura de masinuta voastra pentru ca, daca privesti din unghiul corect va poate aduce satisfactii masinuta asta.

O zi frumoasa.

Link spre post

Unde e asta cu 15 zile? In contract ?in legea pt protectia consumatorului? Si apoi crezi ca le este greu sa-ti dea masina nereparata si mai vii cu ea inca o data pt inca 15 zile? Come on...

In Legea 449/2003. Eu inca nu am avut parte de magarii ca cele presupuse de tine.

Link spre post

La a mea, dupa 4000 km, am observat o scadere a uleiului de la nivelul maxim al jojei pana la jumatate, intre cele doua linii. Din cate am inteles, intre minimul si maximul jojei ar fi vorba de un litru de ulei, deci scaderea nivelului pe joja de la maxim la jumatate ar insemna un consum de 0.5 litri. Totusi, inca nu m-as alarma, avand in vedere perioada de rodaj si tolerantele precizate de constructor in manualul de utilizare.

Motor 1.2 TCe euro 6, MY 2015, decembrie. Mai urmarim si mai relatam daca apar noutati..

Link spre post

@Stef13, e corect ce ai afirmat. Nu e motiv de alarma, insa totusi, odata la 1000 km poti parca pe loc drept si sa urmaresti nivelul de ulei.

@bmcpst - ma mai gandeam la o chestie... banuiesc ca nu ti s-a aprins nici un bec prin bord... esti sigur ca nu pierde ulei pe undeva? pt ca, daca mananca (arde / consuma) ulei de gen 1 litru la 1000 km, ar trebui sa se vada asta la un analizor de gaze (ceva legat de indicele de hidrocarburi din gazele de esapament parca) si chiar sa observi ceva fum de la esapament la turatii mai mari...

Ce mai poti incerca: lasa motorul la relanti 10 minute, sa se incalzeasca, dupa care accelereaza-l brusc, la liber, pana pe la 4000 rpm de vreo cateva ori.

Daca mananca ulei va incepe sa scoata un fum albicios inspre albastrui. Sigur se vede ceva la consum de 1 litru la 1000 km, si daca face, se va reproduce si la service, garantat.

Editat de Killer82
Link spre post

Cel mai bine scoti ulei cu seringa si le zici la aia din service ca mananca 3l de ulei la 500 km. Si uite asa o sa ai motor nou.

Editat de capone
Link spre post

Si pana la urma unde dispare uleiul, sigur este ars dar cum? Si eu am fost avertizat cand am luat turismul ca posibil sa scada nivelul si ca va trebui sa completez doar ca la mine nu s-a intamplat.Primii 3000 de km i-am facut lejer fara sa depasesc 3000 de ture, fara accelerari bruste etc.Ceva masini de la munca fabricatie recenta Jetta, Passat, un A3 1.8 turbo au avut probleme, Audi a plecat pe platforma, nu mai avea ulei deloc...Deci se pare ca este o problema la motoarele turbo, nu au nimerit inca uleiul care trebuie sau nu stiu.Se va rezolva dar dupa ce vor ajunge ceva masini la ''analiza''.

Link spre post
  • Mak unpinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...