Sari la conținut

1.2 Tce Pofticios De Ulei

Postări Recomandate

• Răspunsuri 960
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Nu imi vine sa cred reactiile si concluziile unora despre forum , dar asta e, nu poti sa te intelegi cu toata lumea, unii chiar au idei fixe si atunci cel mai bine este sa renunti la efoturile de a-i

@stefanudrea te rog sa te calmezi si sa postezi pe forum , in speta in acest topic, numai cand vei avea date concrete, pana atunci iti recomand sa nu mai postezi informatii partiale sau fara surse, de

Ei na, este evident ca deja te-ai angajat, dar nu asta e ideea.   Parerea mea prietenesca, simpatizanta si pe deplin interesata: presupunand ca ar exista buna intentie si receptivitate din partea as

Posted Images

Ma mir atunci cum circula bmcpst cu ea, fara timbru de poluare, de atata timp.

Nu cred ca nu are timbrul ala! In Germania multe orase au acest timbru. Poate nu sta intr-o astfel de zona! Am ajuns sa ne contram si pe off topic! Magic!

Trimis de pe al meu Philips I908 folosind Tapatalk

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Urmaresc topicul despre 1.2 tce pt ca imi doresc un Duster cu aceasta motorizare.

Personal sunt patit cu un lot de Kia Ceed la care distributia se decaleaza sau sare din cauza materialului prost; lantul se alungea in timp.

Culmea e ca primul care a patit-o era un tip care montase GPL; producatorul s-a folosit de asta pentru nu a acoperi reparatiile.

La fel ca si aici aceleasi sfaturi: ti-am spus noi, trebuia sa verifici uleiul

Ulterior au aparut zeci de cazuri (printre care si al meu) fara GPL. Producatorul a gasit diverse motive ca sa se exonereze de garantie; ca nu s-a verificat uleiul la fiecare 500-1000km etc etc. Mie mi-au acoperit 50% din costuri pentru ca la a treia revizie nu s-a specificat ca uleiul era cel recomandat.

Asa ca romani, nemti, coreeni pentru toti banii nu au miros...

Link spre post

În cazul meu, după ce Dacia s-a convins ca motorul are o defectiune in urma careia consuma ulei (testele au durat cam 6 luni, timp in care toate completarile de ulei intermediare s-au facut fara nici un cost din partea mea), mi-au schimbat motorul fara nici un comentariu. Pe perioada cat masina a fost imobilizata in service (aproximativ 3 saptamani) am primit si masina de inlocuire.

Parerea mea este ca atunci cand conditiile de garantie sunt respectate intocmai, Dacia isi onoreaza obligatiile ce ii revin.

Motorul nou nu consuma ulei deloc.

Editat de DonQuijote
Link spre post

@stafanudrea, sa inteleg ca de fapt tu vrei doar ca Dacia sa recunoasca (probabilul si / sau posibilul) viciu de fabricatie / proiectare ? nu am inteles cu martorul ala de ulei, pana la urma era cablat din fabrica si ar fi trebuit sa mearga ?

Link spre post
@stafanudrea, sa inteleg ca de fapt tu vrei doar ca Dacia sa recunoasca (probabilul si / sau posibilul) viciu de fabricatie / proiectare ? nu am inteles cu martorul ala de ulei, pana la urma era cablat din fabrica si ar fi trebuit sa mearga ?

Etansare motor si lipsa martor aprins. Detalii in posturile mele anterioare. Nu mai revin ca sigur ma contrazice cineva!

Trimis de pe al meu Philips I908 folosind Tapatalk

Link spre post
În cazul meu, după ce Dacia s-a convins ca motorul are o defectiune in urma careia consuma ulei (testele au durat cam 6 luni, timp in care toate completarile de ulei intermediare s-au facut fara nici un cost din partea mea), mi-au schimbat motorul fara nici un comentariu. Pe perioada cat masina a fost imobilizata in service (aproximativ 3 saptamani) am primit si masina de inlocuire.

Parerea mea este ca atunci cand conditiile de garantie sunt respectate intocmai, Dacia isi onoreaza obligatiile ce ii revin.

Motorul nou nu consuma ulei deloc.

Nu consuma ulei si nici nu il arde. E curat ca lacrima. Acum nu mai exista normativul de consum de 500 ml? Vreau si eu un asa motor. O fi scump? Sigur e Euro7 si scoate popcorn pe teava!

Link spre post

Am să las de imaginile sa vorbească pentru mine, ca îmi tocesc tastele degeaba. Se pare că pe aici mulți nu stiu ce drepturi și obligații au, si cu ce au semnat ca sunt de acord.

aa4b01a98182a2bff124d66512902393.jpg

3b273e1a0eca24ca74f24300bdf55eef.jpg

8245844bea118d592d68fcf386a1615a.jpg

7def8cfeaf9500981e42b45d9ba336fe.jpg

925310532ffdccca8fe10f23e242b403.jpg

c79dd3600164fb410fe1ededc4f867b0.jpg1b29fdddf8e095a37bd0e653a8b8703e.jpg

5ed714923566fcc1ef2d24827a06d67b.jpg

32df1516dcddbd18fd1768bd0b7a73ac.jpg

Trimis de pe al meu Huawei P8 Lite folosind Tapatalk.

Link spre post
  • Mak unpinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...