Sari la conținut

Bara transversala (pentru suport schi)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 235
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Pe ultima suta de metri inainte de a pleca in concediu s-a rezolvat si problema barelor...   Multumiri lui @magyari pentru aceasta solutie care nu numai ca este singura in momentul de fata pentru Du

Eu am cautat sa fac ceva mai rapid si ieftin.   Sent from my SM-G360F using Tapatalk    

Am rezolvat. Am folosit barele Thule pentru scara care erau deja pe masina. Multumesc pentru sugestii.

Posted Images

• 6 months later...

Salutare,

Are cineva montat pe Duster PH2 bare transversale cu sistemul Thule 753, si poate posta cateva poze cu el instalat pe masina?

Cred ca ma voi opri la aceast sistem intrucat vreau sa-l pot monta (folosind doar un alt kit de prindere) pe un BMW X3 sau Audi Q5.

Ma intreb cum i-ar sta Duster-ului cu bare putin mai lungi (cele pentru X3/Q5 sunt de 127cm, iar cele de Duster de 118cm).

10x,

Alex

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 months later...

Am bare thule de otel cu sistem similar cu cel postat mai devreme pt wingbar. Cred ca o fost vreo 600 lei. Se prind bine însă stau foarte sus fata de plafon. Suiera destul de ciudat pe la 70km/h. Eu nu le tin pe masina...O sa pun poze sapt viitoare daca reușesc. .

Editat de Killer82
Link spre post

Eu am mers 1000 km in afara orasului cu barele AutoMaxi - si sunt OK, chiar nu m-au deranjat mult. Pretul parca a fost pe la vreo 300 lei - nici nu mi-am mai batut capul sa le mai dau jos de atunci :)

La urma urmei, barele astea nu sunt mare filozofie, sunt socat cand aud preturi ce bat spre 1000 lei.... Dragi colegi, mergeti in vacanta de banii astia, mai bine luati ceva mai simplu, pana si barele din LIDL sunt acceptabile... Sunt doar niste bare pe plafon, aici nu vorbim de sistemul de franare a masinii...

Link spre post

Orice bare vor suiera pe masina, indiferent de pret. Daca vorbim de pret, probabil ca cele mai scumpe, care se presupune ca ar fi si de calitate, rezista mai mult in timp.Pe Loganul din 2008 al tatalui meu am pus bare noname de cand a cumparat masina si pana acum au resiztat. Au ruginit putin suportii, dar atat. Barele efective sunt laminate cu ceva masa plastica si nu au ruginit. Si eu vreau sa imi iau pentru Duster, dar probabil ca voi lua ceva ieftin, mai ales ca le folosesc doar ocazional (Ski, pescuit, eventual carat cate ceva). Avantajul la Duster este ca se dau jos mult mai usor nefiind prinse in suruburi ca la Logan.

Link spre post

Am avut pe masina din cele de la Lidl dar am facut prostia sa le las in permanenta pe masina si cand am incercat sa le dau jos doua suruburi s-au rupt. Asa ca momentan sunt prin garajul unui prieten ca sa vedem daca gasim o varianta sa schimbam suruburile.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...