Sari la conținut

Bara transversala (pentru suport schi)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 235
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Pe ultima suta de metri inainte de a pleca in concediu s-a rezolvat si problema barelor...   Multumiri lui @magyari pentru aceasta solutie care nu numai ca este singura in momentul de fata pentru Du

Eu am cautat sa fac ceva mai rapid si ieftin.   Sent from my SM-G360F using Tapatalk    

Am rezolvat. Am folosit barele Thule pentru scara care erau deja pe masina. Multumesc pentru sugestii.

Posted Images

Stiu, dar am uitat, sti cum e, trece timpul. Acum ma uit, 298 lei e un super pret, parerea mea, mai ales ca se potriveste perfect la facelift. Ii si dau comanda :))

ps: sa ma anunti daca este zapada la Toplita, poate dam o fuga impreuna si imi arati si urcarea la cabana :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Confirm pe aceasta cale oficial faptul ca barele de la LIDL nu se potrivesc. Mi-am luat o pereche, dar nu se pot monta (pe facelift)

Mi-am luat si eu de la lidl acum 3 zile, 149ron parca si se potrivesc perfect, suportul de prindere se monteaza in gaurile de la capetele barelor, nu direct pe bara, asa e scris si in manualul masinii ceva pe tema asta desi e putin vaga exrpimarea. Suiera de la 60h in sus dar e ok, seamana cu un suierat de turbina :)

Am montat suportul de prindere cu cheia orientata catre spatele masini la ambele bare (pe partea soferului), in mod sigur o sa rugineasca butucul de cheie in cateva luni

Link spre post

Mi-am luat si eu de la lidl acum 3 zile, 149ron parca si se potrivesc perfect, suportul de prindere se monteaza in gaurile de la capetele barelor, nu direct pe bara, asa e scris si in manualul masinii ceva pe tema asta desi e putin vaga exrpimarea.

Atentie, acele gauri nu au fost proiectate pentru asa ceva! Este o improvizatie foarte periculoasa sa prinzi barele acolo, plasticul va ceda la un moment dat sub greutatea bagajelor. In interiorul acelor urechi unde ai prins barele transversale nu se afla nimic metalic, este gol.

(...)

Si daca ar fi ok cum le-ai pus, oricum cand o sa vrei sa pui cutie, nu o sa se potriveasca prinderile, barele sunt prea departate.

Corect. S-a mai incercat...

Si unghiul la care sta bara din fata este mult prea inclinata.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...