Sari la conținut

Dorelus

Members
 • Număr conținut

  58
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  4

Dorelus a câștigat ziua ultima dată pe 8 Noiembrie

Dorelus a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

24 Excelent

Despre Dorelus

 • Rang
  Dusterist
 • Dată Naștere 30.09.1970

Metode de contact

 • Facebook
  Dorel si Adriana Luca

Informații profil

 • Nume:
  Luca Dorel
 • Interese:
  Mecanica Duster
 • Oraș:
  Iasi
 • Stare:
  Posesor de Duster
 • Motor:
  1.5 4x4 110cp

Vizitatori Recenți Profil

311 citiri profil
 1. Buna seara! Am montat astazi incaltarile de iarna. Poftiti poze: Mie tot mi se pare si cu astea ca tot a robot selenar comandat de NASA (cum a zis un coleg pe aici) arata... Tare de tot comparatia. Revin cu impresii dupa ceva kilometri . Eu mari probleme am avut cu Debica Passio si Sava Eschimo (ambele seturi de iarna) ca de astea am avut la Solenza. Vai de capul lor cauciucuri. Pe asfalt curat in perioada de iarna alunecau sanie la franari mai de urgenta... Drumuri bune sa aveti.
 2. Pai din ce vad eu timpul de răspuns la ph2 e mai mic deci ceva îmbunătățiri de soft sau alceva? Cine are ceva informatii?
 3. Dorelus

  Nou membru al familiei

  Este sudat de teava de esapament nu i cu surub. Iar abc zice bine ce zice.
 4. Dorelus

  Tutorial montaj aparatori noroi Dacia Duster

  Nu trec suruburile decat prin plastic normal daca observati. Sunt apărători de origine. Si de aia nu ma las in baza plasticului si am pus cleme... Nu mai au cum se se desfaca sau sa se smulga...
 5. Dorelus

  Nou membru al familiei

  No iaca fratilor ca montai si scutul la grupul spate. Poftiti poze si judecati:
 6. Jad, meriti o bere. Deci laptop, cabluri soft DDT4all si ne jucam pe acolo. Nu trebuie aduse modificari fizice e clar. Si cate setari se mai pot face , mama, mama. Pai sa cautam softu! Eu unul ma apuc sa caut. Mersi fain .
 7. Spuneti care stiti, fratilor, ce trebuie facut pentru activarea corneringului!! Numai din soft sau mai trebuiesc ceva modificari pe la fire ceva ??
 8. Deci daca ma duc cu o maslina si o scobitoare de import la ala cu laptopul de la Dacia service ma rezolva si imi activeaza functia asta?... Ar fi cam impotriva politichiei uzinei zic eu. Oricum o sa intreb , ca asta nu costa. Si din ce mai citesc pe aici se pare ca trebuie umblat si la fire in sensul ca trebuiesc separate alimentarea stanga dreapta... Hm, modificari...
 9. Daa, vreau si eu daca te bazezi cum se activeaza functia cornering !!
 10. Dorelus

  Apelare telefonica prin comanda vocala

  Ar trebui sa meargă saptele... Eu nu sunt împăcat ca la 100 si la ora tb sa butonez un număr de telefon pe ecran si butonul ala sta degeaba.
 11. Dorelus

  Apelare telefonica prin comanda vocala

  Duceți va la setări si veti avea placuta surpriza sa constatați ca la telefoane compatibile scrie doar IPhone cu SIRI minim v. 0 6. Confirmat si de vocea clientului... O mica minciunica prin omisiunea de a preciza in carte sau dealerii sa te informeze ca optiunea medianav este compatibilă total cu IPhone...tb sa bage unul in bord macar!
 12. Dorelus

  Caut posesor Duster 2 2018 in Iasi

  Duster 2018 = Ph3
 13. Dorelus

  Caut posesor Duster 2 2018 in Iasi

  Da, confirm.
 14. Dorelus

  duster 2 computerul de bord se blocheaza

  Daaaa. rezolvat azi si eu cu update sa nu se mai blocheze tastele de pe volan. Ramane de vazut daca s-a rezolvat... Cert este ca a durat 20 minute calculator pe ea si hai pa. Multumit si eu si mesteru.... Dar m-am lamurit cu apelarea vocala , trebuie sa ai Iphone cu Ios min.6 asa scrie la MediaNav-ul meu. Nu au solutii pt alt telefon . Daca asa scrie la setari , telefoane compatibile, de ce nu au bagat si un IPhone in bord sa il folosim????
 15. Dorelus

  Dacia Duster cel mai mic consum

  Am sa ma instruiesc putin in electronica computerului, gasesc eu pe Google ceva. Nu cunosc exact cum face calculul consumului, dar si eu cred ca minte (si nu roseste !) cu 1 litru /100 km in plus, bineinteles. Macar, atat sa nu se roseasca ceva in bord!! Eu credeam ca becul se aprinde cand reostatul plutitorului se afla intr-o anumita pozitie, nu? I se nazare sa se aprinda de fiecare data cu alta cantitate de motorina ramasa? La pozitie dreapta a masinii s-a aprins prima data , la drept dupa 17 litri... Ce naiba e noua... Dar voi face testul la plin , cum am ocazia, multumesc de sfat. Eu n-am avut consum mediu pe cb mai mic de 5,4...
×