Sari la conținut

Bara transversala (pentru suport schi)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 235
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Pe ultima suta de metri inainte de a pleca in concediu s-a rezolvat si problema barelor...   Multumiri lui @magyari pentru aceasta solutie care nu numai ca este singura in momentul de fata pentru Du

Eu am cautat sa fac ceva mai rapid si ieftin.   Sent from my SM-G360F using Tapatalk    

Am rezolvat. Am folosit barele Thule pentru scara care erau deja pe masina. Multumesc pentru sugestii.

Posted Images

Daca ai un garaj sau ceva, poate le mai dai jos, Altfel te cam lipsesti. Eu le am pe cele de la Lidl si nu le-am dat jos de un an si ceva. Modelul incepe sa suiere pe la 60km/h si nu se mai opeste pana nu mergi incet :)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

A-pro-pos de șuierat, a încercat sau e dispus cineva să încerce apoi să zică dacă dispare acel șuierat după ce se "bobinează" la 3-5-10 cm barele cu o sforicică?

Am văzut pe un forum de camping cu rulota recomandarea asta, explicația fiind ca se rupe în felul ăsta jetul de aer sau ceva în genul într-o traducere aproximativă.

Sent from my iPad using Tapatalk

Link spre post

eu am incercat sa il diminuez folosind burete de izolare, folosit la aerele conditionate, pus in gaura de dedesupt care pare ca este de vina pentru zgomot, dar nu am avut success. Daca poti sa pui o poza sau ceva cu "bobinajul" poate ii dau o incercare.

O alta idee care mi-a trecut prin cap a fost sa folosesc niste folie si sa acoper toate gaurile/lufturile care apar in zona de prindere, dar inca nu am avut timp de asa ceva.

Link spre post

Pentru găuri bandă izolatoare sau altă bandă adezivă...

Asta am găsit acum la o căutare rapidă despre sfoara bobinată:

http://littleguy.vanillaforums.com/discussion/1623/roof-rack-whistle

http://forums.mtbr.com/car-biker/how-can-i-stop-whistle-my-thule-roof-rack-545801.html

http://www.nativeownersgroup.com/forum /the-nog-lounge/general-discussion/4632-car-top-carrier-for-chevy-silverado-no-bolt-holes

Sent from my iPad using Tapatalk

Link spre post

Multumesc pentru informatie, eu nu am reusit sa ajung azi pe la Lidl, ca intentionam sa iau o pereche.

Nu ai facut cumva o poza cu modul cum calca pe barele transversale? Nu s-ar putea adapta in nici un fel ?

Era ceva model la care daca se schimbau niste suruburi cu unele mai lungi se puteau folosi...

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...