Sari la conținut

Delu

Members
 • Număr conținut

  388
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  4

Delu a câștigat ziua ultima dată pe 7 Mai

Delu a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

92 Excelent

2 Urmăritori

Despre Delu

 • Rang
  Senior
 • Dată Naștere 18.02.1977

Informații profil

 • Nume:
  Costea Panait
 • Oraș:
  Bucuresti
 • Stare:
  Posesor de Duster
 • Motor:
  1.6 4x4 105cp
 • An fabricație:
  2014

Metode de contact

Vizitatori Recenți Profil

579 citiri profil
 1. Delu

  Trasee Efectuate

  Ştii vorba (întrebarea) românească, "mănânci calule ovăz?!"? Da-i drumul la poze şi cuvinte! ☺
 2. Ca să fiu sincer, nu m-am hotărât dacă să-l vând sau nu. Sunt prea mulțumit de el. Ca să nu mai spun că din martie 2014 nu are decât 33.000 km. Cam la ce preț te-ai gândit?
 3. Sună-l direct. Îți răspunde mai greu aici. 0764.361.316 Marius.
 4. Adică, au scos membrana de tot?? Nu frate, doar cât să intre firul! Nu doar şoarecii intră, dar şi căldura de la motor, praf, curent....
 5. Merg ambele variante. Eu am folosit-o pe a doua, mai am şi alte fire pe acolo. Numai că ai grijă să izolezi bine firul, cel puțin în zona aia, să nu se roadă de tabla aia în timp. Este plus acolo!!!! Eu am dublat izolația firului pe toată lungimea lui cu tub flexibil pt instalații electrice. Arată ca un furtun....de diferite dimensiuni.
 6. Delu

  Media Nav Duster

  Doamne fereşte, nu-i vorba de reproşuri, doar de interpretare. ☺ Trebuie să-ți creezi cont pe Naviextras. Descarci aplicația.
 7. Delu

  Media Nav Duster

  Nu am întâlnit cazuri în care să se fî folosit altă antenă decât cea de origine. De aceea îți recomand să nu faci probe pe bani aruncați. Codul este în cutie, pe factură sau trecut pe aparat, după care se poate şterge pt ochii curioşilor. Dar să nu-l uiți! Şi apropo..., nu am spus că eşti dus cu pluta.
 8. Delu

  Media Nav Duster

  Medianav vine cu cod inclus. Antena tb să fie de origine, nu vorbim de o sârmă. Totul este plug and play. Ia legătura cu Marius "planetara" 0764.361316. El te va rezolva cu totul. Este serios omul.
 9. Delu

  Media Nav Duster

  Medianav vine cu cod inclus. Antena tb să fie de origine, nu vorbim de o sârmă. Totul este plug and play. Ia legătura cu Marius "planetara" 0764.361316. El te va rezolva cu totul. Este serios omul.
 10. Ce mi-ar fi plăcut! Dar cum francezul nu m-a lăsat acasă nici de sărbători, a trebuit să anulez şi o rezervare la Cabana Dichiu din perioada 10-12 ian. Am sunat azi la ei şi spuneau că nu-i zăpadă. Poate până vin, ajung ceva fulgi şi pe acolo.
 11. Delu

  Capac moator

  Păi ai două variante. Ori comanzi unul nou, dar vezi că trebuie să ai în pachet şi clemele de prindere, ori de la dezmembrate. O remarcă în schimb... Joja de ulei a fost repoziționată şi nu-l poți pune decât dacă faci o gaură-n capac, în dreptul ei. La Renault era pusă într-o parte, iar la Duster este în față. Deci...tu alegi.
 12. Delu

  Montare Camera Marsarier

  Poziția din fabrică este aşa... Tu ai decupat după "R" Aliniamentul de pe ecran nu va mai corespunde cu poziția reală a maşinii. Dar, oricum, te-ai străduit! ☺
 13. Delu

  Montare Camera Marsarier

  Posibil să ai o "eroare de imagine" când vei da cu spatele. Inițial, camera vine montată prin dreptul literei "T".
×