Sari la conținut

Delu

Members
 • Număr conținut

  393
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  4

Delu a câștigat ziua ultima dată pe 7 Mai 2018

Delu a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

96 Excelent

2 Urmăritori

Despre Delu

 • Rang
  Senior
 • Dată Naștere 18.02.1977

Informații profil

 • Nume:
  Costea Panait
 • Oraș:
  Bucuresti
 • Stare:
  Posesor de Duster
 • Motor:
  1.6 4x4 105cp
 • An fabricație:
  2014

Metode de contact

Vizitatori Recenți Profil

660 citiri profil
 1. Cred că te pot ajuta eu. Dar mai întâi tb să verific dacă se potriveşte pe filet, iar asta o pot face doar când ajung în Ro luna viitoare. Sau dacă ai drum prin Bucureşti până atunci, vorbim ce şi cum. 0744.689.808 sau 0727.022.660
 2. Delu

  Montare Camera Marsarier

  Prietene, nu te juca! Nu prea seamănă schemele între ele. Am încercat şi eu. Ia legătura cu tOrquemada dacă vrei să dormi liniştit. Nu este vorba doar de lagăturile în sine, mai este şi Clip-ul.
 3. Da...şi în primă fază, cel de 130 cp.
 4. Prețul este bun, concurență pt BF. ☺ Cam care ar fi echivalența pt 17", asta în cazul în care să nu mă văd nevoit să iau jante pe 16"?! Mă refer pt noul Duster, care o să vină, nu ce am acum.
 5. Delu

  Nou in Bransa

  Să înțeleg că şi instalația electrică era pusă invers?! Probabil d'aia a durat remedierea, a trebuit să tragă fire stg-dr. Pe bune, nu te enerva. Sunt alte probleme mult mai grave. Este un "defect" care se remediază uşor, fără scandal. Părerea mea... Acum fiecare judecă după bunul plac. Cât despre termen şi aşteptare, mi-au spus din start 3 luni. Deci, fii pozitiv!
 6. Delu

  Trasee Efectuate

  Ştii vorba (întrebarea) românească, "mănânci calule ovăz?!"? Da-i drumul la poze şi cuvinte! ☺
 7. Ca să fiu sincer, nu m-am hotărât dacă să-l vând sau nu. Sunt prea mulțumit de el. Ca să nu mai spun că din martie 2014 nu are decât 33.000 km. Cam la ce preț te-ai gândit?
 8. Sună-l direct. Îți răspunde mai greu aici. 0764.361.316 Marius.
 9. Adică, au scos membrana de tot?? Nu frate, doar cât să intre firul! Nu doar şoarecii intră, dar şi căldura de la motor, praf, curent....
 10. Merg ambele variante. Eu am folosit-o pe a doua, mai am şi alte fire pe acolo. Numai că ai grijă să izolezi bine firul, cel puțin în zona aia, să nu se roadă de tabla aia în timp. Este plus acolo!!!! Eu am dublat izolația firului pe toată lungimea lui cu tub flexibil pt instalații electrice. Arată ca un furtun....de diferite dimensiuni.
 11. Delu

  Media Nav Duster

  Doamne fereşte, nu-i vorba de reproşuri, doar de interpretare. ☺ Trebuie să-ți creezi cont pe Naviextras. Descarci aplicația.
 12. Delu

  Media Nav Duster

  Nu am întâlnit cazuri în care să se fî folosit altă antenă decât cea de origine. De aceea îți recomand să nu faci probe pe bani aruncați. Codul este în cutie, pe factură sau trecut pe aparat, după care se poate şterge pt ochii curioşilor. Dar să nu-l uiți! Şi apropo..., nu am spus că eşti dus cu pluta.
 13. Delu

  Media Nav Duster

  Medianav vine cu cod inclus. Antena tb să fie de origine, nu vorbim de o sârmă. Totul este plug and play. Ia legătura cu Marius "planetara" 0764.361316. El te va rezolva cu totul. Este serios omul.
 14. Delu

  Media Nav Duster

  Medianav vine cu cod inclus. Antena tb să fie de origine, nu vorbim de o sârmă. Totul este plug and play. Ia legătura cu Marius "planetara" 0764.361316. El te va rezolva cu totul. Este serios omul.
×