Sari la conținut

Aikidoro

Members
 • Număr conținut

  9
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1

Aikidoro a câștigat ziua ultima dată pe 14 Decembrie 2018

Aikidoro a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

4 Neutral

Despre Aikidoro

 • Rang
  Nou venit

Informații profil

 • Oraș:
  Birmingham
 • Stare:
  Posesor de Duster
 • Motor:
  1.6 4x2 114cp
 • An fabricație:
  2018

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Aikidoro

  Frane spate (interval schimb)

  Salutare,si cele de pe spate ,se verifică din când în când .Si se schimba cand consideri tu sau mecanicul.
 2. Eu nu condam pe nimei ,nu asta am vrut sa spun, sau sa se înțeleagă,doar că este destul de nașpa ,sa verifici uleiul foarte des, mai ales la o mașină nouă. Mi-am spus părerea vis a vis de cele cu turbo,si de ce am ales 1.6 aspirat. Încă o dată, nu am vrut sa se înțeleagă, că judec pe cineva, nu imi permit așa ceva. Sărbători liniștite alături de cei dragi.
 3. Salut ,fără supărare dar deja vad ca ai un stres " verifici aproape zilic uleiul".Asta a fost motivul nr 2 ,de nu am ales motor cu turbina ,benzină sau motorină .Pt, 15 sau 20 de caii putere in plus, si cuplu mai mare ,nu se merita stresul. 1. La pornire o astepti 3/5 min ca de ,turbinei nu ii place sa pornești imediat . 2. Pana se încălzește apa,nu poti depăși 2500 rpm, ca de, turbina..... 3 .După un mers pe autostradă sau susținut, la oprire mai aștepți 2/5 min sa se răcească uleiul ,ca de, iar turbina... 4. Dacă ai motorină și mergi in oraș preponderent, cum majoritatea dintre noi facem, la un moment ,filtru de particule si egr ,te bagă în seamă ,mai cu seamă dacă faci drumuri scurte .Si uite cum mai scoți bani, si timp pierdut, sa cureti egr si filtru particule. Una peste alta, o mașină cu turbo ,in ziua de azi ,se întreține mai greu decât un aspirat . Si dacă plecăm toți(1.2Tce,1.5dci,1.3Tce si 1.6Sce in acelasi timp unde vreti, munte sau mare ,timpii de sosire intre noi ,sant nesemnificativ.
 4. Tot ce contează este că m-am făcut inteles.Multumesc pentru intelegere, pentru viitoarele greșeli de ortografie. Si ,nu m-am supărat pt atenționare, dar nu am decât 8 clase, deci fiți înțelegători cu mine.
 5. Poate fii de la ;rola intinzatoare,pompa apa, curea accesori sau rulment alternator.Poate fii si turbina , dar daca nu iti mananca / pierde ulei, putin probabil sa fie turbina ,fa rost de un stetoscop si asculta turbina .
 6. Aikidoro

  Protectie Anti-Rugina Pentru Tobe

  Salut, cu condesnul se rezolva foarte usor.Se da gaura cu un burghiu de 0.2 sau 0.3 in toba finala,nu deranjeaza pe nimeni ( zgomot, si test noxe )
 7. Aikidoro

  GPL pe Duster 1,6 16V

  Salut ,pana la urma se poate pune gpl pe noul motor 1.6 ?.Mersi
×