Sari la conținut

Aikidoro

Members
 • Număr conținut

  81
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  6

Aikidoro a câștigat ziua ultima dată pe 29 Ianuarie

Aikidoro a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

43 Excelent

Despre Aikidoro

 • Rang
  Dusterist

Informații profil

 • Oraș:
  Birmingham
 • Stare:
  Posesor de Duster
 • Motor:
  1.6 4x2 114cp
 • An fabricație:
  2018

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Eu ma gândesc sa pun un întrerupător ,la pompa de benzina( ascuns) .Un antifurt drăguț. Și cred, ca pompa de benzina se oprește automat, după ce se comută pe GPL.
 2. Nu m-am gândit la asta ,si uleiul să fie pe invers .😁 Chiar asa sa oxideze ?
 3. Elf ,cel puțin așa au spus
 4. Salutare Am făcut prima revizie acum 4300km ,când am verificat la 2/3 zile uleiul, erea galben si la nivel .Am mai verificat după circa 1500km erea la fel ,galben și la nivel.Acum la 4300km este roșiatic si la nivel .Sincer ma așteptam să fie un galben murdar ,dar roșiatic zici ca este ulei de servo. O sa revin si cu poze . Este normal sa aibe culoare asta? Revizie facuta in reprezentanță Ps.Are consistență ,nu este apă chioară.
 5. Dar in carte cât scrie că, este ok să consume? Acum sant la reprezentanță sa cumpăr un litru de ulei. Si l-am întrebat pe asta de aici ,vis a vis de consum ulei, si mi-a spus că este că, este in toleranță sa consume până la 1l la 1000 mile ce înseamnă 1600km,i-am spus ,daca incepe sa consume asa, vin si le-o pun in curte ,si sa facă ce vrea cu ea. Bine înțeles că sa uitat chiorâș la mine.
 6. Salutare Am făcut si eu primul schimb ,dar nu am sesizat ca a consumat ulei ,sa vedem la al- 2- lea. Am 16000 km, într-un an. Urmează peste o lună să fac in jur 7000 km in 2 săptămâni ( "concediu"/nu vacanță ),sa vedem ce o iesi.
 7. Salutare Si la mine ,cate odată stă turată la 1200/1500 ( pe liber ) ,ii dau o pedala scurtă revine.
 8. La diferential, cu cât mai des, cu atât mai bine,si la 60000 stiu ca se schimbă la automate ( nu la toate). Ideea este sa schimbi cu câteva mii mai devreme, decât spune producătorul .
 9. Ar fii indicat ,mai ales că nu este o operatie complexă, si uleiul nu este scump . Acum cum crezi .
 10. Uleiul se uzează la orele de funcționare ,nu la km parcurși ,în jur de 800 ore este eficient ( cel semi sntetic) si cel full sintetic 1500 ore .Nu punem aici camioanele unde încape 40/50 litri . Eu personal schimb la 10000/12000 km uleiul . Antigel si lichid de frana la 3 ani Ulei cutie, in jurul la 100.000.km Si curăț baia de ulei la 5 ani .
 11. Eu auzisem de 1/3, dar pt siguranță jumătate de rezervor.🤟🤟🤟
 12. Ce TREBUIE sa avem in vedere, este sa avem, cel puțin jumătate de rezervor de benzină ,altfel pompa de benzină se duce.
 13. Totusi eu cred ca ,injectoarele nu se înfundă, doar sant folosite zi de zi ( la prima pornire).
 14. Eu unul, la fiecare 2 săptămâni ( atunci rămân fără gaz) ,merg o zi pe benzină. Rău sau bine,vedem in timp.
×
×
 • Creează nouă...