Sari la conținut

ciprishor

Members
 • Număr conținut

  11
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

4 Neutral

1 Urmăritor

Despre ciprishor

 • Rang
  Dusterist

Informații profil

 • Oraș:
  Iasi
 • Stare:
  Posesor de Duster
 • Motor:
  1.2 TCe 4x2 125cp
 • An fabricație:
  2016

Vizitatori Recenți Profil

127 citiri profil
 1. Salut, da, aditional circuitul de geamuri electrice trebuie alimentat cu + permanent. Functionare" La o apăsare scurtă pe buton în sus sau jos, se începe mişcarea automată a geamului în direcţia dorită. Această mişcare continuă până la o nouă apăsare a butonului sau până cand geamul ajunge la capăt de cursă si se opreşte automat. Geamul se opreşte automat şi atunci când intâlneşte un obstacol (o mână, spre exemplu). Pentru apăsări lungi (peste 0,6 s) geamul se mişcă atât timp cât se ţine butonul apăsat - cursă manuală. Modulul este de tip plug-n-play, şi se intercalează între butonul simplu si instalaţia electrică a maşinii.
 2. Salut, va propun spre vanzare module electronice proiectate si construite de mine care au rolul de a transforma geamurile electrice normale in geamuri electrice cu functia de impuls/auto/one touch. Functioneaza pe toate modelele de Duster inclusiv 2019. Un modul e necesar pentru fiecare geam care vreti sa il transformati in geam cu impuls. Pret: 150 lei/ buc pentru Duster cu butoanele pe usa; 120 lei/buc pentru Duster cu butoane pe consola centrala. Garantie 6 luni.
 3. Avand in vedere ca acest topic si-a atins scopul, cred ca se poate inchide ca sa nu se transforme in balamuc.
 4. Pe Ph2 functiona de mult daca acesta inseamna Duster lansat pe aceeasi platforma cu Logan 2, Duster 2018 din cate stiu e Duster 2. Anyway important e ca merge.
 5. Salut, am testat modulul pe masina lui Doru si functioneaza corect.
 6. Pretul ar fi in jur de 120 lei dar momentan el nu e disponibil pentru duster 2 pana nu va fi testat.
 7. Modulul este produs de mine, functioneaza ok pe restul daciilor pana in 2018, trebuie sa il validez si pe noul Duster.
 8. Salut all, doresc sa verific daca modulele cu impuls pentru geamuri sunt compatibile si cu noul Duster 2018. Testul presupune doar conectarea cu 2 mufe la geamul electric a unui modul electronic. Nu se modifica nimic. La final se reface configuratia originala. De preferat versiune cu geamuri electrice si pe spate. Ca multumire pot oferi o diagnoza gratuita.
×
×
 • Creează nouă...