Sari la conținut

ciprishor

Members
 • Număr conținut

  30
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  2

Orice postat de ciprishor

 1. @MariusCostin1981: da, sunt disponibile si pentru modelul tau. Pretul actual e 200 lei/buc.
 2. Conform unei cautari rapide butoanele de la pasageri arata asa: Aceeasi mufa e pe Dacia Spring deci am conectori potriviti. Merita aprofundat subiectul. Daca ai intentii serioase putem discuta la telefon tu trebuind sa scoti butonul si sa faci poze. Si masuratori ca sa ne dam seama ce functii are fiecare pin.
 3. Partea cu sezutul fix se poate rezolva pentru ca cele 2 rezistente inseriate au conectori, se pot desface la nevoie. Trebuie lasate firele care merg spre alimentare mai lungi ca sa poti ridica sezutul si apoi sa deconectezi mufele. Butoane eu as incerca sa montez undeva la picoare in spatele franei de mana. Sau cine are chef de demontat le paote pune pe usi :).
 4. Si pentru Renault, si inca cateva modele care au mufe identice. Modulele sunt universale, se pot adapta cam pe orice masina. Insa mufe originale pentru adaptare le luati din dezmembrari. Zi-mi ce masina si-ti zic daca am solutie.
 5. Fara fire aditionale, merg cu impuls si celelalte 3 (ai nevoie de 3 module). Impulsul va merge si de la sofer si de pe usile respective.
 6. Salut. Se poate, da. Necesita cablare la inchiderea centralizata. Deci de tras un fir. Si Plus permanent la geamuri.
 7. A facut cineva vreo tranzactie cu domnul Robertrobi? Observ ca in 2010 folosea alt cont (george) cu acelasi numar de telefon. No ofence dar vrem sa stim cu cine avem de-a face pe forum.
 8. Salut, da, aditional circuitul de geamuri electrice trebuie alimentat cu + permanent. Functionare" La o apăsare scurtă pe buton în sus sau jos, se începe mişcarea automată a geamului în direcţia dorită. Această mişcare continuă până la o nouă apăsare a butonului sau până cand geamul ajunge la capăt de cursă si se opreşte automat. Geamul se opreşte automat şi atunci când intâlneşte un obstacol (o mână, spre exemplu). Pentru apăsări lungi (peste 0,6 s) geamul se mişcă atât timp cât se ţine butonul apăsat - cursă manuală. Modulul este de tip plug-n-play, şi se intercalează
 9. Salut, va propun spre vanzare module electronice proiectate si construite de mine care au rolul de a transforma geamurile electrice normale in geamuri electrice cu functia de impuls/auto/one touch. Functioneaza pe toate modelele de Duster inclusiv 2019. Un modul e necesar pentru fiecare geam care vreti sa il transformati in geam cu impuls. Pret: 150 lei/ buc pentru Duster cu butoanele pe usa; 120 lei/buc pentru Duster cu butoane pe consola centrala. Garantie 6 luni.
 10. Avand in vedere ca acest topic si-a atins scopul, cred ca se poate inchide ca sa nu se transforme in balamuc.
 11. Pe Ph2 functiona de mult daca acesta inseamna Duster lansat pe aceeasi platforma cu Logan 2, Duster 2018 din cate stiu e Duster 2. Anyway important e ca merge.
 12. Salut, am testat modulul pe masina lui Doru si functioneaza corect.
×
×
 • Creează nouă...