Sari la conținut

DusterExplorer

Members
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    5

DusterExplorer a câștigat ziua ultima dată pe 14 August 2017

DusterExplorer a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

13 Bun

Despre DusterExplorer

  • Rang
    Dusterist

Informații profil

  • Oraș:
    București
  • Stare:
    Posesor de Duster
  • Motor:
    1.6 4x4 114cp
  • An fabricație:
    2017

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

  1. Fix astăzi am împlinit 2 ani. Și tot astăzi am făcut și 30000 km.
  2. Tot 1.6 SCe am ales si eu. Fac cam 10000 km pe an si clar nu merita sa iau diesel. La drum lung am reusit sa scot si consum de 6%, ceea ce e super. Vara trecuta pe traseul Bucuresti - Transfagarasan - Salina Turda - Transalpina- Bucuresti am scos 8 % cu 5 persoane in masina si bagaje. Masina se comporta foarte bine, consuma ok. In Bucuresti creste consumul foarte mult daca merg zi de zi ( si fara functia Eco), dar nu ma deranjeaza, atata timp cat merge! Acum 2 saptamani am urcat pe Vf. Rarau pe zapada si se comporta fff fain! Eu unul sunt super multumit de motorul 1.6 SCe. Singur
  3. Salut. Eu am luat Explorer dar cu banii jos. Am preferat un credit de nevoi personale in locul unui leasin si asta pentru ca pe leasing ai RCA/CASCO la un pret mai mare. La credit de nevoi personale am prins o dobanda foarte buna si nu a mai fost nevoie de avans. Au trimis masina din Pitesti in Bucuresti cand le-am dat dovada platii pe email (stiu, am riscat putin sa fac plata integral inainte sa am masina in curte la dealer...dar am avut noroc ca a ajuns intreaga:D ). Vezi daca merge varianta cu credit de nevoi personale, merita mai mult decat un leasing (din punctul meu de vedere
  4. Am ajuns la 1200.0 km (in poza pot parea 12000 dar e si un punct acolo ) in exact o luna (luata de la dealer pe 11 Augut)! Sunt super multumit de masina. Am mers pe la munte in week-end, se comporta excelent in curbe, la urcare! Absolut superb! Abia astept sa merg si pe off-road (inca nu am apucat ca e la inceput si am zis sa o iau mai incet )!
  5. Astazi a ajuns bijuteria! Sunt foarte mutumit de ea! Maine voi face un drum de 200 de km sa vad cum se comporta la drum lung!
  6. Superba masina! Superba culoarea! Eu nu am mai gasit decat Gris Islande...mi-am dorit foarte mult un Blue Cosmos dar nu mai erau! Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea cat mai multi km!
  7. Care este motivul pentru care ai fi ales 1.2 turbo? Mie personal mi se pare un motor mic pentru o asemenea masina (mai ales daca ai si 4x4). Sunt doar curios!
  8. Reducerea de 2000 de euro se acorda doar pentru editia limitata (SL Explorer) din cate mi-a spus dealer-ul. Si din cate stiu nu se cumuleaza cu rabla (oricum la SL Explorer din cate am inteles nu ai varianta cu program rabla). Ar fi fost o idee buna sa accepte ticket rabla si pentru 1.6 benzina 4x4, dar din pacate asta nu se intampla (cel putin mie asa mi-au spus). Sa te bucuri de masina!
  9. Da, initial am vrut una care era pe linia de productie si mi-au spus ca vine la sfarsitul lui octombrie. Apoi mi-au gasit una exact cum am vrut eu (culoare si optionale) in stoc si am luat-o pe aia. Sper sa vina saptamana viitoare. Revin cu poze!
  10. Salut! Am comandat acum o saptamana un Duster 1.6.16V 4x4 114CP - SL Explorer echipat dupa cum urmeaza: - cruise control - asistenta la parcare cu spatele sonor+video - geamuri electrice fata/spate - scaune incalzite fata - culoare Gris Islande Mi-au spus ca masina este disponibila in fabrica la Pitesti trebuia sa ajunga saptamana asta. Acum m-au anuntat ca mai intarzie, abia vineri o incarca pentru transport. Stie cineva cam cat dureaza livrarea? Multumesc!
  11. Salut. Cat a durat livrarea masinii?
×
×
  • Creează nouă...