Sari la conținut

Tibor

Members
 • Număr conținut

  119
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1

Tibor a câștigat ziua ultima dată pe 17 Mai

Tibor a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

24 Excelent

Despre Tibor

 • Rang
  Senior
 • Dată Naștere 06.07.1974

Vizitatori Recenți Profil

335 citiri profil
 1. Tibor

  Jante Otel

  Activitatea mea este doar de pe telefon,am incercat de multe ori sa gasesc xeva dedicat,niciodata nu a gasit nimic
 2. Tibor

  Jante Otel

  Da,pare ok,banui ca si pe Logane,Renault,poate si alte masini folosesc aclasi tip,model senzor,ca sa fiu sigur ca in momentul resetari nu va citi masina sau masinile parcate in jurul meu,trebuie sa ies din oras undeva unde nu voi avea o masina cu acest tip de senzor in procsimitate?,
 3. Tibor

  Jante Otel

  Ok,atunci ma gandesc:daca sunt la semafor,flancat de Dustere fata,spate,stanga,dreapta,calculatorul ce senzori ia in considerare,ok,sa zicem ca pe cei cu care am facut resetul,daca in aceleasi conditii(flancat de Dustere)fac manevra de reset?
 4. Tibor

  Jante Otel

  Daca tot ai adus vorba de senzori,eu am gumele de sosea pe jantele de aliaj cu senzori,dar mai am si jantele de otel cu A/T-uri,daca montez senzori si pe cele de otel,poate Duster recunoaste al doilea set de senzori?trebuie umblat prin soft?afecteaza garantia?
 5. Tibor

  Duster Black Touch 1,5 Dci 4X4

  Eu chiar nu vad un incovenit ca am comenzile in spatele volanului si nu pe volan,sunt acolo la o miscare de deget.
 6. Spun aproxumativ ieftin deoarece am aptat si ptr.pack-look si scaune incalzite si a sarit putin oeste 20.000,dar ptr.banii astia am primit ceva ca ma satisface si pe sosea si off-road.
 7. Ph2 1.5 dci 4x4 full option inclusiv pile,volan,schimbator si scaune,10.000 fara probleme,foarte multumit,fiind pescar aveam mare nevoie de 4x4 relativ ieftin,dar capabil si da este foarte potent.
 8. Scuze ptr.litere papate,intelegi tu ce am scris,parerea mea daca lipesc sau apropii scutul de aluminiu de cel de otel,protectia scade,cu cat este distanta mai mare de la primul scut pana la cel de-al doilea,impactul va fi absorbit si atenuat de primul scut.parerea mea,daca ar fi lipite s-ar deforma primul absorbind o cantitate prea mica din soc si o redistribuie in urmatorul scut
 9. Eu nu am montat scut,dar intentionez,parerea mea de nepriceput:eu asi monta distantierel originale si asi pastra scutul de otel,la un impact mai serios,primul scut preia socul,fiind la o anumita distanta de scutul de otel ar trebuii sa fie foarte deformat in momentul cand va lovi si scutul de otel,dar din acest moment cred ca e un mare avantaj scutul de otel,daca cel de aluminiu a fost deja intins pana la scutul de otel,aici prea si atenuiaza si el socul,dar deja la aceasta deformare avand distantierele montate,scutul de aluminiu se va deforma mai greu,fiind deja intins la maxim,deci cred ca va proteja mai mult,oarerea mea de necunoscator.
 10. Tibor

  Duster Black Touch 1.6 114Cp 4X4

  Sa o stapanesti sanatos,si eu sunt la inceputul experientei mele cu Dustericiul meu,am si eu 10.000 km cu el,dar sa sti ca acea panta de la vulcani catre pacle,chiar daca pare abrupta este una lejera ptr.Dusterici,poate mai mult de atat,si eu am ramas surprins de abilitatile lui.
 11. Asta inseamna ca vom sta 5 min.in plus pe aitostrada,cu conditia sa respectam viteza legala,sar putea sa fie doar 2 min. )
 12. Deci gata cu numere rosii sau fara numere,am trecut pe negre
 13. Va multumesc pentru lamuriri,i-mi cer scuze ptr.necunoastere si apreciez in continuare ca au articipat si la aceasta editie
 14. Eu nu stiu daca au fost prezenti la toate IND-urile cei de la @DUSTER 4X4 EVERYONE ,dar eu consider dragut gestul lor si sper sa ii mai intalnesc pe viitor,respectele mele.
×