Sari la conținut

Marian30

Members
 • Număr conținut

  271
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  4

Marian30 a câștigat ziua ultima dată pe 30 Mai

Marian30 a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

82 Excelent

1 Urmăritor

Despre Marian30

 • Rang
  Marian30
 • Dată Naștere 30.01.1980

Informații profil

 • Nume:
  Neacșu Marian
 • Interese:
  Mașini
 • Oraș:
  Caracal
 • Stare:
  Posesor de Duster
 • Motor:
  1.2 TCe 4x4 125cp
 • An fabricație:
  2018

Vizitatori Recenți Profil

726 citiri profil
 1. Salutare Torquemada. Într-adevăr nu m-am documentat înainte despre motoare dar sunt genul de om ,, văzut plăcut luat,, nu am stat mult pe gânduri când am luat mașina, mi-a plăcut culoarea ma încântat puterea și faptul că are motor mic și putere mare și am dat avansul. Dacă e să pățesc beleaua asta e. Dar până acum mașina sa comportat exemplar și mă uns pe suflet. 2. Juliano salutare. La service la Craiova băieți chiar și-au făcut datoria, au pus huse de folie pe scaun și pe volan. Și mi-sa părut că lucrează destul de atenți și de curat. Acum oi vedea pe parcurs evoluția mașinii. Suportă și tu 5 ani cât ai garanție și apoi du-te la băiatul de la garaj. Așa am văzut în Pitești un service foarte bun peste drum de Rectorat, cred că sunt acreditați și Dacia dar crede-mă că lingeai pe jos cât de curat și de ordonat lucrau.
 2. Salutare tuturor. Puteam să stau de la un fel de ,,bar,, un hol care dă spre service dar nu vedeam m-ai nimic deoarece mașina mea era a 3 a pe rampă și nu vedeam ce face băiatul acolo de aceea am ales să stau lângă mașină. Oricum faza cu transmisia la motorul de 1,6 așa mi-a spus că nu este pe lanț. Ma mințit vă mint și eu și-mi cer scuze. Dar mi se pare normal să fim informați despre tot ceea ce e legat de mașină în momentul în care ai semnat un contract de achiziție. Să-ți spună totul despre mașină de la a la z nu doar să-ți pună manualul în brațe, ia și citește i-ar tu să te uiți ca curca-n creci. Nu știm toți mecanică s-au tot ceea ce e legat de motoare. Eu de exemplu nu a știut nimeni să-mi spună cum să merg cu măgărușul în 4x2 s-au în modul auto. Nici acum nu sunt lămurit, alți zic că în modul auto mereu alți în 4x2 vara.... S-au cel mai bine faci ce te taie capul sau cum ști tu că e cel mai bine. Dar cel mai mult am avut de învățat aici de pe forum de la voi. Cu toate bobârnacele luate peste nas voi continua să întreb ce nu știu vă mulțumesc prieteni. O zi bună tuturor Salutare Juliano. Am avut și eu experiențe neplăcute în service- ul din Caracal , prima pățanie a fost cu Dacia 1310 când i-am făcut schimbul de ulei și au uitat să pună garnitura de aramă la bușonul de la baia de ulei. Apoi când am luat Loganul mi-au spus că prima revizie e gratuită și nu a fost așa și de aceea am renunțat la garanție și m-am dus la un service al unui prieten. Și de aceea am ales să iau Dusterul de la Craiova poate sunt firmă serioasă urmează să văd pe parcurs , până acum e totul ok. Ai grijă la tot ceea ce se face pt că mulți sunt jigodii plus că în totdeauna m-am dus cu câte ceva pt ei. Timpul își va spune cuvântul. O zi bună tuturor.
 3. Salutare tuturor. Și eu am făcut prima revizie. Nu am plătit nimic pentru consumabile, filtru de polen era negru plin de praf și impurități. După schimb am observat un consum m-ai mic de carburant, după ce sa schimbat filtrul de polen a.c era mult mai rece. În rest nici-o problemă. O seară bună tuturor.
 4. Cel de 1,6 nu e pe lanț. Dar cel de 1,3 e sigur pe lanț pt că ieri am vb la Craiova cu băieții și au spus că are transmisia pe lanț.
 5. Salutare tuturor . Sigur este pe lanț eu am motorul de 1,2 tce și e tot pe lanț. O seară plăcută tuturor
 6. Nu ma costat nimic. Am programul 5 ani fără griji. Scuze pachetul 5 ani fără griji.
 7. Salutare tuturor. Acum am ajuns acasă am avut programare de la ora 14 apoi am fost cu soția la mall. Am m-ai făcut ceva cumpărături. La revizie a fost totul ok , am stat lângă băieți au schimbat totul. Filtrul de polen era plin de praf cel de aer arăta bine dar l-am suflat la vulcanizare de vreo două ori. Uleiul arata bine, băieții au fost foarte amabili am făcut și RCA pe tot anul 360 lei la Grupama. Până acum totul e ok. După ce a schimbat filtrul de polen sa făcut m-ai răcoare in mașină la întoarcere era negru. O seară plăcută tuturor.
 8. Salutare tuturor. Mâine mă duc la Craiova pt revizia de un an. Poate am timp să fac un test drive cu măgărușul de 1,3 să văd cum se comportă. O seară plăcută tuturor
 9. Salutare. Felicitări pentru achiziție. Drumuri bune și bucurați-vă de el .
 10. Salutare. Felicitări pentru achiziție, să ai drumuri bune, fără reparații. Îmi place culoarea, eu dețin un 1,2 tce din 2018. Legat de consum cam după 4000 de km își arată consumul real. O seară plăcută tuturor.
 11. Salutare prieteni. Nu vreau să vă certați pentru mine că am sau nu am cunoștințe despre mașini. Poate o merit s-au nu. Dar vreau să vă spun că mașina nu e cheală, are AC , și navigație restul nu îmi trebuiau consider că conduc destul de bine că să mă ajute niște senzori, poate în unele cazuri sunt utili dar mă descurc și fără ei. M-ai e și problema banilor nu mă încadram cu rata la salariul de 1300 de lei pe lună. Dar am luat-o deoarece este mașina care mi-am dorit-o de când a apărut, am fost primul din Caracal care a testat Dusterul când a apărut am avut șansa să o testez înainte de a fi prezentată publicului. Are un loc aparte în sufletul meu. Sunt un fan al mașinilor 4x4. De mic mi-a plăcut foarte mult ARO. Dar asta e altă poveste. De aceea am făcut tot posibilul să-mi mi-au această mașină. Chiar mi-am făcut și îmi fac griji datorită motorului , dar poate cu ajutorul Domnului și a atenției mele pt mașină nu se întâmplă nimic. Vă rog să vă liniștiți că nu mă supăr. Vă mulțumesc pentru sfaturi. Păcat că nu m-am înscris mult mai devreme în forum sunteți băieți de gașcă și întotdeauna cu un sfat sau un pont pentru toți , vă mulțumesc. O zi bună tuturor.
 12. Eu vă cred. Nu știu ce coduri au motoarele. Dar știu că am 1,2 tce de 125 CP. Eu am întrebat ce știe de acel cod care e trecut în carnetul de garanție. Eu sunt preot nu mecanic auto să mă pricep la coduri de motoare știu doar informații uzuale despre mașini dar nu sunt un împătimit al motoarelor dar mi-e drag să mă implic în reparații, acum câțiva ani am schimbat cu tata setul motor la un tractor U650 al meu. Dar să-mi spui ce coduri au motoarele nu mă întreba. Întreba mă lucruri legate de biserică și religie. Ador mașinile dar asta nu înseamnă că trebuie să și știu toate detaliile. O seară plăcută tuturor.
 13. Probabil. Acum este director de vânzări la Redac. Este cel care sa ocupat de vânzarea mașini.
×
×
 • Creează nouă...