Sari la conținut

Marian30

Members
 • Număr conținut

  168
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  3

Orice postat de Marian30

 1. Marian30

  Dacia Duster cel mai mic consum

  Salutare băieți am și eu un Dastarica de 1,2 Tce și mixtul a ieșit 7 . La drum întins consumă 5,5 la 90 km/h la 110 km/h am consum de 6,7 - 7 % în modul eco. O seară bună tuturor.
 2. Marian30

  Activare funcții Duster 2018

  Salutare. Cum a-ți reușit să faceți sa intrat în soft... Vă mulțumesc
 3. Marian30

  Kilometraj - scrie aici cati kilometri ai cu Dacia Duster

  Și stăpânești sănătos și să te bucuri de ia. Ce ai benzină sau motorină e 4x4 s-au 4x2
 4. Eu am motorașul de 1,2 Tce 4x4 și sunt foarte mulțumit de consum și de cum se comportă în trafic. Așa că vă recomand Dastarica cu încredere și cu motor de 1,2 ... Acum depinde doar de dumneavoastră.
 5. Deci tot m-ai bun este Dusterul ?. La concluzia aceasta am ajuns și eu că este mai rentabil pe benzină dacă nu faci mai mult de 20 k pe an. O seară bună tuturor.
 6. Marian30

  Dacia Duster cel mai mic consum

  Tg Mureș - Caracal la drum întins cu 90 km la oră în modul eco 5.5 mixtul mi-a ieșit 7. Dacă mergi liniștit în eco chiar poți scoate un consum fb .
 7. Deci tot m-ai bun este Dusterul ?
 8. Salutare. Și eu am avut la început această dilemă cu 4x4 s-au 4x2 dar după ce am luat Dusterul de la un prieten m-am convins. Crede-mă că merită să iei 4x4. Eu am 1,2 Tce 4x4 nu regret nimic, am 5 ani garanție și reviziile gratuite. Acum depinde ce vrei tu. Crede-mă că motorul de 1,2 Tce ma uns la suflet nu mă așteptam să fie atât sprinten motorul și atât de forțos la nevoie și nu a dat semne de oboseală în pantă . Tu alegi. O seară bună tuturor.
 9. Marian30

  Primul meu 4X4 Vert Altai

  Sunt poziții albastre? S-au sunt abul acela intens.
 10. Marian30

  Achizitie Noul Duster 2018

  Salutare băieți. Părerea mea este că Dastarica este mai bun decât X6 sunt sigur deoarece au arătat la Top Gear că este incapabil de 4x4 veritabil și nu a fost în stare să meargă pe iarbă dar pe zăpadă mare nu mai zic. Da X5 este foarte bun am testat personal este foarte bun. Am mers și cu X6 dar nu pe teren ci pe asfalt. X6 este doar de fițe.
 11. Marian30

  km vs zile

  7190 km în 6 luni
 12. Marian30

  Kilometraj - scrie aici cati kilometri ai cu Dacia Duster

  La data de 30.01.2019 am ajuns la 7190 km. Merge superb. Drumuri bune tuturor.
 13. Marian30

  becuri Duster...

  Salutare băieți. Scuze eu nu mă pricep prea bine la astea dar ce este,, DRL,, vă mulțumesc. O seară plăcută tuturor.
 14. Marian30

  PROBLEME ...verifica injectia

  Salutare băieți. Și mi-e mi-sa aprins cheița și ms ,, verifică injecția,, dar după ce am oprit motorul și-a revenit și am bănuiala că este benzina de vină am băgat de la altă benzinărie am vrut să văd cum merge e clar că mi s-au confirmat bănuiala. O zi bună tuturor.
 15. Marian30

  becuri Duster...

  Salutare băieți. Am avut un Logan de 1.4 mpi și l-am vândut cu toate becurile originale din 2005 și l-am dat acum 5 luni. Și acum am un Duster de 1.2 Tce din august 2018 și nu am nicio problemă cu becurile. Și totuși un sfat. Mașina este în garanție se merită să pun leduri pe Dastarica.? O zi bună tuturor.
 16. Marian30

  1.2 Tce Pofticios De Ulei

  Salutare. Deci să înțeleg că e de vină instalația gol de vină. S-au crezi că injectoarele sunt de vină. Ți-au zis să vinzi mașina sau instalația de gpl. Mulțumesc. O seară plăcută
 17. Alcris01 salut. Dastarica este bine. Eu îi zic măgăruș deoarece nu te lasă la greu și trage că un măgăruș. Dacă nu știai măgarul trage până nu m-ai poate, nu cum este calul care pune zăpor când dă de greu. Așa că de acum înainte o să-i spun Dastarica că să-ți fac ți-e pe plac. O seară plăcută.
 18. Salutare tuturor. Fiecare își alege mașina după buget dar și după nevoile personale. Eu am ales măgărușul de 1.2 pt că îl folosesc doar pentru serviciu, dus la țară la părinți și în concediu sau alte probleme. Pt mine este de ajuns nu-mi trebuie motor mai puternic sau mai mare. Măgărușul este perfect pentru mine. Până acum sa descurcat onorabil nu mă așteptam să fie atât de bun. O zi bună tuturor.
 19. Marian30

  E posibila modificarea unui 4x2 in 4x4?

  Salutare. Kidu m-am referit strict că dacă omul vrea așa ceva și are fondurile necesare să-l lăsă-m să-și vadă visul cu ochii. Și eu aș proceda la fel dacă aș avea ?. Sunt mai curios din fire și ar fi un proiect interesant. O zi bună tuturor.
 20. Marian30

  E posibila modificarea unui 4x2 in 4x4?

  Totuși dacă ai mașina donatoare merită să încercați nu ai nimic de pierdut.
 21. Marian30

  E posibila modificarea unui 4x2 in 4x4?

  Părerea mea este că, teoretic ar fi posibil. Practic costurile vor fi imense, dar dacă ai cunoștința de mecanică și un prieten mecanic cred că vei ieși mai ieftin. Părerea mea. Acum faci cum vrei.
 22. Marian30

  Activare funcții Duster 2018

  Salutare. Eu am modelul Confort cu cb mare. Am 1.2 Tce 4x4. Pe cb am temperatura apei senzorii pt presiunea în toți consumul instant și altele... Eram curios dacă se poate activa geamurile să se închidă din cheie.
 23. Marian30

  Duster 2 Modificări și Personalizări

  Ok. Mulțumesc frumos.
 24. Marian30

  Blue dCi Gris Comete

  Salutare. S-o stăpânești sănătos și drumuri bune. Eu am 1.2 Tce 4x4.
 25. Marian30

  Duster 2 Modificări și Personalizări

  Mulțumesc frumos. Pragurile după tine sunt sigure sau sunt mai mult de fițe.
×