Sari la conținut

Marian30

Members
 • Număr conținut

  285
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  4

Orice postat de Marian30

 1. Salutare. Așa am pățit si eu la prima revizie. Am stat lângă mecanic a lucrat frumos n-am ce comenta dar la ulei a venit cu un bidon desfăcut, lam întrebat de ce nu e sigilat și a spus că au butoaie de 200 de litri și nu vin în bidoane dar la loganul alăturat avea elf sigilat... Asta e România sau mai bine zis mecanicii din România. La Logan am pățit și eu beleaua cu prima revizie gratuită care de fapt nu era că nu era scris nicăieri. Și am plătit și apoi le-am spus că renunț la garanție și am făcut reviziile la un prieten care are atelier auto privat. Oricum patronul de la Seda service sa ofticat că am luat Dusterul de la Craiova și nu de la ei ...
 2. Salutare tuturor. Legat de navigație băieții de la service mi-au spus că actualizarea se plătește. E adevărat? Sau se face gratuit de DACIA. O seară bună tuturor.
 3. Ok. Scuze băieți. Dar după o zi de condus și obosit... Știți bine că nu țin supărare. Doar că simt nevoia să vb și eu cu voi să vă împărtășesc experiența cu măgărușul. O zi bună tuturor
 4. Măi fraților nu stau să intru în detalii. Doar am spus că nu se compară, am zis 7/8 litri deoarece americanii au asemenea motoare. Scuze că nu vin cu detalii exacte cum vreți voi. Eu am spus ceea ce simt nu trebuie să vin cu detalii exacte a mașinii respective. Am să încerc să vin cu detalii exacte așa cum vreți voi. O zi bună tuturor. Sunt cam prost nu. Scuze dacă nu mă ridic la nivelul vostru de cultură auto. Mulțumesc. Să aveți o zi bună.
 5. Este vb de Cadilac Escalante acel jeep al vip-urilo americane. Sunt acele jeep-uri imense cu motor de 7/8 litri.
 6. Salutare tuturor. Astăzi am făcut peste 300 de km plin de bagaje. De la Caracal până la Câmpu Lung mers normal fără eco cu ac pornit și 2wd apoi pe Rucăr Bran am mers cu modul auto la Bran am oprit o 1 oră în parcarea aceea mare. Credeți-ma mașina a mers exemplar nu a mârâit păcat că la coborâre ia venit rău soție de la curbe că nu-mi sta nimic în cale. A fost super am avut greutate pe spate și sa comportat exemplar pe curbe chiar am rămas uimit cum sa comportat. Nota 10 la ținută nota 10 la cuplu și putere nota 9 la zgomot. AC sa descurcat onorabil la prima treaptă setat pt față și picioare. GPS nu l-am folosit că de 10 vin la Covasna și știu drumul. Măgărușul are nota 10 de la mine. Este mașina perfectă pentru mine dar și pt toți Românii. Nu este un Escalante dar se descurcă onorabil la confort. O seară plăcută tuturor.
 7. Frumoasă mașina, bucură-te de ea și de drumuri și nu-i m-ai căuta defecte este a noastră și e ce-a mai bună mașină. O seară bună tuturor.
 8. Salutare Solaris. Să stăpânești sănătos mașina să te bucuri de ea drumuri bune și fără reparații. Pune câteva poze so vedem și noi. O zi bună tuturor.
 9. A și nu trebuie să te ferești de motorul de 1,3 deoarece este făcut de Mercedes și nu m-ai sunt probleme . Da. Este foarte bună la început o să-ți pară greu dar o să te obișnuiești, m-ai ales că o să pleci cu a 2 a după loc prin oraș chiar o să folosești și treapta a5a.
 10. Salutare Liviudn. Este foarte bun și cel de 130 CP și cred că sunt m-ai mult decât suficienti pentru măgăruș. Acum nu mai tu ști ce vrei ce nivel de echipare te avantajează. Eu am ales confort deoarece nu am vrut cu climă și senzori deoarece nu-mi trebuie și consider că conduc destul de bine. Tu decizi ce vrei ce buget ai ... O seară plăcută tuturor.
 11. Salutare MBM și eu am avut uleiul peste nivel la fel că tine am fost la service la Craiova și au zis că nu este nici-o problemă apoi la revizie au pus ulei până la nivel. Acum voi vedea cum decurg lucrurile. O seară plăcută tuturor.
 12. Salut Liviudn. Scuze că mă bag. Dar dacă faci m-ai mult de 20000 de km pe an ia diesel iar dacă faci sub 20000 ia-l pe cel de 1,3 tce 150 cp cu 4x4 părerea mea. Acum tu decizi , depinde ce îți place și ție eu unul prefer benzina chiar dacă făceam m-ai mult de 20000 pe an. Acum gusturile nu se discută. Alege cu sufletul și cu inima. E decizia ta. O zi bună tuturor.
 13. La mulți ani! Tuturor celor care își serbează ziua de Sfântul Ilie. Să fiți sănătoși și fericiți alături de cei dragi.
 14. Salutare Torquemada. Într-adevăr nu m-am documentat înainte despre motoare dar sunt genul de om ,, văzut plăcut luat,, nu am stat mult pe gânduri când am luat mașina, mi-a plăcut culoarea ma încântat puterea și faptul că are motor mic și putere mare și am dat avansul. Dacă e să pățesc beleaua asta e. Dar până acum mașina sa comportat exemplar și mă uns pe suflet. 2. Juliano salutare. La service la Craiova băieți chiar și-au făcut datoria, au pus huse de folie pe scaun și pe volan. Și mi-sa părut că lucrează destul de atenți și de curat. Acum oi vedea pe parcurs evoluția mașinii. Suportă și tu 5 ani cât ai garanție și apoi du-te la băiatul de la garaj. Așa am văzut în Pitești un service foarte bun peste drum de Rectorat, cred că sunt acreditați și Dacia dar crede-mă că lingeai pe jos cât de curat și de ordonat lucrau.
 15. Salutare tuturor. Puteam să stau de la un fel de ,,bar,, un hol care dă spre service dar nu vedeam m-ai nimic deoarece mașina mea era a 3 a pe rampă și nu vedeam ce face băiatul acolo de aceea am ales să stau lângă mașină. Oricum faza cu transmisia la motorul de 1,6 așa mi-a spus că nu este pe lanț. Ma mințit vă mint și eu și-mi cer scuze. Dar mi se pare normal să fim informați despre tot ceea ce e legat de mașină în momentul în care ai semnat un contract de achiziție. Să-ți spună totul despre mașină de la a la z nu doar să-ți pună manualul în brațe, ia și citește i-ar tu să te uiți ca curca-n creci. Nu știm toți mecanică s-au tot ceea ce e legat de motoare. Eu de exemplu nu a știut nimeni să-mi spună cum să merg cu măgărușul în 4x2 s-au în modul auto. Nici acum nu sunt lămurit, alți zic că în modul auto mereu alți în 4x2 vara.... S-au cel mai bine faci ce te taie capul sau cum ști tu că e cel mai bine. Dar cel mai mult am avut de învățat aici de pe forum de la voi. Cu toate bobârnacele luate peste nas voi continua să întreb ce nu știu vă mulțumesc prieteni. O zi bună tuturor Salutare Juliano. Am avut și eu experiențe neplăcute în service- ul din Caracal , prima pățanie a fost cu Dacia 1310 când i-am făcut schimbul de ulei și au uitat să pună garnitura de aramă la bușonul de la baia de ulei. Apoi când am luat Loganul mi-au spus că prima revizie e gratuită și nu a fost așa și de aceea am renunțat la garanție și m-am dus la un service al unui prieten. Și de aceea am ales să iau Dusterul de la Craiova poate sunt firmă serioasă urmează să văd pe parcurs , până acum e totul ok. Ai grijă la tot ceea ce se face pt că mulți sunt jigodii plus că în totdeauna m-am dus cu câte ceva pt ei. Timpul își va spune cuvântul. O zi bună tuturor.
 16. Salutare tuturor. Și eu am făcut prima revizie. Nu am plătit nimic pentru consumabile, filtru de polen era negru plin de praf și impurități. După schimb am observat un consum m-ai mic de carburant, după ce sa schimbat filtrul de polen a.c era mult mai rece. În rest nici-o problemă. O seară bună tuturor.
 17. Cel de 1,6 nu e pe lanț. Dar cel de 1,3 e sigur pe lanț pt că ieri am vb la Craiova cu băieții și au spus că are transmisia pe lanț.
 18. Salutare tuturor . Sigur este pe lanț eu am motorul de 1,2 tce și e tot pe lanț. O seară plăcută tuturor
 19. Nu ma costat nimic. Am programul 5 ani fără griji. Scuze pachetul 5 ani fără griji.
 20. Salutare tuturor. Acum am ajuns acasă am avut programare de la ora 14 apoi am fost cu soția la mall. Am m-ai făcut ceva cumpărături. La revizie a fost totul ok , am stat lângă băieți au schimbat totul. Filtrul de polen era plin de praf cel de aer arăta bine dar l-am suflat la vulcanizare de vreo două ori. Uleiul arata bine, băieții au fost foarte amabili am făcut și RCA pe tot anul 360 lei la Grupama. Până acum totul e ok. După ce a schimbat filtrul de polen sa făcut m-ai răcoare in mașină la întoarcere era negru. O seară plăcută tuturor.
 21. Salutare tuturor. Mâine mă duc la Craiova pt revizia de un an. Poate am timp să fac un test drive cu măgărușul de 1,3 să văd cum se comportă. O seară plăcută tuturor
 22. Salutare. Felicitări pentru achiziție. Drumuri bune și bucurați-vă de el .
×
×
 • Creează nouă...