Sari la conținut

Marian30

Members
 • Număr conținut

  232
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  3

Orice postat de Marian30

 1. Marian30

  Iata-ma posesor de Duster...

  Ok. Scuze. Arată super mașina. Scutul este valabil și pentru benizinar? Dacă da am să-l pun pe unchiul meu să-l facă este sudor calificat. Unde mai trebuie montate scuturi? Mulțumesc, o zi bună tuturor.
 2. Marian30

  Kilometraj - scrie aici cati kilometri ai cu Dacia Duster

  Astăzi am ajuns la 10000 de km. Fară incidente
 3. Marian30

  Iata-ma posesor de Duster...

  Cu nimic. Doar am postat consumul
 4. Marian30

  Duster 1.33 TCE

  Consum 1,2 Tce 125 cp
 5. Marian30

  Iata-ma posesor de Duster...

  Da trebuie luați un pic de guler cei de la Dacia. Salutare și baftă
 6. Marian30

  Iata-ma posesor de Duster...

  Apropo de infiltrația de apă sar putea să fie de la geamuri, să nu fie bine etanșe. Sau chederul perforat pe undeva sau ușa să nu fie bine calibrată. Așa era și ușa mea dar au reglato băieți pe loc am observat când am ridicat măgărușul.
 7. Marian30

  Iata-ma posesor de Duster...

  Ok. D-nu Mihnea. Sunteți șofer profesionist. Tot respectul.
 8. Marian30

  Iata-ma posesor de Duster...

  Scuze m-am exprimat greșit. Vruiam să știu din ce oraș este. Atâta tot
 9. Marian30

  Iata-ma posesor de Duster...

  Mihnea pune o poză te rog cu fața măgărușului. Și dacă nu te deranjează din ce oraș ești. O seară plăcută tuturor.
 10. Marian30

  Iata-ma posesor de Duster...

  Se poate să fi modificat poziția ceea nu cred dar știu că senzorul de lumină este sus la oglindă. Dacă e lăsați maneta de lumini pe auto și astupați senzorul și vedeți dacă se aprinde lumina. Baftă
 11. Marian30

  Iata-ma posesor de Duster...

  Salutare nu este normal să intre apă nu am pățito până acum și am spalato de multe ori până acum. Dar prefer să o spăl cu furtunul și să o limpezesc și să șterg cu o lavetă care imită pielea dar crede-mă că rămâne fără pic de apă pe ea. Ai grijă. O zi bună.
 12. Salutare tuturor. În câteva zile am să iau noul Duster 1.2 tce 4x4. Aș vrea să știu părere voastră dacă am făcut alegere bună, sau dacă aveți și voi să spuneți experiența acumulată de-a lungul timpului. Vă mulțumesc.
 13. Marian30

  Iata-ma posesor de Duster...

  Să o stăpânești sănătos și fără reparații. Și drumuri frumoase cu rulota. Eu am duster 4x4 cu motorul de 1,2 și 125 cp. Până acum sunt foarte mulțumit de el trage bine și consumă și decent ( 7 /7,5) în rest vom vedea. Acum o zi am făcut traseul de Călimănești Voineasa și am vrut să urc la Vidra dar era dumul închis de la Voineasa spre vidra și a mers impecabil. Drumuri bune.
 14. Marian30

  1.2 Tce 4x4. 2018

  Vă aștept să veniți să mâncam un harbuz rece. Și să vedem ce dustere avem fiecare. Stai liniștit că nu mă supăr, a greși este omenește. Dar fiți pe fază poate mai greșesc. Apropo aveți idee unde este amplasat filtrul de polen la măgăruș.
 15. Marian30

  1.2 Tce 4x4. 2018

  Eeeee scuze graba. Bine că sunteți voi atenți și mă corectați.....nu mai zic nimic
 16. Marian30

  1.2 Tce 4x4. 2018

  Salutare tuturor. Am schimbat gențile și gumele ,gențile sunt de tablă model vechi iar gumele de vara barum model 5 hm. Foarte silențioase dar am constatat că fața de Conti cross a crescut puțin consumul sau poate mi sa părut mie. O seară bună tuturor.
 17. Marian30

  Duster 1.33 TCE

  Salutare tuturor. Am mai dezbătut problema de cifra octanică. Că e de 95 sau de 98 tot așa merge mașina singura diferență este de preț la cea de 98. Totul se rezumă la profit acum nimic nu se mai face de calitate. Așa că.... 95, 98 tot a e....voi alegeți ce vreți dar o faceți pe banii voștri. O seară bună tuturor
 18. Marian30

  Duster 1.33 TCE

  Cosmin72 să-l stăpânești sănătos și drumuri bune să ai. Pune și tu ceva poze să-l vedem și noi.
 19. Marian30

  Duster 1.33 TCE

  Salutare tuturor. Părerea mea că benzinarul 4x4 este cel mai convenabil mai ales pt oraș și chiar dacă faci și un pic de of road. Fiecare trebuie să aleagă ce e cel mai bine pt el o zi bună tuturor.
 20. Marian30

  Ghita, White Runner

  Felicitări pt achiziție și drumuri bune. Bucurați va de el. Hristos a înviat!
 21. Marian30

  1.2 Tce 4x4. 2018

  Hristos a înviat! Sărbători fericite tuturor alături de cei dragi. Și fie ca Lumina Sfântă a Învierii Domnului să vă aducă bucurii în casă și în suflete. Pe. Neacșu Marian
 22. Marian30

  Duster 1.33 TCE

  Felicitări pentru achiziția lui Ghiță. Drumuri bune și fără reparații. Și sărbători fericite tuturor Dusteristilor. Un Paște Fericit alaturi de cei dragi.
 23. Marian30

  Duster 1.33 TCE

  Salutare Dustermind. Nu te contrazic dar eu am 1,2 Tce. Și am scos consumul ăsta mergând ușor și fără să bruschez mașina. Dacă mă vedeai ziceai că e leșinată mașina nu prea mă dau la ea dar am o fixație să scot cât mai mic consumul chiar dacă mă înjură cei din spate. O zi bună tuturor și La mulți ani! Pentru mâine de Flori.
×