Sari la conținut

Bara transversala (pentru suport schi)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 235
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Pe ultima suta de metri inainte de a pleca in concediu s-a rezolvat si problema barelor...   Multumiri lui @magyari pentru aceasta solutie care nu numai ca este singura in momentul de fata pentru Du

Eu am cautat sa fac ceva mai rapid si ieftin.   Sent from my SM-G360F using Tapatalk    

Am rezolvat. Am folosit barele Thule pentru scara care erau deja pe masina. Multumesc pentru sugestii.

Posted Images

Dar revenind la subiect, eu am barele AutoMaxi mentionate mai sus - Silver 190. Merg OK, am pus suport de biciclete - dar mi-e cam greu sa urc asa sus sa pun bicicleta :) Incerc sa pun si niste poze candva.

Si eu tot pentru biciclete vreau barele. Hai ca ma uit in paginile din spate sa caut barele de Auto Maxi..

Multam

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

are la hornbach scara cu 2 trepte 48 cm inaltime 130 lei cu 3 trepte pana in 250 ,eu am un scaunel pliabil luat din dedeman 40 lei inalt de 48 cm

Daca aveti cui de remorca... o varianta ieftina pentru suportul de biciclete puteti gasi AICI

Sau varianta agatata pe hayon AICI

si daca bicicletele astupa stopurile?

Link spre post

Mi s-a comunicat (din partea unui magazin online ce comercializeaza, printre altele, produse Thule) ca aceste bare transversale http://www.portbagajeauto.ro/bare-transversale/thule-rapid-sistem-775-bare-transversale-auto-portbagaje-auto-thule.html se potrivesc perfect la Facelift.

Cica au un sistem de prindere cu banda de otel, imbracata in cauciuc, special pentru bare cu profil neobisnuit (gros sau neregulat). Au zis ca se potrivesc "1000%)".

Dupa intalnirea de luni cu Daniel o sa vad daca o sa mi le iau pe cele de le Thule sau rezolv mai ieftin.

Link spre post

Daca aveti cui de remorca... o varianta ieftina pentru suportul de biciclete puteti gasi AICI

Sau varianta agatata pe hayon AICI

Atentie la suportul de tipul asta pentru carlig! O cunostinta a probat unul si bicicleta lui, un MTB full-suspension, nu putea fi transportata in siguranta. In general e ok doar pentru bicicletele care au ruda relativ orizontala.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...