-
Navigare recentă 0 membri
Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
-
-
Susține forumul
Cumpără de la eMAG apăsând întâi acest buton
și vei susține forumul.
Recomandăm și PCGarage, Fashion Days, Elefant.ro, CEL.ro, F64, evoMAG, Libris, Flanco, Anvelope-oferte.ro
De fiecare dată când dai mai întâi click pe unul din aceste linkuri de mai sus, iar abia mai apoi cumperi, ajuți forumul cu un mic comision care se întoarce în contul de afiliere. -
Inregistrare/Autentificare
Pentru a putea posta, te rugam sa te inregistrezi / autentifici.
-
ForumDuster.ro pe Facebook
-
Topicuri
-
Postări
-
De ccdumitrescu · Postat
Vand Duster 2021 1.5 Dci 4x4,SL Orange, ,cumpărată de noua : -36900 km reali -este full option ,fara piele -anvelope AT Khumo -schimbate in 2025 - acumulator schimbat pe 30.12.2025 -istoric service Schimb cu auto 4x4 , Toyota ,Mazda , etc Pret 16.000 euro -
Am depășit 80.000 km dar cu ceva probleme ce nu au depins de mine.Anul trecut inainte de Crăciun ma întorceam de la bunici si n zona Focșani un cetățean de Argeș cu un GLK mi.a fardat un pic fundul masinii.Are asigurare la Hellas.Am decis sa o fac pe CASCO cu regres.Ca tacâmul sa fie complet,la o săptămână dupa..unul cu un Logan.. da cu spatele si sparge bara fata..asigurare la Omniasig.Partea din spate am rezolvat.o cu constatarea la Generali unde am CASCO.Urmeaza partea din fata la constatare pe data de 8.Va las niste poze cu daunele.Am facut si revizia obișnuită la Radacini.1000 lei.Mecanicul m.a asigurat ca spatele nu a fost afectat..M.a salvat carligul.
-
Mult stimate coleg de forum, eu doar am corectat greșeala, dumneavoastră ați văzut câmpii penibil si aiurea "super mega evident" cu dex, referire la persoana in lipsa argumentelor (pe care oricum nu le aveți), etc... @ady2006 daca la cine apelezi nu rezolva complet și definitiv cauza (sau cauzele) încearcă să obții măcar eventualele coduri de eroare (subliniez din nou asta) din diagnoză preferabil sub forma DTCxxxxxx sau DFxxx și atunci poți să primești ajutor corect și concret (nu doar vorbe goale aiurea) și pe acest forum.
-
Ai inceput si cu insulte desi eu ti-am vorbit frumos... extraordinar, am zis "eroare generica" si nu "martor in bord generic" in contextul super mega evident in care orice gasca isi da seama despre ce era vorba. 5 ore a stat omul fara raspuns, a venit cineva si i-a raspuns, gata hop si pedantul de serviciu ca "ackshually" nu e eroare, e martor... penibil si nu e de mirare ca fug toti de pe forumul asta. Ai sa ramai tu cu inca vreo 2-3 sa ii certi ca au zis "eroare" si nu "bec" sa te simti bine ca tu nu esti semidoct ca altii.
-
Pentru că pe forumuri semidocții sunt cei mai "periculoși" repet cu subiect și predicat că tu ești cel care NU a înțeles și că este o foarte mare diferența între martori aprinși in bord (contează și culoarea acestora), mesaje pe tabloul de bord la care te-ai referit prin "este o eroare generica" ,(iar aceasta este vina greșeala ta, a "emițătorului") și coduri de eroare, acestea pot să existe sau nu, pot să fie mai multe erori, unele mai simplu și ușor de rezolvat altele implica analize și verificări mai amănunțite /atente, etc. ...
-
-

Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.