Sari la conținut

Probleme baterie Duster

Postări Recomandate

Acum 14 ore, Iulian901 a spus:

....am vazut si masa dublata la alternator si un alt fir care duce spre senzorul de la alternator (ala care daca-l scoti iti apare martoru in bord) trans de langa ecu , ma gandesc sa nu fie vre-un scurt pe undeva sau vre-o legatura slaba la masa , aveti vre-o idee  ? 

Foarte posibil ( aproape evident ) pană de contact, dacă ar fi maşina mea aş comanda un cablaj motor complet şi aş înlocui. Cineva s-a gândit la treaba asta având în vedere firele alea adăugate. Pe cablajul vechi se controlează cine are timp fiecare sertizare se găseşte contactul imperfect şi se revinde. S-a înlocuit baterie, alternator, pompa servodirectie, încă puţin şi ajungeau băieţii şi la cablaj. Eu pe ăla l-aş fi înlocuit primul.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 224
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

@killer82: Dacă bateria e SLA orice scădere sub 12v îi reduce numărul total de cicluri (o îmbătrânește prematur). Astea de rombat după 10 stări de comă(tensiune sub 8v) sunt pa, nu le mai resuscitezi

Asta cu pierderea garantiei pt o astfel de interventie - gen schimbarea bateriei - nu are nici un fundament real. Sa imi explice ala ce anume as putea face prost... Bine, daca sunt blonda si pun plu

Lucrez cu baterii si poate ajuta pe cineva urmatoarele consideratii generale:   1. in general, pentru baterii "sealed maintenance free" o durata de viata normala este 3-4 ani. 2. motorul diesel so

Posted Images

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...