Sari la conținut

elecu

Members
  • Număr conținut

    70
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

elecu a câștigat ziua ultima dată pe 27 Noiembrie 2014

elecu a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

36 Excelent

Despre elecu

  • Rang
    Dusterist

Vizitatori Recenți Profil

1.092 citiri profil
  1. @dargos1908 Este, am vorbit eu cu el acum cateva zile, dupa cateva incercari ...
  2. 135K si ma pregatesc pentru cel de-al doilea schimb al distributiei...no worries
  3. Salut,

     

    Spune-mi te rog daca ai carlig de remorcare pentru Duster 2019 si la ce pret?

    Are priza si releul incluse?

     

    Merci,

    Gabi

  4. Eu am dci...dar tie iti recomand tce-ul. Daca sustii ca singurul aspect care iti este inca neclar e fiabilitatea, pe timpul celor "10 drumuri pe zi 3-5 km per drum cca 20-25 minute drumul" dci-ul nu va ajunge sa functioneze in parametrii optimi. Tu mai mult stai cu motorul la relanti decat te deplasezi cu el turat. Nu mai mentionez de perioada temperaturilor scazute. Ai spus ca vrei masina pe termen lung. Deja motoarele diesel incep sa nu mai fie privite cu ochi buni din cauza noxelor. Pe viitor te poti astepta la reglementari mai putin prietenoase din partea autoritatilor (taxe, r
  5. Idem si la mine...majoritatea km prin oras, Arad, 2000-2500rpm. Prin weekend de obicei mergem pana la Timisoara, pe autostrada, 3000-3300rpm. Iarna si atunci cand stiu ca am un drum mai lung de facut (de ex Arad-Constanta) cu portiuni de autostrada, alimentez cu motorina MaxxMotion de la OMV. Am aprox 100.000km si totul e ok. Sincer, in cazul Duster-ului, dci de 1.5 nu pare sa fie pretentios la intretinere, inclusiv filtrul de particule.
  6. 'multam fain!
  7. cat a fost "halatul" si de unde...?
  8. Noi suntem prin zona, asa ca venim cu drag. Am platit avansul astazi si am trimis mail-ul pt confirmare. Ne auzim eventual ulterior, pentru a ne intalni undeva pe traseu... Weekend placut!
  9. Am fi venit cu mare drag, dar din pacate eu nu sunt in tara...va doresc vreme buna, caci de distractie stiu ca veti avea parte...!
  10. 1. Mugur 2. apashi 3. CristiZ 4. Toranaga 5. masiu 6. stefanudrea 7. vsebas 8. alexis 9. Flippergl 10. bmcpst 11. vally007 12.lucian27b 13.Pr.Laurențiu 14.danielcojocar 15. tico98 16. SYL40 17. ENIGMA 18. nicolae09 19. ayrts mai e loc si pentru mine sau e container-ul deja plin ?
  11. Sarbatori fericite si distractie pe masura...!
  12. Pentru cei ca si mine, habarnistii , ar putea sa va ajute filmuletul de mai jos... http://www.220.ro/documentare/Modul-De-Functionare-Al-Unui-Diferential/pAT8DioosU/
  13. Domnule Sebastian, Eu sunt de parere ca, intentionat sau nu, v-ati facut o intrare destul de agresiva pe acest forum unde nu sunt doar proprietari ci si multi "pasionati si impatimiti ai modelului Duster". Nu pune nimeni la indoiala experienta sau rezultatele d-voastra. Si evident ca exista si persoana interesare de tunning pt Duster. Avem deja pe Dok cu servicii asemanatoare, dar orice alternativa in plus e binevenita. Nu sunteti de acord cu mine ca, pana a ajunge la marfa propriu-zisa, o mare diferenta o face flerul vanzatorului? Succes!
  14. Deci tot in familia Renault/Nisssan s-ar regasi.. Din fata, personal cred ca are liniile de la prima generatie de Qashqai...arata binisor. Dar despre spate sunt nedumerit...ce rost au cele 2 deschideri mari din bara de protectie?
  15. Salut, Eu am husele de pe huse.ro Sunt foarte bine facute. Se muleaza perfect pe scaune (in cazul meu PH1), motiv pt care vei avea ceva dificultati la montaj. Eu am avut norocul sa fiu in acelasi oras cu ei si mi le-au imbracat pentru 20Ron extra. Masina arata foarte bine. In plus fata de cele mentionate de tine ti-as recomanda folie pentru geamurile din spate pentru un plus de intimitate si confort pe timp de vara. Sa o stapanesti sanatos.
×
×
  • Creează nouă...