Sari la conținut

Ramses4u

Members
 • Număr conținut

  7
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1

Ramses4u a câștigat ziua ultima dată pe 10 Martie

Ramses4u a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

2 Neutral

Despre Ramses4u

 • Rang
  Nou venit

Informații profil

 • Oraș:
  Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Ramses4u

  Duster 1.33 TCE

  Salut! Conform ce am citit pe net, cand da drumul la aplicatie (adica 5 aprilie), agentul dealer-ului introduce datele, cam in 5 zile vine raspunsul de la mediu, dupa care ai termen de 30 de zile sa radiezi "rabla". Stie cineva daca fiscalul pentru rabla de la DITL ti-l da pe loc sau ai un termen?
 2. Ramses4u

  Duster 1.33 TCE

  Da, motivatia fiind ca vor sa scoata masinile care polueaza in trafic, nu cele care stau cine stie pe unde, ruginind si ocupand un posibil loc de parcare, un loc de gratar, de balansoar, etc. Apropo, poate sa-mi spuna cineva la ce trebuie sa te uiti cand iti ridici masina noua? Un checklist, ceva!
 3. Ramses4u

  Duster 1.33 TCE

  Azi, ministrul mediului a anuntat demararea programului Rabla 2019 pe 5 aprilie.
 4. Ramses4u

  Duster 1.33 TCE

  Scuze, acum mi-am modificat si profilul pentru oras. Din Bucuresti, Meridian.
 5. Ramses4u

  Duster 1.33 TCE

  Azi a trecut Bugetul prin parlament, urmeaza promulgarea presedintelui si sa asteptam sa dea drumul la aplicatie. Tot azi am fost anuntat ca la sfarsitul lunii sa duc actele necesare radierii.
 6. Ramses4u

  Duster 1.33 TCE

  Ca si Adi2203 vreau sa o iau primavara asta. Sincer, daca ar fi fost disponibila 4x4 as fi luat-o, dar merg mai mult prin oras, in concedii si mai rar acolo unde ar fi absolut necesar 4x4. Am avut un Logan 1.4 si am mers cam peste tot, adevarat cam puturos, dar asta e. In privinta a 150 CP cred ca este doar o softare pentru a scoate mai multi CP.
 7. Ramses4u

  Duster 1.33 TCE

  Salut! Am platit pe 01 martie avansul de 5% pentru un Duster 1.3 TCe 130CP Comfort (4x2, deocamdata numai asta exista pentru motoarela de 1.3) + MediaNav si Pachet Parking prin Rabla. In 20 de zile imi comunica termenul de livrare. D-abia astept!
×