Sari la conținut

1.2 Tce Pofticios De Ulei

Postări Recomandate

Bun service! Sa nu-l recomanzi la prieteni. Cum sa faci asa ceva?

Off: Ca-mi aduc aminte de stirea de ieri de la ProTV cu service-urile auto. Au scos mufa la un senzor debitmetru aer si un furtun si cand s-au dus cu masina pe la service-uri in Bucuresti... nu mai zic, poate ati vazut emisiunea.

Era service autorizat Dacia si pe stampile scria Dacia mare si frumos! Deci???

Trimis de pe al meu LG-D855 folosind Tapatalk

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 960
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Nu imi vine sa cred reactiile si concluziile unora despre forum , dar asta e, nu poti sa te intelegi cu toata lumea, unii chiar au idei fixe si atunci cel mai bine este sa renunti la efoturile de a-i

@stefanudrea te rog sa te calmezi si sa postezi pe forum , in speta in acest topic, numai cand vei avea date concrete, pana atunci iti recomand sa nu mai postezi informatii partiale sau fara surse, de

Ei na, este evident ca deja te-ai angajat, dar nu asta e ideea.   Parerea mea prietenesca, simpatizanta si pe deplin interesata: presupunand ca ar exista buna intentie si receptivitate din partea as

Posted Images

Ei, stiu ei ce are, dar no, nu au toate. Si daca ai "norocul" si prinzi unul ce are, ghinion. Era si un banc, dar nu-mi mai aduc aminte.

Sper sa rezolvi cumva cu motorul.

Daca nu iesi castigator, incearca si varianta prietenului meu intr-un final, reparat cumva.

-------

Service autorizat o fi, dar nu-ti garanteaza asta si calitatea personalului care lucreaza in el. Dar asta este alta poveste lunga.

Editat de cbogdy
Link spre post

Pai sa fac un rezumat, poate dispar dubiile!

1-cumparat Duster 1.2 tce in 2014

2-11000 km montat gpl Prins special dedicata acestui motor

3-22000 km revizie Dacia si totul a fost ok

4-revizii gpl la timp la montatorul autorizat-totul ok

5-37800 km motor complet...

Revizia de 22000 km este exact aceea de marti si am primit ok!

Nu pusca.

In rest, service-ul, daca este cum spui tu, e plin de "competenti", si sfatul meu ar fi ca pe ei sa ii dai in judecata, si nu pe Dacia, ai mai multe sanse de castig. Greseala se plateste, si daca ei au gresit in repetate randuri asa de grav, nu au cum sa se ascunda in spatele uzinei, ei sunt cei ce trebuie sa raspunda direct.

Editat de DonQuijote
Link spre post

Aaaa, scuze, da, deja m-am zapacit! Revizia 2 e la 37800 cand s-a constatat beleaua! @Fnicolau ma bantuie acu! Service-ul a aplicat rezolutiile producatorului, evident ca va raspunde si el in felul sau! Asa cum am zis, toate la timpul lor!

Trimis de pe al meu LG-D855 folosind Tapatalk

Editat de stefanudrea
Link spre post

Eu bag ca nu are. Problemele semnalate, dupa mine, sunt cazuri singulare, si nu justifica un recall.

Singulare sau nu a mai fost un lot prin care Renault a schimbat motoarele din cauza unor cuzineti. A fost un lot redus. In acest ca a fost clar un viciu de fabricatie al motoarelor. Asa ca joaca cu focul poate lasa urme adanci....

dar esti inconsistent in declaratii, intotdeauna prezinti doar o parte a problemei

Aici si eu zic ca e greu de urmarit cum s-au intamplat exact evenimentele. Ca atare, Stefan si eu te rog sa sa completezi firul evenimentelor asa cum au fost ele, daca acestea nu influenteaza un eventual proces. Trebuie sa tii seama ca acesta este un care sustine Dacia, unul din sponsorii oficiali al IND-urilor. (http://autostiri.ro/...alnire-la-bran/)

Editat de dust16v
Link spre post

Faptul ca ai inceput sa bati din picior pe aici zilnic, sa fii primit in asociatie pentru a-ti rezolva asociatia problema, sa stii ca nu prea cred sa aiba sorti de izbanda. Daca esti 100% sigur ca ai dreptate de ce nu te duci direct in instanta?

Exagerezi, avand in vedere latenta cu care se misca lucrurile faptul ca Stefan incerca sa obtina un raspuns oficial nu cred ca "bate din picior"

Si eu astept pozitia oficiala a Asociatiei Club Duster, mai ales ca in viitor am de gand sa intru daca se poate in acest club. Mai ales ca urmatoarea masina va fi tot un Duster, o masina superba pentru mine.

Pai sa fac un rezumat, poate dispar dubiile!

1-cumparat Duster 1.2 tce in 2014

2-11000 km montat gpl Prins special dedicata acestui motor

3-22000 km revizie Dacia si totul a fost ok

4-revizii gpl la timp la montatorul autorizat-totul ok

5-37800 km motor complet distrus desi la bord nu s-a semnalizat lipsa ulei sau presiune desi exista martor de bord care indica asa ceva si era activ (verificat de expert la data desfacerii motorului) si testul de compresie facut la data desfacerii motorului a indicat exact lipsa compresie! In plus, masina stationata in service pierde 1.1 litru ulei desi nerulata, Dacia neindicand nici azi cauza!

Aici completaza rezumatul (pe scurt) cu tot ce s-a stabilit, facut etc. Dar sa fie doar rezumat sa inteleaga toata lumea. NU impresii, nu ce anume crezi tu sau altul despre una sau alta. Eu nici acum nu am inteles prea bine cand sau cum a disparut uleiul in service ??? Si fara greseli !

Nu e cazul de poze.

Cam aste e parerea mea.

Bafta.

PS: postul e impartit in 2 din cauza limitarilor impuse de .

PPS: sa stii ca @Fnicolau chiar daca "te bantuie" este un coleg cu totul si cu totul deosebit....

Editat de dust16v
Link spre post
  • Mak unpinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...