Sari la conținut

1.2 Tce Pofticios De Ulei

Postări Recomandate

Multumesc! Cu siguranta voi comunica solutia aici, datorez asta forumului! Oricum, deocamdata asociatia nu a zis nimic despre "sustinere" desi am facut demersul necesar! Dar asta pe Discutii generale!

Trimis de pe al meu LG-D855 folosind Tapatalk

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 960
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Nu imi vine sa cred reactiile si concluziile unora despre forum , dar asta e, nu poti sa te intelegi cu toata lumea, unii chiar au idei fixe si atunci cel mai bine este sa renunti la efoturile de a-i

@stefanudrea te rog sa te calmezi si sa postezi pe forum , in speta in acest topic, numai cand vei avea date concrete, pana atunci iti recomand sa nu mai postezi informatii partiale sau fara surse, de

Ei na, este evident ca deja te-ai angajat, dar nu asta e ideea.   Parerea mea prietenesca, simpatizanta si pe deplin interesata: presupunand ca ar exista buna intentie si receptivitate din partea as

Posted Images

Nu poti acuza ca GPLul a cauzat distrugerea motorului !Montajul s-a efectuat la un service omologat .Pai omologarea asta ce insemna pana la urma ?Inseamna ca instalatia GPL si montajul garanteaza,prin omologare, functionarea motorului nu distrugerea lui.

Ai fost cu masina la revizii avand GPLul montat !Au obiectat ceva legat de pierderea garantiei atunci?Daca nu ,inseamna ca au asteptat sa dai de necaz.

Link spre post

Foarte corect. Doar ca .... asa cum Stefan mentiona de mult. Instalatia GPL nu avea omologare la momentul montarii pe masina, deci posibil ca nici service-ul nu avea omologarea de montaj pentru instalatia respectiva pe motorul asta.

Dar totusi, Stefan eu sper sa rezolvi cat mai curand, si poate eu sunt mai putin razboinic, asa ca zic ca i-as fi lasat sa revada ce vor la motor fara sa incerc sa le impun nimic, sau sa le cer explicatii prea multe, vreti sa revedeti cum e motorul .. poftiti, chiar va rog. :)

Vina, din punctul meu sincer se imparte intre Montatorul GPL si apoi Dacia, parerea mea. Indiferent de ce probleme recunoscute sau nu ale motorului Montatorul GPL trebuia sa se intereseze foarte bine inainte sa se apuce de treaba, nu doar sa vanda repede un produs (extrem de scump, din cate imi aduc aminte) si acuma sa ridice din umeri.

Link spre post

Sa vada ce? Nu le-am impus nimic, am cerut temeiul unei noi evaluari si ce nu s-a verificat la prima vizita! In ce priveste omologarea gpl a primit din partea mea de la omologare romaneasca si europeana pana la carte tehnica de montaj dedicata acestui tip de motor de "doar 40 de file"! Nu cred ca alte companii producatoare de instalatii gpl au ce am oferit eu catre Dacia! Au verificat inclusiv reviziile facute la gpl! Chiar expertul meu a intrebat direct daca se mai poate face vreo analiza suplimentara atunci in 21 aprilie! Prima vizita a expertului Dacia a fost excursie? Chiar la plecare a afirmat de fata cu opc, service si expert angajat ca in Romania nu se mai poate face alta expertiza decat ce date a cules el!

Trimis de pe al meu LG-D855 folosind Tapatalk

Editat de stefanudrea
Link spre post

Cred ca Dacia nu a fost pregatita cu adevarat pentru 1,2Tce,care nu a avut,vorbind de fiabilitate, rezultatele altor benzinare consacrate.Ca sa fiu sincer nu cred ca mecanicii din reteaua Dacia pricep prea bine acest motor flamand de ulei si generator de probleme!

Poate nu are vreo legatura dar ...in Italia concesionarul de la care cumperi masina ,la cerere,ti-o livreaza cu tot cu GPL de la zero km.Crezi ca o fac fara omologare ?

Editat de CristianDuster
Link spre post

Stefane, problema asta cu consumul imens de ulei este o chestie aleatoare sau doar un anumit lot a fost afectat ? Motorul pus la tine face parte din acelas lot cu al persoanelor care au schimbat motorul pe garantie ? Exista un factor comun ?

La urma urmei ce e la tine poate sa fie de la supape, segmenti, parca si turbina poate sa bage ulei in motor, facem exceptie de capac. De ce totusi Dacia prevede un consum atat de mare de ulei care cred ca iese din normele de poluare, dar si din intervalul de revizie. Cred ca nici o firma la ora actuala nu scrie in cartea tehnica un consum mai mare de ulei decat poate pierde/consuma intre 2 revizii. E ciudat.

Mai am o intrebare, in cazul in care utilizatorul constata pe joja un nivel scazut de ulei ce obligatii are ? Dacia la predarea masinii a facut o prezentare a jojei de ulei, cum arata nivelul min-maxim ? Eu nu imi aduc aminte de asa ceva. Ai poza in carte cu detaliile de rigoare ? Daca imi pun nevasta sa caute joja prin motor cred ca dorm pe presul de la intrare....

La revizii service-ul ti-a dat un bidon de ulei in plus pentru cazuri "neprevazute" ?

Bafta.

Editat de dust16v
Link spre post
  • Mak unpinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...