Sari la conținut

1.2 Tce Pofticios De Ulei

Postări Recomandate

Eu sunt de acord ca sunt 2 cazuri pana acum si am mai gasit eu vreo 2 pe forumurile Renault (consum ulei si in consecinta schimbare motor pe garantie).. dar pe mine ca si potential client al acestei motorizari m-a pus serios pe ganduri :(

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 960
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Nu imi vine sa cred reactiile si concluziile unora despre forum , dar asta e, nu poti sa te intelegi cu toata lumea, unii chiar au idei fixe si atunci cel mai bine este sa renunti la efoturile de a-i

@stefanudrea te rog sa te calmezi si sa postezi pe forum , in speta in acest topic, numai cand vei avea date concrete, pana atunci iti recomand sa nu mai postezi informatii partiale sau fara surse, de

Ei na, este evident ca deja te-ai angajat, dar nu asta e ideea.   Parerea mea prietenesca, simpatizanta si pe deplin interesata: presupunand ca ar exista buna intentie si receptivitate din partea as

Posted Images

Motorul asta este complet distrus!

Orice se poate repara, da' depinde cu ce costuri... Si motorul e o piesa de schimba pana la urma, dar la varsta si km masinii tale e inadmisibil sa cedeze in halul ala, daca excludem exploatarea iresponsabila.

Si eu sincer sper ca vei gasi intelegere si se va rezolva amiabil, cu costuri minore pt tine.

Fix cand am vrut si eu sa fiu patriot!

Patriotismul e discutabil la achizitia de Duster, daca ne uitam la globalizare si multi-nationale.

Link spre post
Eu sunt de acord ca sunt 2 cazuri pana acum si am mai gasit eu vreo 2 pe forumurile Renault (consum ulei si in consecinta schimbare motor pe garantie).. dar pe mine ca si potential client al acestei motorizari m-a pus serios pe ganduri :(

Mda!

Trimis de pe al meu Philips I908 folosind Tapatalk

Link spre post

Eu cred ca mai degraba nu a functionat acel senzor.. pentru ca mi-e greu sa cred ca o masina din zilele noastre nu indica o pierdere de ulei.. si logan-ul are asa ceva :)

Link spre post

Tot ce am scris mai sus nu erau acuzatii sau altceva ... doar incercam sa inteleg cum s-a ajuns la aceasta situatie si daca putea fi prevenita in vreun fel sau altul.

Nu se pune problema de acuzatii, dar daca cineva intelege diferenta dintre vicii ascunse si interventie neautorizata, atunci putem dezvolta subiectul!

Link spre post

Mie mi se pare extrem de nasol faptul ca utilizatorul nu a fost avertizat de lipsa de ulei, zicea @t0rquemada ca senzorul exista dar nu e cablat - inteleg ca dacia prefera sa-si asume riscul reducerii costurilor ca oricum e in garantie, dar dupa ce trece garantia utilizatorul ce vina are ca dacia nu a legat senzorul? Ca doar nu pot avea pretentii sa se verifice zilnic nivelul le ulei...

Oricum, in cazul de fata e clar ca s-au incalcat conditiile garantiei, daca dacia schimba motorul fara sa puna utilizatorul sa semneze vreo clauza de "confidentialitate", invita pe altii sa nu respecte garantia...

Cat despre gpl, nu cred ca poti zice sigur nici ca a creat problema, nici ca n-a creat-o. Singurul lucru cert e ca nu e agreat de dacia, si ca n-a fost pus cu acordul lor

Link spre post
Eu cred ca mai degraba nu a functionat acel senzor.. pentru ca mi-e greu sa cred ca o masina din zilele noastre nu indica o pierdere de ulei.. si logan-ul are asa ceva :)

Si asta e de la gpl?

Link spre post
  • Mak unpinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...