Sari la conținut

1.2 Tce Pofticios De Ulei

Postări Recomandate

Poate nu s-a înțeles ce am zis mai devreme, așa că reiau: pe forumul german sunt mult mai mulți membrii activi posesori de 1.2 TCe și ce au confirmat lipsa problemei consumului de ulei.

Trimis de pe al meu Huawei P8 Lite folosind Tapatalk.

Si forumul nostru are multi membri activi din care "numai" 2 din 3 au avut probleme cu un anumit tip de motor! Chiar si asa, numai 1 are probleme ca a "indraznit" sa faca ceea ce olandezii fac demult! Deci cu atat mai mult nu trebuie luat in seama acest caz! Un fleac...

Trimis de pe al meu Philips I908 folosind Tapatalk

Editat de stefanudrea
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 960
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Nu imi vine sa cred reactiile si concluziile unora despre forum , dar asta e, nu poti sa te intelegi cu toata lumea, unii chiar au idei fixe si atunci cel mai bine este sa renunti la efoturile de a-i

@stefanudrea te rog sa te calmezi si sa postezi pe forum , in speta in acest topic, numai cand vei avea date concrete, pana atunci iti recomand sa nu mai postezi informatii partiale sau fara surse, de

Ei na, este evident ca deja te-ai angajat, dar nu asta e ideea.   Parerea mea prietenesca, simpatizanta si pe deplin interesata: presupunand ca ar exista buna intentie si receptivitate din partea as

Posted Images

Mai, Ștefane, tu ai pierdut garanția făcând ceea ce ai făcut. Și nu ești primul, indiferent de tipul motorului si al mașinii, si indiferent de țara, ce își pune GPL în perioada de garanție, are probleme grave cu motorul ulterior si plânge la final, cu toate că a fost avertizat că își va pierde garanția si la acel moment a zis că nu îi pasă și că nu are ce să se întâmple.

Link spre post

Partea si mai trista aici pare sa fie ca motorul asta(cu totul) are probleme din moment ce si in cazul tau(@DonQuijote) s-a ajuns la schimbarea lui pe garantie. Si la dracu ca pana la urma vorbim de o masina noua, motor nou, putini km, etc

Stefan a avut doar ghinionul sa creada prea mult in calitatea Dacia/Renault si sa trateze 1.2tce ca 1.6 care insa era un motor deja verificat si rasverificat ca fiind fara probleme. GPLul in cazul de fata e clar ca nu este cauza problemelor lui stefan insa este scaparea Dacia din ecuatia asta, este un fel de "I told you so" din termenii si conditiile de utilizare.

Editat de klaus
Link spre post
Partea si mai trista aici pare sa fie ca motorul asta(cu totul) are probleme din moment ce si in cazul tau(@DonQuijote) s-a ajuns la schimbarea lui pe garantie. Si la dracu ca pana la urma vorbim de o masina noua, motor nou, putini km, etc

Stefan a avut doar ghinionul sa creada prea mult in calitatea Dacia/Renault si sa trateze 1.2tce ca 1.6 care insa era un motor deja verificat si rasverificat ca fiind fara probleme. GPLul in cazul de fata e clar ca nu este cauza problemelor lui stefan insa este scaparea Dacia din ecuatia asta, este un fel de "I told you so" din termenii si conditiile de utilizare.

Cam asa ceva! Culmea e insa altceva: inca mai exista in tara oameni care vad gpl ca pe o bomba sau o otrava pentru motor, dar nimeni nu se uita catusi de putin pe tehnologia folosita la acest tip de instalatie. Asta arata cat de "deschisi" suntem noi romanii la asa ceva!

Link spre post

Eu nu îmi permit să afirm că sigur GPL-ul nu e cauza problemei.

Repet, probleme cu motoarele în garanție tot au fost, la toate mărcile. Acum câțiva ani buni am lucrat la o reprezentantă auto; se schimbau pe garanție cam 3 motoare pe an, si la mult mai multe se făceau segmentări în perioada de garanție. Motoare diesel, peste 2000cmc. Motoare recunoscute ca fiind printre cele mai fiabile (HDI). Dar totul se încadra în rata normală de probleme în garanție, si nimeni nu dădea vina pe lipsa lor de fiabilitate.

Oricum, sunt si eu curios de cum ar arăta o demonstrație a faptului că GPL-ul nu a afectat motorul. Și sunt curios de ce Dacia vinde masini pe GPL cu motoare cu repere schimbate față de cele fără.

Link spre post

Simplu: principiile de functionare ale instalatiilor comparate sunt complet diferite. Prins DLM LiquiMax2 este numele complet al instalatiei pentru curiozitatate daca exista. Legatura cauzala v-as ruga sa o faceti dupa ce se vede aceasta documentatie! Iar defectul constatat la motorul meu despre care inca "nu pot vorbi" este si el destul de...voi reveni cu detalii cand si daca se va putea! Pana atunci chiar as vrea sa nu mai demonstrez nimanui nimic! Inca o data va multumesc pentru intelegere!

Editat de stefanudrea
Link spre post

Pentru mine legătura este mult mai simplă: ai cumpărat o mașină cu un motor garantat să funcționeze pe benzină, dar pe care tu ai ales să îl alimentezi cu GPL. Cine trebuie să îți ofere tie garanție acum?

Link spre post
  • Mak unpinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...